Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Домашня гірчиця класична натуральна

64 /банка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Домашня гірчиця класична натуральна
Домашня гірчиця класична натуральнаГотово до відправки
64 /банка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна домашня класична гірчиця

Домашня гірчиця класична - це розмелене гірчичне насіння, розмішане згідно з класичним домашнім рецептом до пастоподібного стану з насиченою смаком рідиною з додаванням солі та спецій. Це популярна приправа для вживання з м'ясом та сиром, гірчицею заправляють салати та додають як інгредієнт у соуси та маринади для отримання пікантного смаку. Готова гірчиця менш калорійна, ніж популярні соуси.

Натуральна домашня гірчиця приготована за унікальним рецептом без додавання барвників, ароматизаторів, оцту та інших консервантів. В основі домашньої гірчиці – лише натуральні інгредієнти з нашого асортименту: гірчичні клітковини, морська сіль, натуральний мед, сиродавлене масло холодного віджиму. Натуральна гірчиця має медовий присмак, пряність і ніжність, але при цьому не позбавлена пікантності.

Натуральна домашня класична гірчиця - це смачна, корисна та низькокалорійна добавка до улюблених страв!

Домашня гірчиця класична виготовляється безпосередньо після замовлення, виключно з натуральних інгредієнтів без оцту - і тому ідеально підходить для веганів та сироїдів.

Основними активними елементами гірчиці є:

  • гірчичні масла - зумовлюють смак та запах, а також гостроту готового продукту;
  • антибактеріальні сполуки – гірчиця довго зберігається і практично ніколи не покривається пліснявою, її часто використовують як консервант;
  • вітаміни А, В, Д, Е та РР, які довго зберігаються, у тому числі і через кисле середовище.

Здавна гірчиця використовувалася як лікувальний засіб, що збуджує апетит та покращує травлення. Крім того, гірчиця покращує обмін речовин, роботу серцево-судинної системи, надає одночасно як проносний, так і нормалізує роботу шлунка та кишечника засіб. Завдяки рослинним інгредієнтам, які використовуються при приготуванні гірчиці, калорійність готового продукту помітно нижча, ніж у майонезу та навіть кетчупу. Тому тим людям, які стежать за калорійністю свого раціону, саме гірчицею часто рекомендують замінювати звичні соуси.

Особливості виробництва домашньої гірчиці класичної

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва домашньої гірчиці: від умов вирощування/видобування сировини до розфасовки готового продукту.

  • Виробництво. Гірчиця виготовляється безпосередньо після замовлення із зерен жовтого сорту, натурального меду, олії та нерафінованої солі. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується якісне обладнання з екологічних матеріалів і натуральна органічна сировина.
  • Фасування. Після приготування та настоювання свіжа домашня гірчиця розливається в красиві скляні баночки місткістю 200 мл.

Застосування в кулінарії домашньої гірчиці класичної

Соус можна використовувати з усіма рибними та м’ясними стравами (у тому числі змащувати їх при запіканні), мідіями, картоплею та сирами, додавати в салати, бутерброди та бургери.

З додаванням столової гірчиці готують багато соусів (майонез, голландський, барбекю, вінегрет), маринади та навіть гірчичні супи.

Дуже добре поєднується з мускатним горіхом, перцем і соєвим соусом. З овочів чудово доповнює пастернак, ріпу, капусту.

ГРЕЦЬКИЙ САЛАТ З ГІРЧИЦЕЮ

Спробуйте додати в класичний грецький салат трохи натуральної домашньої гірчиці “Земледар” – і він заграє новим смаком! Гірчична заправка зробить страву більш ароматною, освіжаючою та, звичайно ж, корисною.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • листя салату – 3-4 шт.
  • помідори черрі – 150 г
  • рукола – 50 г
  • маслини – 5 шт.
  • гірчиця – 1 ст.л.
  • оливкова олія – 1 ст.л.
  • сік лимону – на смак
  • сир фета – 100 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У глибоку тарілку викласти листя салату, руколу, помідори черрі.
  2. Маслини нарізати кільцями та додати до решти інгредієнтів.
  3. Приготувати заправку: оливкову олію змішати з лимонним соком і домашньою гірчицею.
  4. Додати заправку в салат і перемішати.
  5. Зверху посипати фетою, нарізаною кубиками.

Корисні властивості домашньої гірчиці класичної для оздоровлення

Гірчичні продукти характеризуються сильними антибактеріальними, антиоксидантними та зігріваючими властивостями. Чинять благотворний вплив на організм і продовжують молодість.

  • Травна система. Поліпшення апетиту й травлення. Стимуляція виділення шлункового соку. Легкий проносний ефект.
  • Кровоносна система. Допомога при гіпертонії та стенокардії. Очищення крові, підвищення гемоглобіну.
  • Ендокринна система. Поліпшення обміну речовин та імунітету.
  • Нервова система. Поліпшення зору та загального психологічного стану. Усунення безсоння, головних болів, невралгій, стресів, симптомів радикуліту. Сприяння інтелектуальному розвитку, підвищення активності мозку.
  • Покривна система. Омолоджуючий ефект для шкіри, запобігання появі зморшок. Зміцнення та стимуляція росту волосся.
  • Дихальна система. Очищення дихальних шляхів при респіраторних захворюваннях, кашлі, пневмонії, бронхіті.
  • Опорно-рухова система. Зміцнення кісткової тканини. Сприяння росту кісток і м’язів. Усунення спазмів.

Особливості вживання та зберігання домашньої гірчиці класичної

  • Для вагітних: корисна в невеликих кількостях, особливо в сезон застудних захворювань (замість хімічних лікувальних препаратів). Показана при запорах і зниженні апетиту.
  • Для годувальниць: не рекомендується.
  • Для дітей: дітям дошкільного віку їсти гірчицю не рекомендується. Але продукт може бути корисний у маленьких дозах з лікувальною метою (проти застуди, рахіту, поганого апетиту).
  • Зберігання: до 6 місяців у холодному місці в закритій баночці.

Протипоказання домашньої гірчиці класичної

Вживати з обережністю при індивідуальній непереносимості, хворобах нирок, туберкульозі.

Корисний склад домашньої гірчиці класичної

  • Інгредієнти: гірчична клітковина, морська сіль, мед, сиродавлена олія.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, натрій, фосфор, цинк, йод, бром, марганець, мідь;
  • Корисні сполуки: ефірні олії, омега-3, природні антибіотики, пектин, глікозиди (синігрин), ферменти (мірозиназа), азотисті речовини.
  • Вітаміни: A, група B, D, E;

Характеристики

  • Білки   5,7 г на 100 г
  • Жири   6,4 г на 100 г
  • Вуглеводи   22 г на 100 г
  • Калорійність   162 Ккал на 100 г
  • Склад    гірчична клітковина, морська сіль, мед, сиродавлена олія
  • Тип тари   скляні баночки 200 мл
  • Термін зберігання   6 міс. в холодильнику
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження   Україна

 

Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипГірчиця
УпаковкаСкляна банка
Об`єм200 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 64 /банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner