Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Сочевичне жорнове борошно з червоної сочевиці

126 /упаковка

  • Готово до відправки
Сочевичне жорнове борошно з червоної сочевиці
Сочевичне жорнове борошно з червоної сочевиціГотово до відправки
126 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сочевичне цільнозернове жорнове борошно з червоної сочевиці

Сочевичне борошно - це натуральний низькокалорійний продукт, який виробляється методом жорнового помелу червоної сочевиці. Завдяки дбайливому помелу на кам'яних жорновах, продукт зберігає всі вітаміни та корисні властивості бобової культури. 

Борошно червоної сочевиці рекомендується до вживання в процесі зниження ваги, оскільки низькокалорійне, довго зберігає відчуття ситості та знижує апетит. Високий вміст пребіотичної клітковини покращує травлення, а повільні вуглеводи не дозволяють переїдати. Знижує ризик ожиріння, діабету, серцевих захворювань, одночасно сприяючи здоровому кольору обличчя та волосся. Борошну характерний приємний горіхово-землистий смак та запах. Продукт можна використовувати у чистому вигляді або змішувати з різними видами борошна.

Сочевичне жорнове борошно є цінним дієтичним продуктом і відмінним джерелом рослинного білка, який особливо показаний тим, хто дотримується посту, а також вегетаріанцям, веганам і спортсменам.

Серед зернових бобових культур сочевиця займає лідируюче місце за поживністю та користю, а сочевичне борошно вважається корисним продуктом. Сочевиця містить важливу речовину - селен, який запобігає запаленню, покращує імунітет і стимулює вироблення важливих клітин для протистояння онкологічним хворобам. Дуже корисний продукт для діабетиків та майбутніх мам.

Особливості виробництва жорнового борошна червоної сочевиці

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості бобів до розфасовки.

  • Вирощування. Червона сочевиця вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей бобів.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії жорнового борошна червоної сочевиці

Ідеї для використання борошна червоної сочевиці: мафіни, хліб, печиво, оладки, млинці (особливо з шоколадними інгредієнтами). Добре поєднується з пшеничним, вівсяним, лляним, гречаним, спельтовим та іншими видами борошна.

Його можна додавати в супи, соуси, м'ясні страви й овочеві котлети.

З сочевичного борошна виходять чудові макаронні вироби.

МЛИНЦІ ІЗ СОЧЕВИЧНОГО БОРОШНА

Сочевичні млинчики – прості в приготуванні, корисні та смачні. Їх можна використовувати замість хліба, а також загортати в них різні начинки – як солодкі, так і солоні.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно червоної сочевиці – 150 г
  • вода – 300 мл
  • яйце – 1 шт.
  • сіль – на смак
  • мелений чорний перець і паприка – на смак
  • рослинна олія для смаження.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Змішати у глибокій ємності борошно, сіль, спеції.
  2. Поступово влити воду, добре розмішуючи.
  3. Додати яйце та перемішати до однорідної рідкої консистенції.
  4. Розігріти сковороду, обсмажити млинці з двох сторін стандартним способом.

Корисні властивості жорнового борошна червоної сочевиці

Це борошно має важливі антиоксидантні властивості завдяки ізофлавонам. Вони чинять позитивний вплив на весь організм. Сочевичне борошно використовується також у косметологічних цілях.

  • Кровоносна система. Підтримання здоров'я серцевого м'язу. Зниження рівня ЛПНЩ (атерогенних ліпопротеїнів). Профілактика атеросклерозу й анемії.
  • Ендокринна система. Поліпшення імунної відповіді на інфекцію й атипові клітини. Підвищення резистентності до вірусних атак, УФ-опромінення. Контроль рівня цукру в крові.
  • Нервова система. Поліпшення мозкової активності, боротьба з втомою.
  • Травна система. Нормалізація роботи підшлункової залози. Сприяння розмноженню та виживанню корисних бактерій, поліпшення здоров'я мікробіому кишечника. Запобігання запорам. Виведення шлаків.
  • Покривна система. Підтримання здоров'я нігтів і молодості шкіри. Профілактика випадіння волосся. Загоєння ранок.
  • Видільна система. Протизапальний, детоксикуючий та сечогінний ефект.

Особливості вживання та зберігання жорнового борошна червоної сочевиці

  • Для вагітних: дуже корисне, тому що містить багато фолату та заліза, запобігає вродженим порушенням, знижує ймовірність передчасних пологів.
  • Для дітей: дуже корисне, починаючи з 3-5 років – стимулює роботу головного мозку та пригнічує розвиток енцефалопатії.
  • Зберігання: до 6 місяців у прохолодному темному місці.

Протипоказання жорнового борошна червоної сочевиці

Алергія на бобові, загострення артрозу, подагри, остеохондрозу або сечокам'яної хвороби (пурини у складі сочевиці стимулюють накопичення сечової кислоти в суглобах і відкладення конкрементів у нирках).

При надмірному вживанні може спровокувати бродіння та довго перетравлюватися, створюючи дискомфорт.

Корисний склад жорнового борошна червоної сочевиці

  • Вітаміни: A, група B, E.
  • Біологічно значущі елементи: калій, селен, залізо, магній, молібден, мідь, фосфор, марганець, цинк, йод, кальцій, кремній, натрій, сірка, хлор.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти, β-каротин, сахароза, гліцин, ізофлавони.
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   24,3 г на 100 г
  • Жири   1,9 г на 100 г
  • Вуглеводи   48,8 г на 100 г
  • Калорійність   310 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження бобів   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Користувальницькі характеристики
Упаковка1 кг
КультураСочевиця
Інформація для замовлення
  • Ціна: 126 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner