
Пшениці чорнобрової крупа плющена — цільнозернові пластівці чорнобрової пшениці
44 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
Пшениці чорнобрової крупа плющена: натуральні цільнозернові пластівці з чорнобрової пшениці
Пластівці чорнобривої пшениці - злаковий продукт, отриманий шляхом розплющування цільного зерна чорнобривої пшениці, в якому збережені всі його цінні компоненти, тобто білок, клітковина, мінерали та вітаміни.
Пластівці із цільних зерен чорнобривої пшениці (гібрида чорнозерної пшениці та пирію) виготовляються у день замовлення та не піддаються жодній обробці, крім механічної. На запах і смак вони схожі на звичайні пшеничні пластівці, але характеризуються кращою харчовою цінністю, підвищеним вмістом легкозасвоюваних білків, антиоксидантів, вітамінів і мінералів. А глютену в них, навпаки, менше.
Пластівці чорнобрової пшениці надають на організм очищаючий ефект, виводячи шлаки та токсини. Мають регенеруючу дію і поповнюють енергію та життєві сили організму. Клітковина, що міститься в чорнобровій пшениці, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту та усуває надлишок жовчі у кишечнику.
Особливості виробництва пластівців чорнобривої пшениці
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва пластівців: від посіву зерна до розфасовки.
- Вирощування. Наша Чорнобрива пшениця вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
- Виробництво. Всі пластівці виготовляються лише в день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
- Фасування. Свіжі пластівці пакуються у крафтові паперові пакети.
Застосування в кулінарії пластівців чорнобривої пшениці
Пластівці можна застосовувати так само, як традиційні: заварювати окропом або гарячим молоком, настоювати на кефірі, йогурті чи кисляку. З них можна готувати домашню гранолу та мюслі, поєднуючи з іншими видами пластівців, ягодами, сухофруктами, горіхами, насінням і медом.
Пластівці Чорнобривої пшениці добре доповнять солодку випічку, хліб, десерти, запіканки, оладки й ароматні коржі. У подрібненому вигляді підходять для панірування, фаршу, салатів і супів.
СОЧЕВИЧНІ КОТЛЕТИ З ПЛАСТІВЦЯМИ ІЗ ЧОРНОБРИВОЇ ПШЕНИЦІ
Котлети з сочевицею та Чорнобривою пшеницею – поживна та корисна страва, що на смак віддалено нагадує фалафель. Пластівці чудово "виглядають" у фарші та покращують його текстуру, а також добре панірують.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- сочевиця – 400 г
- пластівці Чорнобривої пшениці – 200 г (і трохи для панірування)
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- сіль, спеції – на смак
- олія рослинна для смаження.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Сочевицю відварити до готовності.
- Цибулю та моркву дрібно нарізати, підрум'янити на сковороді.
- Сочевицю пробити блендером, додати до неї цибулю, моркву, спеції та пластівці.
- Змішати масу до однорідної консистенції та дати трохи настоятися (щоб пластівці набрякли, а фарш просочився ароматами).
- Сформувати котлетки й обкачати кожну в пластівцях Чорнобривої пшениці.
- Обсмажити з двох сторін на сковороді.
- Подавати з різними соусами та зеленню.
Корисні властивості пластівців чорнобривої пшениці
Чорнобрива пшениця містить майже вдвічі більше антиоксидантів та вітамінів, ніж звичайні сорти, тому активніше покращує стан організму.
- Кровоносна система. Профілактика залізодефіцитної анемії. Допомога серцевому м'язу, відновлення проникності капілярів. Мінімізація ризику формування тромбів.
- Ендокринна система. Регуляція обміну глюкози та жирів. Участь у виробленні антитіл.
- Нервова система. Підтримання здоров'я центральної та периферійної нервової системи, поліпшення короткочасної пам'яті та координації рухів. Нормалізація зору, зниження стомлюваності очей. Захист від стресів.
- Травна система. Очищення кишечника, виведення шлаків. Усунення надлишку жовчі.
- Покривна система. Позитивний вплив на шкіру, нігті та волосся за рахунок вітаміну C. Регенеративні властивості.
- Видільна система. Виведення з організму токсинів.
Особливості вживання та зберігання пластівців чорнобривої пшениці
- Для вагітних: збалансований склад рослинних білків, наявність вітамінів і мікроелементів у цільному зерні Чорнобривої пшениці забезпечать організм вагітної жінки та малюка всім необхідним.
- Для дітей: у маленьких дітей можуть викликати алергічні реакції.
- Зберігання: оптимально – до 30 днів, максимум – півроку в темному прохолодному місці.
Протипоказання пластівців чорнобривої пшениці
Індивідуальна непереносимість або гіпервітаміноз.
Корисний склад пластівців чорнобривої пшениці
- Вітаміни: B1, B2, C, E;
- Біологічно значущі елементи: фосфор, кальцій, залізо, цинк;
- Корисні сполуки: поліфенольні антиоксиданти;
- Клітковина та білок.
Характеристики
- Білки 12,6 г на 100 г
- Жири 1,54 г на 100 г
- Вуглеводи 71,18 г на 100 г
- Калорійність 327 Ккал на 100 г
- Тип упаковки паперовий крафт-пакет або мішок
- Термін зберігання (рекомендований) 6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження зерна Україна
Більше товарів групи "Пластівці, каші, пюре" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вид крупи | Пшенична |
Термін придатності | 6 міс |
Упаковка | 250 г |
Користувальницькі характеристики | |
Культура | Чорнобрива пшениця |
- Ціна: 44 ₴/упаковка