Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
850 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Рослинна клітковина, шрот, макуха

в виде галереив виде списка

РОСЛИННА КЛІТКОВИНА НАСІННЯ, ШРОТ, МАКУХА ОЛІЙНИХ КУЛЬТУР

Рослинна клітковина незамінна в раціоні правильного та здорового харчування

Рослинна клітковина – продукт правильного харчування з очисним, пребіотичним та багатьма іншими оздоровчими ефектами, які відрізняються відповідно до виду вихідної сировини (зниження холестерину, зниження ризику діабету та серцево-судинних захворювань та ін.). Отримання достатньої її кількості – дуже важливе для здоров'я.

Рослинна клітковина, шрот, макуха

Шрот, макуха, клітковина - це продукт, який залишається від олійного насіння, злаків або горіхів після віджиму олії. Продукт, який вийшов після виробництва олій, обробляють і перемелюють, тому зовні, макуха (шрот) більше схожий на борошно або манну крупу. Шрот отримують з будь-якої олійної культури, яка використовується для віджиму рослинної олії. Існує велика кількість видів шроту. До популярних і найкорисніших видів шроту відносяться: шрот розторопші, шрот насіння кунжуту, лляний шрот, шрот гарбузового насіння, шрот з амаранту, шрот ядер волоського горіха, шрот коноплі та шрот чорного кмину.

Користь шроту

Шрот містить багато рослинної клітковини і є високобілковим продуктом, при цьому, містить малу кількість жирів. У шроті високий вміст протеїну (рослинного білка), амінокислот, вітамінів, мікроелементів та інших біологічно активних речовин. Шрот багатий на клітковину, поліненасичені жирні кислоти, рослинний білок, вітаміни, фолієву кислоту, антиоксиданти, а також необхідні для здоров'я мікроелементи: калій, кальцій, магній, цинк.

Користь клітковини

Рослинна клітковина є найважливішим компонентом шроту. Клітковина - це життєво необхідний елемент харчування для людини, вона забезпечує нормальне функціонування травного тракту, тому що покращує перистальтику кишечника та сприяє звільненню його від не виведених залишків їжі та токсичних речовин, які отруюють організм. Шрот застосовується в їжу як натуральна харчова добавка - збагачувальна страви корисною клітковиною, амінокислотами та вітамінами, стимулює обмін речовин і кров'яність, підвищує імунітет, компенсує вітамінну та мінеральну недостатність, нормалізує кислотно-лужний баланс, сприяє інтенсивному травленню та очищенню організму.

Застосування шроту та клітковини

Шроти льону, волоського горіха, амаранту, коноплі, розторопші, гарбуза, кунжуту, гірчиці - відносяться до високоцінних продуктів через великий вміст білка. Шрот, клітковина використовується як добавка до раціону здорового харчування або з лікувальною метою. Клітковину насіння олійних культур додають до різних страв: супи, каші, салати, йогурти, кефір, коктейлі, випічки хлібо-булочних виробів, тим самим збагачуючи та підвищуючи біологічну цінність їжі. Рослинний шрот активно використовують люди, які борються із зайвою вагою, дотримуються посту або дієти, а також сироїди, вегетаріанці та спортсмени. Макуха, шрот, клітковина застосовуються не тільки в кулінарії, а й у фармацевтиці, харчовій промисловості, на кондитерському та хлібопекарському виробництвах.

Купити рослинну клітковину від виробника, що займається виготовленням натуральних продуктів в Україні можна в інтернет-магазині Веган-Техніка. Клітковину виробляємо в день замовлення, тому вона має чудові смакові якості та максимальну користь. Цілісні зерна, горіхи і насіння обробляються тільки механічно, залишаючи поживні речовини незайманими. Клітковину можна використовувати як монопродукт, проходячи курс оздоровлення, або додавати в різні страви для загущення та надання їм гарного кольору та текстури. Добова норма залежить від віку, стану здоров'я та реакції на продукт. В середньому рекомендовано 38 г на день для чоловіків та 25 г – для жінок.

Ми пропонуємо понад 15 видів клітковини від виробника в Україні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner