Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Домашня гірчиця гостра (міцна) натуральна

64 /банка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Домашня гірчиця гостра (міцна) натуральна
Домашня гірчиця гостра (міцна) натуральнаГотово до відправки
64 /банка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна домашня гостра (міцна) гірчиця

Домашня гірчиця гостра - це міцна приправа, яку одержують шляхом розмелювання насіння чорної гірчиці до пастоподібного стану з насиченою смаком рідиною з додаванням солі та спецій.

Гостра гірчиця є однією з найпопулярніших гострих приправ до холодця, сала, м'яса та сиру, гірчицею заправляють салати та додають як інгредієнт у соуси та маринади для отримання пікантного смаку. Свіжа гостра гірчиця менш калорійна за інші популярні соуси.

Домашня гостра гірчиця виготовляється за унікальним рецептом винятково з натуральних продуктів: гірчичної клітковини чорного сорту, морської солі, меду, сиродавленої олії холодного віджиму. Гірчиця має насичений солодко-пекучий смак з медовими нотками; за кольором вона трохи темніша, ніж класична гірчиця.

Свіжа натуральна домашня гостра гірчиця - це пікантна, корисна та низькокалорійна добавка для любителів гостренького!

Натуральна домашня гостра гірчиця виготовляється безпосередньо в день замовлення, виключно з натуральних інгредієнтів без оцту - і тому ідеально підходить для веганів і сироїдів.

Особливості виробництва домашньої гострої гірчиці

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва домашньої гірчиці: від умов вирощування/видобування сировини до розфасовки готового продукту.

  • Виробництво. Гірчиця виготовляється безпосередньо після замовлення із зерен чорного сорту, натурального меду, олії та нерафінованої солі. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується якісне обладнання з екологічних матеріалів і натуральна органічна сировина.
  • Фасування. Після приготування та настоювання свіжа домашня гірчиця розливається в красиві скляні баночки місткістю 200 мл.

Застосування в кулінарії домашньої гострої гірчиці

Столова гірчиця відноситься до холодних соусів. З нею найкраще подавати червону рибу, оселедець, мідії, м’ясо, птицю, яйця та сири. Смачно додавати її у бутерброди, бургери, хот-доги, заправки для салатів.

З додаванням гірчиці готують багато соусів (майонез, голландський, барбекю, вінегрет), маринади та гірчичні супи. У поєднанні з панірувальними сухарями вона дає прекрасну ароматну скоринку всьому смаженому – від лосося до свинячої вирізки.

Дуже добре поєднується з мускатним горіхом, перцем, паприкою, куркумою та розмарином. З овочів чудово доповнює білокачанну та пекінську капусту, листову зелень (особливо з гіркуватим смаком – ескарол, фрізе), картоплю, моркву та кріп.

ФРАНЦУЗЬКИЙ СОУС ВІНЕГРЕТ З ГОСТРОЮ ГІРЧИЦЕЮ

Соус вінегрет обожнюють французи, а вони добре знаються на високій кухні! Ця елегантна заправка підходить до всіх овочевих салатів, класичного вінегрету, м’ясних і рибних страв, морепродуктів. З наведеним базовим рецептом можна як завгодно експериментувати: додавати пряні трави, тертий пармезан, подрібнений часник, цибулю-шалот і т.д.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • гірчиця міцна – 2 ст.л.
  • винний оцет – 1 ст.л.
  • оливкова олія Extra Virgin – 2 ст.л.
  • морська сіль – на смак
  • гірчичні зерна – 1 ч. л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. З’єднати всі інгредієнти та добре перемішати до однорідної м’якої консистенції.
  2. Подавати до основних страв або використовувати в якості заправки.

Корисні властивості домашньої гострої гірчиці для оздоровлення

Чорна гірчиця у поєднанні з медом запобігає старінню та оздоровлює організм, має загальнозміцнювальну дію, допомагає поліпшити обмін речовин і привести вагу в норму. Має сильні антибактеріальні, протизапальні та зігрівальні властивості.

  • Травна система. Поліпшення апетиту, травлення, засвоюваності важкої їжі. Стимуляція виділення шлункового соку. Легкий проносний ефект, усунення кишкової непрохідності.
  • Кровоносна система. Зміцнення серця та судин. Допомога при гіпертонії та стенокардії. Очищення крові, підвищення гемоглобіну.
  • Нервова система. Поліпшення зору та загального психологічного стану. Усунення безсоння, головних болів, невралгій, стресів, симптомів радикуліту. Сприяння інтелектуальному розвитку, підвищення активності мозку, пам’яті й уваги.
  • Покривна система. Омолоджуючий ефект для шкіри, запобігання появі зморшок і шкірних запалень. Зміцнення та стимуляція росту волосся.
  • Дихальна система. Очищення та знезараження дихальних шляхів при респіраторних захворюваннях, кашлі, пневмонії, бронхіті. Протинабряковий, протизапальний і відхаркувальний ефект.
  • Опорно-рухова система. Сприяння росту кісток і м’язів. Анальгетична дія при запаленнях у суглобах, подагрі, м’язових болях, розтягненнях зв’язок. Профілактика остеопорозу.
  • Видільна система. Виведення токсинів, отруйних речовин з організму. Усунення набряків.

Особливості вживання та зберігання домашньої гострої гірчиці

  • Для вагітних: корисна у невеликих кількостях, особливо в сезон простудних захворювань (замість хімічних лікувальних препаратів). Потрібна консультація лікаря.
  • Для годувальниць: не рекомендується.
  • Для дітей: продукт може бути корисний у маленьких дозах з лікувальною метою. Приправляти дитячі страви гірчицею варто не раніше 6-7 років.
  • Зберігання: до 6 місяців у холодному місці в закритій баночці.

Протипоказання домашньої гострої гірчиці

Вживати з обережністю при алергії на продукт, хворобах нирок, туберкульозі, запаленні легенів, підвищеній кислотності шлунку, гастритах і виразці. Гірчиця протипоказана перед хірургічними операціями.

Корисний склад домашньої гострої гірчиці

  • Інгредієнти: гірчична клітковина чорного сорту, морська сіль, мід, олія холодного віджиму
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, цинк, йод, бром, селен, марганець, мідь;
  • Корисні сполуки: ефірні олії, жирні кислоти (омега-3), природні антибіотики, пектин, глікозиди (синігрин), ферменти (мірозиназа), азотисті речовини, зольні елементи.
  • Вітаміни: A, B1, B2, B5, B6, C, D, E, PP;

Характеристики

  • Білки   5,7 г на 100 г
  • Жири   6,4 г на 100 г
  • Вуглеводи   22 г на 100 г
  • Калорійність   162 Ккал на 100 г
  • Склад    гірчична клітковина чорного сорту, морська сіль, мед, олія холодного віджиму
  • Тип тари   скляні баночки 200 мл
  • Термін зберігання   6 міс. в холодильнику
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження   Україна

 

Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипГірчиця
УпаковкаСкляна банка
Об`єм200 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 64 /банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner