Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
810 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Арахісова клітковина (порошок, шрот, макуха)

90 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Арахісова клітковина (порошок, шрот, макуха)
Арахісова клітковина (порошок, шрот, макуха)Немає в наявності
90 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Натуральна арахісова клітковина - шрот, макуха, порошок із сирого ядра арахісу

Арахісова клітковина - це натуральний високобілковий продукт для здорового харчування, який містить необхідні вітаміни, мінерали, рослинну клітковину та поліненасичені жирні кислоти.

Арахісова клітковина, як і арахісове борошно, виготовляється із сирого знежиреного арахісу. Відмінність полягає лише у більш грубій фракції помелу. Клітковина досить калорійна та поживна. Характеризується вираженим арахісовим ароматом, великою кількістю білку та корисних жирів у складі.

Арахісова клітковина - це відмінне джерело білка, енергії та здорових жирів для спортсменів. Вона допомагає відновлюватися після тренувань, підвищує витривалість та сприяє набору м'язової маси. Білок арахісової клітковини добре засвоюється і тому клітковина є чудовим компонентом вегетаріанської, веганської та спортивної дієти.

Особливості виробництва арахісової клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва клітковини: від посіву до фасування. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки арахісу та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам і якості.

  • Виробництво. Вся клітковина виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів-бобів.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії арахісової клітковини

Арахісова клітковина має чудові смакові якості, може використовуватись у випічці як борошно грубого помелу. Кулінари відзначають, що вироби з неї довше залишаються м’якими та відрізняються легкою розсипчастою текстурою.

Додавайте продукт у ранкові смузі або каші для посилення смаку та поживності. Клітковину можна залити водою, молоком, кефіром або йогуртом, дати кілька хвилин настоятися та додати ложку меду, жменю свіжих ягід або сухофруктів.

Використовуйте разом з універсальним борошном при приготуванні млинців або оладок. Застосовуйте як загущувач перших страв, компонент овочевих і фруктових салатів або локшини, паніровку для м’яса та риби.

ТОСТИ З АРАХІСОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ

Ароматні та поживні тости з арахісовими інгредієнтами – дуже смачний і поживний варіант сніданку (перекусу). Готуються просто і швидко лише із 3-х продуктів. Завдяки арахісовій клітковині засвоєння хліба відбудеться легше та швидше.

ІНГРЕДІЄНТИ (НА 1 ПОРЦІЮ):

  • бездріжджовий хліб – 3 скибочки
  • арахісова паста – 3 ст.л.
  • арахісова клітковина – 2 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Хліб підсушити на сухій сковороді або залишити м’яким (на смак).
  2. Змастити кожен бутерброд арахісовою пастою.
  3. Зверху посипати арахісовою клітковиною.

Застосування для оздоровлення арахісової клітковини

Сприятливий вплив арахісової клітковини на організм обумовлений широким спектром вітамінів і мінералів у її складі. Рослинні харчові волокна розбухають у ШКТ і надовго насичують. Клітковину потрібно вживати з великою кількістю рідини.

  • Кровоносна система. Профілактика серцево-судинних захворювань, зокрема атеросклерозу та ішемічної хвороби серця. Поліпшення кровотоку, нормалізація тиску. Позитивний вплив при підвищеному холестерині та схильності до тромбоутворення.
  • Нервова система. Стабілізація емоційного стану. Нейтралізація стресу, безсоння та занепаду сил. Поліпшення пам’яті, уваги, сприйняття інформації (допомога при розумових навантаженнях).
  • Опорно-рухова система. Стимуляція м’язової активності.
  • Травна система. Жовчогінний ефект. М’яке очищення кишечника. Живлення корисної мікрофлори.
  • Покривна система. Зміцнення нігтів, волосся та шкіри. Прискорення загоєння ран і шкірних пошкоджень.
  • Статева система. Підвищення лібідо та потенції.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання арахісової клітковини

  • Для вагітних: кількість горіхових продуктів у раціоні повинна бути помірною.
  • Для дітей: з 3-4-річного віку за відсутності алергічних реакцій.
  • Зберігання: 6 місяців (бажано у герметичній тарі, в прохолодному приміщенні з середньою вологістю).
  • Добова норма: 2 ч.л.

Протипоказання арахісової клітковини

Арахіс – досить сильний алерген, тому протипоказаний при індивідуальній непереносимості й алергії.

Клітковина та інші продукти з арахісу не рекомендуються до вживання при подагрі, артриті, артрозі та інших захворюваннях суглобів.

Корисний склад арахісової клітковини

  • Вітаміни: група B, E.
  • Біологічно значущі елементи: калій, фосфор, магній, натрій, кальцій, марганець, залізо, мідь, селен, цинк.
  • Корисні сполуки: антиоксиданти, білки (аргінін), жирні кислоти (лінолева, стеаринова, пальмітинова).

Характеристики

  • Білки   47 г на 100 г
  • Жири   20 г на 100 г
  • Вуглеводи   14 г на 100 г
  • Калорійність   432 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження горіхів-бобів   Узбекистан

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 90 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner