Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
812 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гарбузова олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована

216 /бут

  • Готово до відправки
Гарбузова олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована
Гарбузова олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінованаГотово до відправки
216 /бут
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гарбузова олія першого холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована

Сиродавлена гарбузова олія - це нерафінована рослинна олія, отримана шляхом пресування сирого насіння голозерного гарбуза методом холодного віджиму, без використання термічної та хімічної обробки. Свіжа олія із сирого насіння голозерного гарбуза відрізняється гарбузово-фруктовим смаком і темно-зеленим кольором.

На відміну від рафінованої рослинної олії з обсмаженого насіння, нерафінована гарбузова олія виробляється з сирого насіння і зберігає абсолютно всі вітаміни та мікроелементи, так само як і натуральний смак і аромат свіжого насіння гарбуза.

Користь гарбузового масла холодного віджиму полягає в його унікальному складі. Олія насіння гарбуза є джерелом вітаміну K, що сприяє нормальному зсіданню крові. Містить вітамін E, що вважається природним антиоксидантом. Він захищає клітини організму від руйнівного впливу вільних радикалів та уповільнює процеси старіння. Селен позитивно впливає на репродуктивну систему чоловіків та жінок.

Гарбузова олія містить поліненасичені жирні кислоти – Омега-3, 6, 9. Вони є життєво необхідними, тому що організм не виробляє їх самостійно і може отримувати лише з продуктами харчування. Жирні кислоти позитивно впливають на серцево-судинну систему, зміцнюють серце та судини, позбавляють холестеринових бляшок та є ефективною профілактикою атеросклерозу. Калій бере участь у роботі нервової системи, функціонуванні гладких та скелетних м'язів. Магній потрібний для серця. Нестача магнію в організмі може призвести навіть до інфаркту міокарда.

Особливості виробництва гарбузової олії

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва олії: від посіву насіння до розливу в тару.

  • Вирощування. Компанія обрала екологічні сонячні поля Тернопільщини та один з найкращих сортів голозерного гарбуза. Застосування будь-якої агрохімії є категорично неприйнятним.
  • Виробництво. Використовуються німецькі маслопреси з контролем температури для отримання холодного віджиму, щоб олія зберегла всі вітаміни та поживні речовини. Після виготовлення олія відстоюється природним методом у скляній тарі в темному місці впродовж 12 годин. Цим самим вдається досягти максимального сповільнення окислювальних процесів. Під час відстоювання мікрочастинки насіння осідають без стороннього втручання, олія стає прозорою.
  • Фасування. Відстояну олію розливають у скляні пляшки темно-зеленого кольору і надсилають покупцям. На прохання покупців, олія може відправлятись без попереднього відстоювання.

Застосування в кулінарії гарбузової олії

Найкраще смакує з відвареними овочами та свіжими салатами (особливо з огірками, капустою, динею, яблуками). Тонко підкреслює смак м'яких сирів (брі, емменталю, блакитного овернського), пасти, рису. Добре доповнює смак і користь овочевих смузі та супів, особливо з гарбузом.

Спробуйте присмачити окраєць хліба гарбузовою олією та доповнити улюбленими бутербродними інгредієнтами.

Гурмани радять ледь збризнути цією олією морозиво!

Не підходить для смаження і тушкування.

ОВОЧЕВИЙ СУП У ГАРБУЗОВОМУ ГОРЩИКУ

Для ніжної кремової текстури супу потрібно використовувати лише м'якуш гарбуза, рослинне молоко та воду (за бажанням – з олійною заправкою та топінгом). А можна приготувати більш насичений овочевий варіант першої страви, і зробити це прямо в гарбузі!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • гарбуз або батат – 1 шт.
  • овочі (баклажани, картопля, солодкий перець, цибуля) – у кількості на ваш смак
  • рослинне гарбузове молоко – 100 мл
  • вода – 50 мл
  • свіжа зелень – 1 жменя
  • сіль і спеції – на смак
  • гарбузова сиродавлена олія – 0,5 ст.л. для заправки.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Взяти гарбуз круглої форми зі стійким “дном”, вирізати м'якуш і видалити насіння.
  2. М'якуш додати до дрібно нарізаних овочів, перемішати, посолити, додати спеції і начинити ними гарбузовий “горщик”.
  3. Залити водою та гарбузовим рослинним молоком.
  4. Поставити запікатися в духовку при 180℃ на 40-45 хвилин.
  5. Дати страві трохи охолонути, потім полити гарбузовою олією і посипати свіжою зеленню.

Застосування в косметології гарбузової олії

  • Комедогенність: 2 (рекомендується до використання в косметологічних процедурах для шкіри обличчя).
  • Для шкіри: застосовуйте у складі масок для в'янучої, сухої, чутливої шкіри. Використовуйте для легкого відбілюючого ефекту й усунення наслідків акне. Додавайте до масажних олій. У комбінованій терапії підліковуйте дерматити, екзему, вугрові висипи.
  • Для волосся: втирайте в шкіру голови 1 раз на тиждень за 30 хвилин до миття в якості вітамінної маски. Найкращий ефект для краси олія надає при внутрішньому вживанні.

Застосування гарбузової олії для оздоровлення та лікування

Сиродавлена гарбузова олія – дуже цінний продукт, має безліч цілющих властивостей.

  • Кровоносна система. Профілактика атеросклерозу, анемії, гіпертонії. Підвищення еластичності стінок судин. Сприятливий вплив на серцевий м'яз.
  • Нервова система. Заспокійливий ефект, допомога при безсонні та втомі. Нормалізація психіки у дітей, активізація розумової діяльності.
  • Травна система. Потужний антипаразитарний та жовчогінний ефект. Допомога при запальних процесах жовчовивідних шляхів. Нормалізація шлункової кислотності. Протистояння запорам, гастритам, колітам. Користь для печінки при цирозі, гепатиті.
  • Статева система. Підтримка жіночого і чоловічого статевого здоров'я. Допомога при початковій стадії гіперплазії простати.
  • Покривна система. Ранозагоювальні та протизапальні властивості.
  • Ендокринна система. Регуляція гормонального фону.

Варто пам'ятати, що олія є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання гарбузової олії

  • Для вагітних: корисно при дотриманні добової норми і відсутності протипоказань.
  • Для дітей: від 1 року можна вводити в раціон поступово (починати з 1 краплі в день і доводити до 4-5 крапель), додаючи в основне харчування малюка.
  • Зберігання: під час виробництва гарбузової рослинної олії не використовуються консерванти й термічна обробка, тому рекомендований термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей — не більше 30 днів у холодильнику при температурі від +4°С до +18°С. А для кулінарних потреб – термін зберігання становить до 90 днів у темному прохолодному місці. 
  • Добова норма: до 3 ч.л. на день.

Олія вважається гіпоалергенною.

Протипоказання гарбузової олії

Обережно вживати при діабетах різних типів.

Перед вживанням потрібна консультація фахівця при наступних станах:

  • проблеми з жовчним міхуром, особливо калькульозний холецистит (олія може викликати рух каменів);
  • часті розлади кишечника і проноси;
  • захворювання органів ШКТ (може виникнути нудота).

Корисний склад гарбузової олії

  • Ненасичені жирні кислоти: омега-3, омега-6, омега-9;
  • Вітаміни: А, В1, В2, В6, В9, С, D, Е, Т, К;
  • Біологічно значущі елементи: фосфор, магній, залізо, калій, селен, цинк;
  • Корисні сполуки: фітостероли, фосфоліпіди, флавоноїди, хлорофіл, L-триптофан, кукурбітин, лігнани.

Характеристики

  • Білки   0 г на 100 г
  • Жири   99 г на 100 г
  • Вуглеводи   0 г на 100 г
  • Калорійність   896 Ккал на 100 г
  • Тип тари   скляна (250 мл, 500 мл, 1000 мл) або пластикова пляшка (1 л)
  • Термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей   1 міс. у темному прохолодному місці
  • Термін зберігання для кулінарних цілей   3 міс. у темному прохолодному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

 

Більше рослинних олій холодного віджиму в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Тип оліїГарбузове
ТипНерафінована
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна пляшка
Користувальницькі характеристики
Об'єм, мл250 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 216 /бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner