Фундучне жорнове борошно (горіхове борошно з фундука)
386 ₴/упаковка
- Готово до відправки
Фундукове борошно жорнового помелу (горіхове борошно з фундуку)
Фундучне борошно жорнове - це безглютеновий продукт, який виробляється шляхом подрібнення горіхів фундука або ліщини. У ядрах фундука містяться всі необхідні для організму амінокислоти, вітаміни та мінерали, що робить його чудовим джерелом енергії. Жорнове борошно з фундука часто використовують у оздоровчих, дієтичних та вегетаріанських стравах. Фундучне борошно дуже корисне, тому що навіть після переробки фундук не втрачає своїх корисних властивостей.
Особливості виробництва фундукового жорнового борошна
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки.
- Вирошування. Горішники ростуть далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
- Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів.
- Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.
Застосування в кулінарії фундукового жорнового борошна
Горіховий маслянистий аромат фундукового борошна прикрасить не лише кондитерські вироби, а й багато несолодких страв. Це інгредієнт білих гарячих соусів на зразок бешамелю, страв з лісовими грибами, галушок та кнедликів (крім надання особливого смаку, фундукове борошно робить варене тісто менш клейким).
При випічці борошно фундука практично не збільшується в об’ємі, тому потрібно використовувати трохи більшу його кількість або додати побільше розпушувача. Як і інше горіхове борошно, що містить багато жиру, фундукове швидко зарум’янюється. Аби випічка не підгоріла, потрібно випікати при більш низьких температурах або скоротити час готування.
Дуже смачно поєднується із шоколадом і какао (в шоколадних тістечках, печиві, начинці, пасті).
ФУНДУКОВЕ ПЕЧИВО
Печиво з борошна фундука сподобається любителям горіхового смаку. Якщо з'єднати два печива будь-якою начинкою, то вийде прекрасне смачне тістечко!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- фундукове борошно – 340 г
- коричневий цукор – 1,25 скл.
- сіль – 0,5 ч.л.
- яєчний білок – 4 шт.
- ванільний цукор – 1 ч.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Розігріти духовку до 160°C. Застелити деко папером для випічки.
- В одній мисці змішати борошно з цукром, в іншій – міксером збити білки з сіллю в міцну піну.
- З'єднати обидві суміші, додати ваніль.
- Викласти печиво на деко невеликими купками на невеликій відстані одне від одного, випікати 25-30 хвилин до золотистого кольору.
- Остудити 5 хвилин і перекласти на решітку.
Корисні властивості фундукового жорнового борошна
Фундукове борошно захищає клітини організму від пошкоджень і окисного стресу. Висока концентрація антиоксидантних сполук, вітаміну Е та марганцю може допомогти знизити ризик деяких видів раку.
- Кровоносна система. Зниження рівня цукру, холестерину та тригліцеридів у крові, захист від серцево-судинних захворювань. Нормалізація кров'яного тиску.
- Ендокринна система. Підвищення імунітету та чутливості до інсуліну.
- Травна система. Виведення шлаків. Усунення запорів. Запобігання газоутворенню та гнильним процесам у кишечнику.
- Нервова система. Гармонізація психічного здоров'я. Антидепресантний ефект.
- Покривна система. Підтримання молодості шкіри, прискорення росту волосся, зміцнення нігтів.
Особливості вживання та зберігання фундукового жорнового борошна
- Для вагітних: необхідний продукт.
- Для дітей: корисне в помірних кількостях, бажано вводити в раціон після 3 років.
- Зберігання: 6-8 місяців у темному холодному місці та у щільно закритій тарі, щоб уникнути згіркнення.
Протипоказання фундукового жорнового борошна
Алергія на горіхи та зайва вага.
Корисний склад фундукового жорнового борошна
- Вітаміни: E, K, група B.
- Біологічно значущі елементи: калій, кальцій, магній, натрій, цинк, залізо, марганець, мідь, фосфор.
- Корисні сполуки: жирні кислоти, антиоксиданти.
- Клітковина та білок.
Характеристики
- Білки 15 г на 100 г
- Жири 61 г на 100 г
- Вуглеводи 9,4 г на 100 г
- Калорійність 651 Ккал на 100 г
- Тип упаковки паперовий крафт-пакет або мішок
- Термін зберігання (рекомендований) 6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження горіхів Україна
Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 12 міс |
Упаковка | |
Упаковка | 1 кг |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Фундук |
- Ціна: 386 ₴/упаковка