Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
843 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Кокосове жорнове борошно

312 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Кокосове жорнове борошно
Кокосове жорнове борошноГотово до відправки
312 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кокосове жорнове борошно з м'якоті кокосового горіха

Кокосове борошно – це цінний дієтичний продукт, отриманий із висушеної м'якоті кокосу. Кокосове борошно має приголомшливі смакові та корисні якості: м'яку легку текстуру, слабовиражений кокосовий аромат і природну насолоду, завдяки якій в тісто можна додавати менше підсолоджувачів. Серед безглютенового борошна кокосове містить найбільше вуглеводів і найменше жирів.

У складі кокосового борошна без глютену містяться дуже важливі для організму вітаміни А, Е, С, D, йод, кобальт, нікель, легкозасвоювані солі калію та магнію. Кокосове борошно є багатим джерелом рослинної клітковини, яка сприяє здоровому травленню та відмінному засвоєнню вітамінів та мінералів. Також, підтримує роботу імунної системи, знижує ризик серцевих та ракових захворювань, має антиоксидантні властивості.

Кокосове борошно може послужити відмінною альтернативою пшеничному борошну через відсутність клейковини та багатого вмісту клітковини, яка покращує травлення та здоров'я кишечника. У кулінарії кокосове борошно застосовується у випіканні хліба, булочок, кексів, млинців. Вершкова м'яка текстура і тонкий горіховий смак робить борошно кокосу придатним для багатьох страв - підвищує поживну цінність каш, фруктових салатів, киселів, надає приємного смаку соусам і коктейлям.

Особливості виробництва кокосового жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки кокосової м’якоті та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам і якості.

  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісну борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей сировини.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії кокосового жорнового борошна

Борошно кокосу дуже популярне в азіатській кухні, зокрема з ним готують гостру локшину, рибні супи, паніровані морепродукти. Сміливо додавайте його в тісто для млинців, оладок, печива, кексів. Використовуйте для панірування кабачків, запеченого тофу або цвітної капусти.

За рахунок великої кількості клітковини кокосове борошно діє подібно до губки, вбираючи багато рідини. Не можна замінювати ним повністю борошно із зернових культур. За необхідності потрібно додавати в тісто більше сполучних компонентів.

ЗАПАШНЕ КОКОСОВЕ ПЕЧИВО

Ніжне і розсипчасте печиво для любителів кокосових солодощів – чудове за текстурою та смаком. При використанні рідкого підсолоджувача, потрібно стежити за співвідношенням до сухих інгредієнтів, додаючи у міру потреби кокосове борошно або стружку. Маса повинна бути такою, щоб із неї було легко зліпити кульки.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кокосова стружка дрібного помелу – 70 г
  • кокосове борошно – 1 ст.л.
  • яйце – 3 шт.
  • кокосова олія – 1 ст.л.
  • ваніль, кориця – на смак
  • підсолоджувач – на смак (відмінно підійде кокосовий цукор).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Яйця трохи збити за допомогою вінчика.
  2. Борошно та стружку змішати з підсолоджувачем, ваніллю, корицею.
  3. З'єднати всі інгредієнти між собою, додати кокосову олію і добре перемішати.
  4. Відривати шматочки від тіста і формувати невеликі кульки. Для більш пухкого та розсипчастого печива – залишити кульки круглими, для більш хрусткого – приплюснути їх.
  5. Викласти на пергаментний папір і поставити в розігріту до 180°С духовку на 15-17 хвилин. Скоринка повинна добре зарум'янитись.
  6. Готовому печиву дати трохи охолонути.

Корисні властивості кокосового жорнового борошна

Кокосове борошно має різноманітний профіль поживних речовин і корисне для здоров'я. Наділене антибактеріальними властивостями та сприяє схудненню.

  • Кровоносна система. Нормалізація кров'яного тиску. Підтримання здоров'я серця і судин, зниження рівня холестерину та тригліцеридів у крові.
  • Ендокринна система. Підтримання здорового рівня цукру в крові. Підвищення метаболізму. Нормалізація роботи щитовидної залози та менструального циклу.
  • Травна система. Нормалізація роботи шлунково-кишкового тракту і поліпшення перистальтики. Живлення корисних бактерій у кишечнику. Згладжування симптомів при запаленнях і подразненнях кишечника.
  • Покривна система. Захист шкіри за несприятливих погодних умов, регенерація після опіків та обвітрювання.

Особливості вживання та зберігання кокосового жорнового борошна

  • Для вагітних: корисне та рекомендоване.
  • Для дітей: застосовувати з обережністю, переконавшись у відсутності алергічних реакцій.
  • Зберігання: не більше 6 місяців у темному прохолодному місці.

Протипоказання кокосового жорнового борошна

Продукт практично не має протипоказань. У рідкісних випадках можуть виникнути алергічні реакції. Підвищена кількість клітковини у складі кокосового борошна при безперервному вживанні може порушити роботу травного тракту.

Кокосовий склад кокосового жорнового борошна

  • Вітаміни: K, E, група B.
  • Біологічно значущі елементи: калій, залізо, кальцій, марганець, мідь, селен, магній, фосфор, цинк, натрій.
  • Жирні кислоти: лауринова.
  • Моносахариди: фруктоза, глюкоза.
  • Клітковина і білок.

Характеристики

  • Білки   20 г на 100 г
  • Жири   16,6 г на 100 г
  • Вуглеводи   60 г на 100 г
  • Калорійність   466 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження горіхів   Філіппіни

 

Більше товарів групи "Борошно цільнозернове жорнове" в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Користувальницькі характеристики
КультураКокос
Інформація для замовлення
  • Ціна: 312 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner