Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
843 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Пшеничні пластівці цільнозернові із твердої пшениці

26 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Пшеничні пластівці цільнозернові із твердої пшениці
Пшеничні пластівці цільнозернові із твердої пшениціГотово до відправки
26 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральні цільнозернові пшеничні пластівці з органічної пшениці твердих сортів

Пшеничні пластівці - злаковий продукт, що поєднує в собі чудовий смак та корисні властивості зерен пшениці. Пластівці цільнозернової пшениці містять у великій кількості рослинну клітковину, білок, крохмаль, вітаміни та мікроелементи, що робить цей продукт незамінним у раціоні дієтичного харчування.

Пшеничні пластівці виготовляються із органічної пшениці твердих сортів у день замовлення. Не піддаються жодній обробці, крім механічної, що сприяє підвищенню смакових якостей цільного зерна. Розплющені зернятка світло-коричневого кольору з карамельними вкрапленнями та горіховим ароматом - чудовий сніданок для всієї родини.

У складі пшеничних пластівців - тільки цільне зерно, при виробництві збережені всі його частини і максимум корисних речовин: поживний ендосперм, багатий на вітаміни зерновий зародок і висівки, що містять клітковину.

З пластівців можна зварити традиційну кашу - на молоці або воді, з медом, родзинками та вершковим маслом. Можна приготувати кашу без варіння – просто залити пластівці окропом. Можна їсти пластівці як мюслі - з молоком, йогуртом, свіжими та сушеними фруктами, а також використовувати у випічці, як панірування та додавати в смузі.

У складі пластівців пшениці зосереджено величезну кількість цінних речовин: рослинні волокна, крохмаль, вуглеводи, кислоти (гліадин, глютеїн, лейкозил), мікроелементи (йод, магній, селен, фосфор, хром), вітаміни групи B, E, PP та інші корисні сполуки .

Страви з пшеничних пластівців значно покращують стан всього організму, підвищують імунітет, очищають організм від шлаків і токсинів, надають позитивний вплив на кровоносну та нервову систему, продовжують молодість, зміцнюють нігті, покращують стан шкіри та волосся.

Особливості виробництва пшеничних пластівців

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва пластівців: від контролю якості зерна до розфасовки.

  • Вирощування. Пшениця вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Всі пластівці виготовляються лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
  • Фасування. Свіжі пшеничні пластівці пакуються у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії пшеничних пластівців

Пластівці пшениці можна варити за стандартною технологією 1:2, але набагато корисніше запарювати їх під кришкою – виходить смачна вітамінна основа для каші або салату. Замість окропу можна використовувати молоко, вершки, кефір, солодкий або звичайний йогурт. Готові пластівці гармонійно поєднуються з горіхами, шматочками фруктів, ягодами, медом, родзинками і т.д.

Несолодкий варіант пшеничного гарніру підійде до овочевих салатів, риби, котлет.

Пластівці можна використовувати замість борошна у рецептах оладок і млинців, додавати в хліб і булочки. Підходять як паніровка.

СОЛОДКА КАША З ПШЕНИЧНИХ ПЛАСТІВЦІВ

Солодка каша з натуральних пшеничних пластівців "Земледар" збагачена клітковиною та вітамінами. Поснідавши нею, ви отримаєте заряд енергії на цілий день завдяки повільним вуглеводам у складі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • пластівці пшеничні – 1 скл.
  • окріп – 1 скл.
  • кокосова або інша олія для заправки – на смак
  • сухофрукти, горіхи – на смак
  • мед – 2-3 ч.л.
  • кориця – щіпка.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Пластівці залити окропом, дати настоятися 5-7 хвилин.
  2. Додати заздалегідь замочені сухофрукти та горіхи, мед.
  3. Заправити кашу олією та посипати корицею, добре перемішати.

Корисні властивості пшеничних пластівців

Цільнозернові пшеничні продукти цінуються за свої загальнозміцнюючі властивості та велику кількість необхідних для раціону людини речовин. Пластівці пшениці рекомендовані в періоди реабілітації та відновлення, а також у міжсезоння, коли організму не вистачає вітамінів.

  • Кровоносна система. Зниження ризику високого кров'яного тиску та серцевих нападів. Підвищення еластичності судин. Профілактика атеросклерозу, варикозу.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету та вироблення енергії. Запобігання ожирінню, поліпшення метаболічних процесів і гормонального фону.
  • Нервова система. Поліпшення пам'яті та зору.
  • Травна система. Поліпшення функції підшлункової залози, запобігання каменеутворенню. Сприятливий вплив на роботу кишечника, усунення запорів. Виведення шлаків, захист від всмоктування холестерину та запуску гнильних процесів у ШКТ.
  • Покривна система. Сприятливий вплив на шкіру, волосся та нігті. Усунення висипань.
  • Видільна система. Полегшення виведення з організму токсинів, солей важких металів, радіоактивних речовин.
  • Опорно-рухова система. Профілактика суглобових і хрящових захворювань. Допомога при нарощуванні м'язової маси.

Особливості вживання та зберігання пшеничних пластівців

  • Для вагітних: рекомендуються у помірних кількостях (можуть підвищити газоутворення).
  • Для дітей: до 12 років – у помірних кількостях (для дітей цільні зерна – занадто “важкі”).
  • Зберігання: в сухому темному та прохолодному місці до 6 місяців (чим свіжіші пластівці – тим корисніші!), бажано у герметичній тарі, оскільки продукт має властивості вбирати сторонні запахи.

Протипоказання пшеничних пластівців

Хронічні захворювання ШКТ, підшлункової залози та печінки, знижена кислотність шлунку, метеоризм, целіакія.

Корисний склад пшеничних пластівців

  • Вітаміни: B1, B2, B5, C, D, E, PP;
  • Біологічно значущі елементи: магній, фосфор, залізо, калій, сірка, кальцій, йод, селен, мідь, хром, кремній, цинк;
  • Корисні сполуки: пектини, бетаїн;
  • Клітковина та білок (гліадин, глютенін, лейкозин).

Характеристики

  • Білки   12,6 г на 100 г
  • Жири   1,54 г на 100 г
  • Вуглеводи   71,18 г на 100 г
  • Калорійність   327 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Пластівці, каші, пюре" можна переглянути в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Вид крупиПшенична
Термін придатності6 міс
КолірКоричневий
Упаковка
Упаковка250 г
Користувальницькі характеристики
КультураПшениця
Інформація для замовлення
  • Ціна: 26 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner