Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
851 відгук
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Спельтові висівки жорнові

26 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Спельтові висівки жорнові
Спельтові висівки жорновіГотово до відправки
26 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Висівки зі спельти жорнового помелу

Спельтове висівки – це верхня оболонка насіння спельти, яка є найбільшою концентрацією поживності та користі. Спельтове зерно перетирається на кам'яних жорнах, у процесі чого виготовляється цільнозернове борошно грубого помелу. Великі частинки, які залишаються після просіювання і є висівками.

Найважливіша властивість спельтових висівок - очищення організму від зайвого - токсинів та шлаків, які постійно накопичуються. Спельта, як і зерно полби - рекордсмени серед злаків за вмістом білка, жирних кислот, клітковини, мінералів та антиоксидантів.

Висівки зі спельти відрізняються від спельтового цільнозернового борошна тим, що не містять ендосперм і зародок, а тільки оболонку зерна. Їх цінність полягає у відсутності глютена і високому вмісті клітковини, за рахунок чого вони відмінно підходять для дієти при схудненні, а також для раціону, що страждають на целіакію. Крім того, спельтові висівки можна використовувати у складі домашніх скрабів.

Особливості виробництва висівок зі спельти

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва висівок: від посіву зерна до розфасовки.

  • Вирощування. Наша спельта вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Висівки виготовляються лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна.
  • Фасування. Свіжі висівки упаковуються в крафтові паперові пакети та надсилаються покупцеві.

Застосування в кулінарії спельтових висівок

У більшості рецептів, де фігурують ті чи інші висівки, можна використовувати спельтові. Вони нададуть стравам тонкого горіхового присмаку.

Перед додаванням висівок у кашу, салат, кефір або йогурт потрібно залити їх окропом на 20-30 хвилин. Підходять для загущення супів, панірування, додавання у випічку. Хліб, макаронні вироби, тістечка, печиво та кекси вийдуть смачнішими та кориснішими зі спельтовими висівками.

З продуктом добре поєднуються: гречана, рисова та вівсяна крупа, проростки, овочі (буряк, цибуля, гарбуз, капуста, картопля, морква) і зелень, молочні продукти.

На основі висівок можна приготувати домашній квас.

БАНАНОВО-ВІВСЯНЕ ПЕЧИВО ЗІ СПЕЛЬТОВИМИ ВИСІВКАМИ

Замість того аби змушувати дитину їсти кашку, можна приготувати корисне печиво з вівсянкою та висівками, за яким дитячі рученята потягнуться самі. Горішки можна замінити добавками, які більше люблять у вашій родині: сухофруктами, цукатами, шоколадом, цедрою та ін.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • банани стиглі – 2 шт.
  • вівсяні пластівці – 100 г
  • спельтові висівки – 100 г
  • кокосова олія – 50 г
  • мед – 50 г
  • сіль – 1 щіпка
  • сода – 0,5 ч.л.
  • лимонний сік – 1 ст.л.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • кориця – 1 ч.л.
  • волоські горіхи – 50 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Вівсяні пластівці подрібнити у блендері (або можна взяти готове вівсяне цельнозернове борошно).
  2. Банани розім’яти виделкою. Додати соду, гашену лимонним соком, сіль, мед, корицю та кокосову олію. Перемішати.
  3. Потім всипати мелені пластівці, вівсяні висівки, розпушувач і горішки. Все добре перемішати й залишити на 10 хвилин.
  4. Деко застелити пергаментом, викласти на нього по ложці маси, надаючи їй форму плоского печива.
  5. Випікати у розігрітій до 180°C духовці 18-20 хвилин.

Корисні властивості спельтових висівок

Спельтові висівки мають ряд корисних супервластивостей, за які дуже високо цінуються прихильниками здорового харчування. При регулярному та правильному застосуванні зміцнюються всі системи організму.

  • Ендокринна система. Регуляція рівня цукру в крові та метаболізму. Зміцнення імунітету. Профілактика цукрового діабету.
  • Кровоносна система. Поліпшення кровообігу. Зниження артеріального тиску та вмісту холестерину в судинах. Користь при ішемічній хворобі серця, анемії, атеросклерозі, гіпертонії.
  • Травна система. Покращення мікрофлори кишечника, перистальтики та травлення в цілому. Усунення діареї, запорів, здуття живота, геморою. Нормалізація виділення жовчі.
  • Опорно-рухова система. Користь для м’язів та кісток.
  • Покривна система. Покращення стану шкіри, волосся та нігтів.
  • Видільна система. Очищення організму від токсинів.

Особливості вживання та зберігання спельтових висівок

  • Для вагітних: рекомендуються для нормалізації травлення за рахунок клітковини.
  • Для годувальниць: бажано вживати не раніше ніж після 2 місяців годування.
  • Для дітей: підходять за відсутності протипоказань уже з 10 місяців. Особливо корисні при низькому гемоглобіні, недостатньому апетиті, проблемами з ШКТ.
  • Зберігання: 6 місяців у прохолодному місці подалі від продуктів із сильним запахом.
  • Добова норма: 30 г.

Протипоказання спельтових висівок

Можуть викликати дискомфорт і алергічні реакції у тих, хто страждає на целіакію. При зловживанні можливі здуття, запори, тяжкість і коліки в животі.

Варто обмежити вживання продукту під час прийому ліків, оскільки висівки знижують всмоктування препаратів і, відповідно, їх лікувальний ефект.

Не рекомендуються при виразках у ШКТ, гострих формах гастриту та коліту.

Корисний склад спельтових висівок

  • Вітаміни: A, E, B1, B2, B3, B6, B9, K.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: токоферол, клітковина.

Характеристики

  • Білки   14,57 г на 100 г продукту
  • Жири   2,43 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   70,19 г на 100 г продукту
  • Калорійність   338 Ккал на 100 г продукту
  • Застосування   кулінарія, користь для здоров'я
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому темному місці, при температурі від +4°С до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   еко-господарство
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Мука" можна переглянути в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка300 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 26 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner