Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гречане жорнове борошно зі смаженої гречки

68 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Гречане жорнове борошно зі смаженої гречки
Гречане жорнове борошно зі смаженої гречкиГотово до відправки
68 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гречане цільнозернове жорнове борошно зі смаженої гречки

Цільнозернове жорнове борошно зі смаженої гречки - високопоживний цільнозерновий продукт, який має величезну користь. Гречане борошно виготовляється методом перемелювання смаженого насіння на жоренах, завдяки чому всі цілющі властивості гречки зберігаються в продукті. Борошно займає вигідну позицію завдяки нейтральному смаку та відсутності глютена у складі.

Якщо вибір стоїть між смаковими та корисними якостями, то борошно із смаженої гречки переважує в першому випадку, а борошно із зеленої гречки – у другому. З обсмаженої гречки борошно виходить коричневим, ароматнішим і ситним, хоч і трохи програє в корисності. Як мінімум, цей продукт не містить глютен, а клітковини та білка має багато.

Гречане борошно не містить глютена, тому є чудовою дієтичною альтернативою. Продукт включають в дієту тих, хто страждає від діабету та целіакії.

Особливості виробництва жорнового борошна смаженої гречки

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від посіву зерна до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наша гречка росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Після збору врожаю крупа просушується і обсмажується, набуваючи горіхового смаку та коричневого кольору.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії жорнового борошна смаженої гречки

ОЛАДКИ З ГРЕЧАНОГО БОРОШНА

Ніжні апетитні оладки з гречаним ароматом – прекрасний варіант сніданку! Можна “ускладнити” їх смак медовою підливою, фруктовим джемом або ягідним варенням, а можна їсти замість хліба.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно гречане – 50 г
  • борошно пшеничне – 150 г
  • кефір – 1,5 скл.
  • яйце – 2 шт.
  • цукор або натуральний підсолоджувач – на смак
  • сода або розпушувач – ½ ч.л.
  • кокосова олія або вершкове масло для смаження.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У миску влити кефір, додати до нього яйця, підсолоджувач, соду, 2 види борошна. Замісити тісто до консистенції сметани.
  2. Розігріти на сковороді масло або олію, викладати тісто столовою ложкою порційно.
  3. Смажити на помірному вогні з двох сторін під кришкою.

Корисні властивості жорного борошна смаженої гречки

Гречане борошно – дієтичне й гіпоалергенне, підходить для людей, хворих на діабет та целіакію. Чинить загальний оздоровчий вплив на організм.

  • Кровоносна система. Зниження холестерину в судинах. Профілактика варикозу, залізодефіциту. Допомога при ІХС, нестабільному тискові, тромбофлебіті.
  • Ендокринна система. Сприяння метаболізму та втраті ваги. Нормалізація вироблення інсуліну. Підвищення імунітету.
  • Покривна система. Зміцнення волосся і нігтів. Поліпшення кольору обличчя.
  • Травна система. Позитивний вплив на роботу ШКТ. Виведення шлаків з організму, усунення запорів. Очищення печінки та кишечника. Оздоровлення роботи підшлункової залози. Пробіотичні властивості.
  • Опорно-рухова система. Профілактика остеопорозу. Підтримка міцності зубів і кісток. Сприяння росту м’язів.

Особливості вживання та зберігання жорнового борошна смаженої гречки

  • Для вагітних: дуже корисне за рахунок фолієвої кислоти (вітаміну B9) та заліза у складі.
  • Для дітей: дуже корисне. Підходить для перших прикормів з 6-7 місяців.
  • Зберігання: 6 місяців у сухому прохолодному місці, бажано в герметичному контейнері. Зберігання в холодильнику допоможе зберегти корисні властивості гречаного борошна.

Протипоказання жорнового борошна смаженої гречки

Присутній у гречці рутин у великих кількостях може бути небезпечним для людей з підвищеним згортанням крові.

Корисний склад жорнового борошна смаженої гречки

  • Вітаміни: B1, B2, B6, B9, PP, A, E.
  • Мікроелементи: залізо, кальцій, калій, йод, магній, фосфор, мідь.
  • Органічні кислоти: щавлева, яблучна, малеїнова.
  • Клітковина і білок.

Характеристики

  • Білки   12,25 г на 100 г
  • Жири   3,4 г на 100 г
  • Вуглеводи   71,5 г на 100 г
  • Калорійність   343 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
КультураГречка
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner