Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
850 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Пластівці, каші, пюре

в виде галереив виде списка

ПЮРЕ, КАШІ ТА ПЛАСТІВЦІ З ЦІЛЬНОГО ЗЕРНА

Круп'яні культури – зернові культури, зерно яких використовується для виробництва круп. Більшість круп відноситься до сімейства злакових культур. Зерна круп'яних культур мають високу харчову цінність, містять вуглеводи, білки та вітаміни, і традиційно є важливими основними продуктами харчування людини.

Крупа - харчовий продукт, що складається з цільних або подрібнених зерен зернових культур. Крупа виробляється переважно з круп'яних (просо, гречка, рис, кукурудза), інших зернових (ячмінь, овес, пшениця, спельта, жито) та бобових культур (горох, сочевиця). Також, до крупи належать вівсяні пластівці, гречані пластівці, пшеничні пластівці, житні пластівці, спельтові пластівці та кукурудзяні пластівці. Пластівці багаті на клітковину, вуглеводи, вітаміни В1, В2, РР, містять помірну кількість білків і незначну кількість жирів. Чим менше стадій обробки пройшло зерно, тим воно корисніше, тому що в його оболонках міститься більшість мінеральних речовин та вітамінів. Шліфоване та поліроване зерно менш корисне, але воно швидше готується.

Крупи бувають цілими, подрібненими та спресованими у вигляді пластівців. Крупи, виготовлені з цільного зерна, називають ядрицею. Таке зерно проходить ретельний відбір, ядрицею можуть бути лише великі та цілі зерна. З ядриці готують розсипчасті каші та гарніри. Дроблена крупа називається січка. Дроблену крупу повністю або частково звільняють від оболонок і подрібнюють. Дроблена крупа буває дрібнішою або більшою, вона швидко готується і засвоюється краще, ніж ядриця. Дроблена крупа найбільше підходить для приготування молочних каш. В результаті спеціальної парової обробки та спресування отримують крупу у вигляді пластівців. Найпопулярніші пластівці - вівсяні, пшеничні, житні, спельтові, гречані та інші. Вони швидко готуються та легко засвоюються. Відмінно підходять для приготування молочних каш та десертів.

Наші зернові пластівці натуральні та найсвіжіші

Для виробництва пластівців ми використовуємо екологічно чисте органічне зерно, вирощене на власних полях. Пластівці не містять будь-яких домішок, добавок, ГМО та інших шкідливих речовин, що продовжують термін зберігання продукту. Також, у процесі плющення злаків, зерна не піддаються термічній та хімічній обробці. Така технологія дозволяє максимально зберегти корисні властивості пластівців.

У перші 30 днів після виробництва, пластівці є найкориснішими. Тому, ми виготовляємо пластівці виключно на замовлення та зберігаємо менше доби перед продажем. Таким чином, клієнти отримують найсвіжіший екопродукт, що несе всю користь злакових культур.

Здорові сніданки, корисні перекушування та просто смачні продукти – в одному інтернет-магазині! Пропонуємо купити пластівці, каші, пюре від виробника в Україні - повністю натуральні, свіжі та поживні. Пластівці не піддаються термічній обробці, а каші та пюре розроблені за унікальною рецептурою. У нас є ціла низка продуктів, смаків та різновидів, з яких ви можете вибирати улюблені: лляна каша для дітей, вівсяні пластівці для любителів класики, альтернативні гречані або спельтові пластівці для тих, хто любить пробувати щось новеньке, нутове пюре з перцем чилі для поціновувачів гостренького та багато іншого. Просто додайте води або молока, а також свої улюблені начинки для здорового сніданку, який підтримає вашу енергію до обіду.

Пластівці, каші, пюре від виробника – це гарантія якості на кожному етапі виробництва: від вирощування натуральних зерен та насіння до використання екологічної техніки, правильного зберігання та розфасовки.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner