Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
851 відгук
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Кіноа чорного жорнове борошно цільнозернове

388 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Кіноа чорного жорнове борошно цільнозернове
Кіноа чорного жорнове борошно цільнозерновеГотово до відправки
388 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Цільнозернове борошно кіноа чорного жорнового помелу

Борошно кіноа - це повноцінне джерело рослинного білка, що містить усі незамінні амінокислоти, є безглютеновим, гіпоалергенним та легкозасвоюваним дієтичним продуктом. Жорнова мука кіноа чорного забезпечує значну кількість харчових волокон і містить багато вітамінів і мінералів, включаючи магній, залізо, фосфор та кальцій. Вважається більш дієтичним борошном через менший вміст жирів.

Жорнова мука кіноа чорного не містить глютена, тому підходить для людей, які страждають на целіакію.

Борошно кіноа є чудовим вибором для тих, хто шукає корисні інгредієнти для хлібобулочних виробів, таких як хліб, млинці або вафлі. Випікати з борошна кіноа легко і смачно, оскільки воно добре поєднується з різними інгредієнтами, такими як фрукти, горіхи, спеції та трави, що робить продукт ідеальним для випічки.

Особливості виробництва цільнозернового жорнового борошна кіноа чорного

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки чорного кіноа та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії цільнозернового жорнового борошна кіноа чорного

Звичайне борошно можна частково замінити борошном чорного кіноа (близько 25%). Воно збагатить випічку горіховим, трохи землистим ароматом. Важливо не переборщити з кількістю, щоб не надати стравам зайвої солодкості та зеленуватості.

Борошно відмінно підходить для тортів, печива, бісквітів, млинців, коржів, пирогів і хліба. Рідке тісто варто залишити на годину "відпочити" для досягнення кращих результатів. Для підсилення смаку перед використанням борошно чорного кіноа можна трохи підсмажити.

Не рекомендується до використання у дріжджовому тісті.

ПЕЧИВО З БОРОШНА ЧОРНОГО КІНОА

Коли хочеться себе потішити без надмірних калорій, приготуйте дуже смачне безглютенове печиво з дієтичним борошном чорного кіноа. Тут досить сполучних компонентів, аби печиво тримало форму, але при цьому вийшло розсипчастим і хрустким.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно чорного кіноа – 200 г
  • рослинна олія – 50 г
  • цукор коричневий – 90 г
  • ½ банана
  • ½ яблука
  • родзинки – 100 г
  • горіхи волоські – 100 г
  • кориця мелена – на смак
  • гашена сода – 0,5 ч.л.
  • сіль – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Просіяти борошно, додати корицю і сіль. Трохи збити виделкою, щоб наситити повітрям.
  2. Олію, банан і цукор збити в однорідну масу.
  3. З'єднати її з борошняною сипучою сумішшю, добре перемішати, внести гашену соду.
  4. Залити теплою водою родзинки до їх розм'якшення, потім злити воду.
  5. Яблуко та горіхи подрібнити, додати в тісто й перемішати до рівномірного розподілення.
  6. Деко покрити пергаментним папером. Сформувати і викласти на нього невеликі круглі печива.
  7. Випікати при температурі 180°C 20-25 хвилин.

Корисні властивості цільнозернового жорнового борошна кіноа чорного

Борошно кіноа відноситься до безглютенових і дієтичних, має багатий корисний склад. Воно дуже поживне та може забезпечити більшу частину добової потреби людини в багатьох життєво важливих мікроелементах.

  • Кровоносна система. Кардіозахисна дія. Зниження тиску та рівня холестерину. Забезпечення правильного функціонування гемоглобіну.
  • Ендокринна система. Зниження рівня цукру в крові. Поліпшення метаболізму. Імуностимуляція.
  • Нервова система. Усунення мігрені.
  • Травна система. Поліпшення травлення і виведення шлаків. Нормалізація випорожнення при запорах.
  • Опорно-рухова система. Прискорення росту та здорового розвитку кісток і зубів, м'язових тканин. Профілактика остеопорозу, артриту.

Особливості вживання та зберігання цільнозернового жорнового борошна кіноа чорного

  • Для вагітних і годувальниць: корисне, але тільки якщо майбутня мама перевірила вплив продукту на організм до вагітності. У I та II триместрах рекомендується їсти кіноа і продукти з нього 3-4 рази на тиждень, задовольняючи збільшену потребу в вітамінах та мікроелементах. У III ж триместрі велика кількість клітковини може викликати здуття і неприємні відчуття в животі. Щоб уникнути цього, краще вживати випічку з борошном кіноа в першій половині дня. При грудному вигодовуванні варто на 1 місяць після народження дитини відмовитися від кіноа.
  • Для дітей: рекомендується від 2 років.
  • Для діабетиків: показане, оскільки клітковина та білок у складі борошна з білого кіноа вважаються важливими для контролю рівня цукру в крові.
  • Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці в герметичному контейнері, щоб мінімізувати окислення.

Протипоказання цільнозернового жорнового борошна кіноа чорного

Через вміст складного сапоніну кіноа може викликати біль в животі, свербіж шкіри, кропив'янку та інші загальні симптоми харчової алергії. Продукти кіноа не рекомендовані при захворюваннях підшлункової, холециститі, панкреатиті, сечокам'яній хворобі (з утворенням каменів оксалатного типу).

Корисний склад цільнозернового жорнового борошна кіноа чорного

  • Вітаміни: A, група B, C, E.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, магній, марганець, фосфор, калій, кальцій, натрій.
  • Білки: усі 9 незамінних амінокислот (14-23%).
  • Клітковина.

Характеристики

  • Білки   14 г на 100 г
  • Жири   14,5 г на 100 г
  • Вуглеводи   67 г на 100 г
  • Калорійність   368 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Перу

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Користувальницькі характеристики
Упаковка1 кг
КультураКіноа
Інформація для замовлення
  • Ціна: 388 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner