Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
942 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Фундучне жорнове борошно (горіхове борошно з фундука)

386 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Фундучне жорнове борошно (горіхове борошно з фундука)
Фундучне жорнове борошно (горіхове борошно з фундука)Готово до відправки
386 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Фундукове борошно жорнового помелу (горіхове борошно з фундуку)

Фундучне борошно жорнове - це безглютеновий продукт, який виробляється шляхом подрібнення горіхів фундука або ліщини. У ядрах фундука містяться всі необхідні для організму амінокислоти, вітаміни та мінерали, що робить його чудовим джерелом енергії. Жорнове борошно з фундука часто використовують у оздоровчих, дієтичних та вегетаріанських стравах. Фундучне борошно дуже корисне, тому що навіть після переробки фундук не втрачає своїх корисних властивостей.

Фундукове борошно виготовляється з цілісних обсмажених і підсушених горішків (не з макухи), тому дуже багате корисними жирами. Популярне в середземноморській кухні. Смак борошна з фундуку найкраще описати як маслянисто-горіховий. Воно дуже ароматне, надає стравам насиченість і легку солодкість.

Особливості виробництва фундукового жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки.

  • Вирошування. Горішники ростуть далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії фундукового жорнового борошна

Горіховий маслянистий аромат фундукового борошна прикрасить не лише кондитерські вироби, а й багато несолодких страв. Це інгредієнт білих гарячих соусів на зразок бешамелю, страв з лісовими грибами, галушок та кнедликів (крім надання особливого смаку, фундукове борошно робить варене тісто менш клейким).

При випічці борошно фундука практично не збільшується в об’ємі, тому потрібно використовувати трохи більшу його кількість або додати побільше розпушувача. Як і інше горіхове борошно, що містить багато жиру, фундукове швидко зарум’янюється. Аби випічка не підгоріла, потрібно випікати при більш низьких температурах або скоротити час готування.

Дуже смачно поєднується із шоколадом і какао (в шоколадних тістечках, печиві, начинці, пасті).

ФУНДУКОВЕ ПЕЧИВО

Печиво з борошна фундука сподобається любителям горіхового смаку. Якщо з'єднати два печива будь-якою начинкою, то вийде прекрасне смачне тістечко!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • фундукове борошно – 340 г
  • коричневий цукор – 1,25 скл.
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • яєчний білок – 4 шт.
  • ванільний цукор – 1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Розігріти духовку до 160°C. Застелити деко папером для випічки.
  2. В одній мисці змішати борошно з цукром, в іншій – міксером збити білки з сіллю в міцну піну.
  3. З'єднати обидві суміші, додати ваніль.
  4. Викласти печиво на деко невеликими купками на невеликій відстані одне від одного, випікати 25-30 хвилин до золотистого кольору.
  5. Остудити 5 хвилин і перекласти на решітку.

Корисні властивості фундукового жорнового борошна

Фундукове борошно захищає клітини організму від пошкоджень і окисного стресу. Висока концентрація антиоксидантних сполук, вітаміну Е та марганцю може допомогти знизити ризик деяких видів раку.

  • Кровоносна система. Зниження рівня цукру, холестерину та тригліцеридів у крові, захист від серцево-судинних захворювань. Нормалізація кров'яного тиску.
  • Ендокринна система. Підвищення імунітету та чутливості до інсуліну.
  • Травна система. Виведення шлаків. Усунення запорів. Запобігання газоутворенню та гнильним процесам у кишечнику.
  • Нервова система. Гармонізація психічного здоров'я. Антидепресантний ефект.
  • Покривна система. Підтримання молодості шкіри, прискорення росту волосся, зміцнення нігтів.

Особливості вживання та зберігання фундукового жорнового борошна

  • Для вагітних: необхідний продукт.
  • Для дітей: корисне в помірних кількостях, бажано вводити в раціон після 3 років.
  • Зберігання: 6-8 місяців у темному холодному місці та у щільно закритій тарі, щоб уникнути згіркнення.

Протипоказання фундукового жорнового борошна

Алергія на горіхи та зайва вага.

Корисний склад фундукового жорнового борошна

  • Вітаміни: E, K, група B.
  • Біологічно значущі елементи: калій, кальцій, магній, натрій, цинк, залізо, марганець, мідь, фосфор.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти, антиоксиданти.
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   15 г на 100 г
  • Жири   61 г на 100 г
  • Вуглеводи   9,4 г на 100 г
  • Калорійність   651 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження горіхів   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності12 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Користувальницькі характеристики
КультураФундук
Інформація для замовлення
  • Ціна: 386 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner