Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
904 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Кукурудзяне борошно цільнозернове жорнове грубого помелу

80 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Кукурудзяне борошно цільнозернове жорнове грубого помелу
Кукурудзяне борошно цільнозернове жорнове грубого помелуГотово до відправки
80 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кукурудзяне борошно грубого помелу цільнозернове жорнове

Кукурудзяне цільнозернове жорнове борошно - це цінний дієтичний продукт, виготовлений методом грубого помелу цілісних зерен кукурудзи на кам'яних жорновах, що має високі поживні та лікувальні властивості.

Кукурудзяне борошно грубого помелу вважається більш цінним і поживним, ніж середнього і дрібного помелу. Страви з нього зберігаються набагато довше, що зумовлено його здатністю загальмовувати процес бродіння вуглеводів. Має солодкуватий присмак та жовтий колір. Борошно з кукурудзи є легкозасвоюваним продуктом і не містить клейковину, тобто підходить для людей, що знаходяться на безглютеновій дієті.

Кукурудзяне борошно грубого помелу не містить глютена, що робить його ідеальним вибором для людей, які страждають на целіакію або непереносимість глютена.

Цільнозернове кукурудзяне борошно сприяє нормалізації кровообігу, зміцненню серцево-судинної системи, уповільнення процесів старіння. Вона виводить із організму жирові накопичення, а наявність у ній мікроелементів кремнію сприяє підвищенню еластичності кровоносних судин та зміцненню зубів.

Особливості виробництва кукурудзяного жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості зерна до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наша кукурудза росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії кукурудзяного жорнового борошна

Кукурудзяне борошно надзвичайно універсальне й використовується в найрізноманітніших рецептах. Воно не дуже смачне в сирому вигляді, але під час термообробки розкриває чудовий землисто-солодкий аромат. У процесі приготування стає тягучим, а при охолодженні – ущільнюється.

Інгредієнт багатьох національних страв: тортильї, мамалиги, поленти, баноша. Ідеально підходить для фруктових кексів.

БЕЗГЛЮТЕНОВЕ КУКУРУДЗЯНЕ ПЕЧИВО

Ніжне сонячне печиво готується повністю на основі кукурудзяного борошна, що надає випічці красивого кольору, незвичайного смаку і текстури. Це готовий безглютеновий рецепт, який не потребує коригування.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кукурудзяне борошно – 300 г
  • яйця – 2 шт.
  • сметана – 150 г
  • розпушувач – 0,5 ч.л.
  • підсолоджувач – на смак
  • сіль – щіпка
  • кориця, ваніль – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Застелити деко пергаментним папером, духовку розігріти до 180°С.
  2. Яйця та сметану збити до однорідності.
  3. Борошно з'єднати з розпушувачем, сіллю, прянощами та підсолоджувачем.
  4. Змішати всі інгредієнти між собою.
  5. З тіста сформувати кругле печиво, яке можна трохи приплюснути. Викласти на деко на невеликій відстані одне від одного.
  6. Випікати приблизно 15-17 хвилин. Готовому печиву дати охолонути.

Корисні властивості кукурудзяного жорнового борошна

Кукурудзяне борошно містить безліч поживних речовин і має великий спектр корисних якостей. Наявність антиоксидантів допомагає боротися із запальними процесами, пошкодженням клітин вільними радикалами, впливом токсинів.

  • Кровоносна система. Профілактика анемії. Зниження тиску. Антиатерогенна дія на рівень холестерину.
  • Нервова система. Підтримання правильного функціонування мозку та нервової системи.
  • Травна система. Ефективне очищення кишечника, нормалізація процесів травлення, поліпшення мікрофлори для вироблення корисних бактерій. Стимулювання жовчовиділення.
  • Покривна система. Омолоджуючий ефект при зовнішньому косметологічному застосуванні. Запобігання пошкодженню шкіри УФ-променями. Зміцнення волосяних фолікул, надання блиску волоссю.
  • Видільна система. Сечогінна дія.

Особливості вживання та зберігання кукурудзяного жорнового борошна

  • Для вагітних: корисне завдяки наявності фолієвої кислоти та інших поживних речовин.
  • Для дітей: рекомендується та використовується у дитячому харчуванні з 2-го року життя.
  • Для діабетиків: рекомендується як корисна дієтична добавка.
  • Зберігання: 6 місяців і більше у прохолодному темному місці з хорошою вентиляцією. Для захисту від шкідників можна покласти в пакет з борошном головку нечищеного часнику.

Протипоказання кукурудзяного жорнового борошна

Борошно може принести шкоду при тромбозах. Протипоказане при дефіциті марганцю та цинку в організмі, оскільки фітинова кислота в його складі може погіршувати їх засвоюваність.

Корисний склад кукурудзяного жорнового борошна

  • Вітаміни: A, C, E, група B;
  • Біологічно значущі елементи: кальцій, магній, калій, залізо, фосфор.
  • Корисні сполуки: поліфеноли, фруктоза, зеаксантин, лютеїн.
  • Клітковина, крохмаль і білок.

Характеристики

  • Білки   10,3 г на 100 г
  • Жири   4,9 г на 100 г
  • Вуглеводи   67,3 г на 100 г
  • Калорійність   340 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
КультураКукурудза
ҐатунокШпалерний
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 80 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner