Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
810 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Курага узбецька (сушені абрикоси без кісточок)

78 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Курага узбецька (сушені абрикоси без кісточок)
Курага узбецька (сушені абрикоси без кісточок)Готово до відправки
78 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна узбецька курага без кісточок - сушені абрикоси, сухофрукти

Курага узбецька – це сушені абрикоси без кісточок, але не розрізані на дві половинки, як це робиться при приготуванні звичної магазинної кураги, а цілі. Кісточки з абрикосів видавлюються практично без порушення шкірки через поглиблення в місці прикріплення плодоніжки. Важлива особливість сухофрукта – низька калорійність за високої поживної цінності.

Натуральна узбецька курага висушується природним способом на сонці та свіжому повітрі, без цукру, сірчистого газу, барвників та інших хімікатів, тому м'якуш сушеного абрикосу темного кольору і без глянцевості.

При натуральному висушуванні абрикоса, його м'якоть природно темніє, тому узбецька курага не така яскраво-жовтогаряча і глянсова, як ми звикли бачити на прилавках магазинів.

Сушений абрикос містить вітаміни А, В1, В2, З, РР, і навіть необхідні мінеральні речовини: калій, кальцій, магній, залізо, фосфор і натрій. Завдяки наявності клітковини, курага має властивість стабілізувати діяльність ШКТ, бореться із запорами, у тому числі і хронічними. Сприяє очищенню організму від шлаків та токсинів.

Свіжа темна курага займає перше місце серед продуктів за вмістом калію, її рекомендують вживати як профілактику виникнення серцево-судинних захворювань та після перенесених інфарктів та інсультів.

Особливості постачання кураги узбецької

Ми ретельно перевіряємо якість продукції у постачальників, перш ніж ухвалити рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.

  • Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки сухофруктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжу курагу з плодів останнього врожаю.
  • Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.

Застосування в кулінарії кураги узбецької

Курага – швидкий і смачний перекус, десерт до чаю або легкий акцент в улюблених стравах. Перед вживанням її треба вимочити у воді, а щоб надати додаткового аромату – у фруктовому соці, лікері, ромові чи бренді.

Додавайте її в гранолу, йогурт, салати, каші, плов, начинку для пирогів і млинців, тушкуйте з м'ясом (яловичиною, бараниною, індичкою). Використовуйте в джемах, збагачуйте смак десертів, пирогів і тортів.

Курага добре поєднується з селянським та козячим сиром, гаудою, морозивом, горіхами, кардамоном.

Компотам, морсам, киселям і алкогольним настоянкам курага надає кисло-солодкого смаку та яскравого аромату.

КОРИСНІ ЦУКЕРКИ З КУРАГИ

Ароматна та корисна альтернатива шкідливим солодощам – цукерки з кураги та кокосу. Сушений абрикос надає їм яскравого смаку та натуральної солодкості. Великий плюс – простота приготування.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • курага – 150 г
  • горіхи – жменя
  • кокосова стружка – 50 г
  • прянощі (кардамон, кориця) – по ¼ ч.л.
  • какао-порошок – 1 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Курагу залити теплою водою, розпарити та промити.
  2. Горіхи трохи підсушити й подрібнити.
  3. Помістити в чашу блендера або кухонного комбайну курагу, горіхи, кокосову стружку та прянощі, прокрутити до м’якого стану.
  4. З отриманої маси скачати кульки, частину можна панірувати в кокосовій стружці, частину – в какао-порошку.
  5. Поставити цукерки в холодильник мінімум на півгодини.

Корисні та лікувальні властивості кураги узбецької

Корисні сполуки в куразі працюють над нейтралізацією вільних радикалів, що пошкоджують клітини та викликають окислювальний стрес (причину ожиріння й багатьох хронічних захворювань). Кілька штучок кураги, замочених з вечора та з’їдених уранці, гарантують регулярне очищення кишечника та сприяють м’якому схудненню.

  • Опорно-рухова система. Збільшення щільності кісток.
  • Кровоносна система. Стимуляція кровообігу, зниження рівня холестерину в судинах. Поліпшення згортання крові. Допомога при відновленні після інфарктів та інсультів. Профілактика анемії. Нормалізація тиску.
  • Нервова система. Користь для очей: запобігання курячій сліпоті, захист від пошкоджень вільними радикалами й окисного стресу.
  • Травна система. Налагодження роботи шлунково-кишкового тракту, очищення печінки та кишечника, усунення запорів. Живлення корисних бактерій мікробіому. Захист печінки.
  • Покривна система. Поліпшення стану шкіри. Захист від УФ-випромінювання та забруднень навколишнього середовища. Сприяння виробленню колагену та регенерації тканин. Профілактика зморшок.
  • Видільна система. Виведення з організму важких металів і радіонуклідів. Легка сечогінна дія.

Особливості вживання та зберігання кураги узбецької

  • Для вагітних: позитивний ефект при вживанні.
  • Для дітей: натуральною курагою у вигляді компотів і пюре можна починати годувати дитину з 10-11 місяців.
  • Зберігання: до 6 місяців у скляній банці подалі від прямих сонячних променів.
  • Добова норма: 100 г для дорослих, 50 г – для дітей.

Протипоказання кураги узбецької

Виразка шлунку та дванадцятипалої кишки, діабет, захворювання щитовидної залози.

Корисний склад кураги узбецької

  • Вітаміни: A, B1, B2, C, E, PP.
  • Біологічно значущі елементи: калій, залізо, кальцій, магній, фосфор, натрій.
  • Корисні сполуки: бета-каротин, лютеїн, зеаксантин, поліфенольні антиоксиданти (хлорогенова кислота, катехіни, кверцетин), фруктоза.
  • Клітковина.

Характеристики

  • Білки   0,6 г на 100 г продукту
  • Жири   0,2 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   71 г на 100 г продукту
  • Калорійність   260 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання   6 міс. у темному місці при температурі від +4°С до +18°С
  • Країна походження плодів   Узбекистан

 

Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУзбекистан
Тип продукціїСушені
КультураАбрикос
ВиробникБЕТ
Упаковка100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 78 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner