Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Борошно чорнобривої пшениці цільнозернове жорнове

107 /упаковка

  • Готово до відправки
Борошно чорнобривої пшениці цільнозернове жорнове
Борошно чорнобривої пшениці цільнозернове жорновеГотово до відправки
107 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Цільнозернове жорнове борошно чорнобривої пшениці

Борошно з чорнобривої пшениці відрізняється від звичайної пшеничного борошна тією ж мірою, якою один від одного відрізняються сорти. Чорноброва пшениця з'явилася внаслідок схрещування чорнозерної пшениці та пирію. Має покращену харчову цінність, характеризується підвищеним вмістом легкорозчинних білків, антиоксидантів, вітамінів і мінералів, мінімальним вмістом глютену. Колір борошна - світло-коричневий з темними цятками, запах і смак - властиві пшеничному борошну.

Цільнозернове жорнове борошно чорнобривої пшениці виробляється методом жорнової обробки цілісних зерен пшениці з оболонками. Завдяки повільному перемелюванню без нагрівання в борошні зберігається максимум корисних речовин і волокон. Цільнозернова жорнова пшенична мука має високу енергетичну цінність і містить у собі важливі для функціонування організму речовини. Борошно чорнобрової пшениці підійде для випікання як у чистому вигляді, так і в поєднанні з іншими сортами борошна.

Цільнозернове жорнове борошно чорнобривої пшениці зберігає в собі всі поживні речовини, так як жорнові камені не нагрівають сировину. Борошно можна використовувати для випікання хліба, приготування різних кондитерських виробів та випікання.

Цільнозернове борошно дуже корисне, адже всі цінні вітаміни та мікроелементи зерна цього сорту сконцентровані саме в оболонці та зародку зерна. Якщо порівнювати склад звичайної та чорнобрової пшениці, то остання має кращу харчову цінність. Продукт включає більшу кількість вітамінів, а також фосфор, кальцій, залізо, цинк. Чорноброва пшениця має мінімальний вміст глютену, тому підійде для людей, які страждають від целіакії. Цільнозернове борошно пшеничне призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.

Особливості виробництва жорнового борошна чорнобривої пшениці

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від посіву зерна до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наша Чорнобрива пшениця росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Усе борошно виготовляється тільки у день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна. У цільнозерновому борошні присутні зародки та висівки – найкорисніші частини злаків.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії жорнового борошна чорнобривої пшениці

Підходить для виготовлення булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів. За харчовою цінністю вони багатші за випічку зі звичайного пшеничного борошна, але є різниця у трохи меншій вологості, пористості та об'ємі, а також – у темнішому кольорі.

Поліпшити колір випічки та підвищити її корисні властивості допоможе поєднання борошна Чорнобривої пшениці із житнім.

ДІЄТИЧНІ КОРЖІ З БОРОШНА ЧОРНОБРИВОЇ ПШЕНИЦІ

З борошна Чорнобривої пшениці можна приготувати прості коржі, які стануть альтернативою звичайному хлібу. Вони поєднуються з різними соусами, оліями, супами, салатами, гарнірами або вживаються як самостійна страва. Завдяки корисному борошну характеризуються високою харчовою цінністю.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно Чорнобривої пшениці – 250 г
  • кефір – 200 мл
  • мед – 1 ст.л.
  • сода – 0,5 ч.л.
  • рослинна олія – 1 ч.л.
  • велика щіпка солі.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Теплий кефір змішати з рослинною олією, медом і сіллю.
  2. Борошно із содою просіяти в окрему ємність. Висівки, що залишилися на ситі, висипати назад у миску з борошном.
  3. Додати сюди кефірну суміш і замісити тісто, яке має трохи липнути до рук. Борошна може знадобитися трохи більше.
  4. Залишити тісто рости на півгодини у теплому місці під рушником.
  5. Духовку розігріти до 200℃.
  6. Тісто поділити на 4 або 6 рівних частин і сформувати коржі за допомогою качалки. Тут може знадобитися ще трохи борошна для присипки, аби тісто не липло до рук і робочої поверхні.
  7. Розмістити листи тіста на деко, застелене антипригарним пергаментом. Випікати 20-30 хвилин.

Корисні властивості жорнового борошна чорнобривої пшениці

Головна корисна “міць” цільнозернового борошна із Чорнобривої пшениці полягає в його антиоксидантних властивостях, тобто боротьбі з ушкодженням клітин, захисті їх від окислення і старіння.

  • Кровоносна система. Профілактика залізодефіцитної анемії. Допомога серцевому м’язу, відновлення проникності капілярів. Мінімізація ризику формування тромбів.
  • Ендокринна система. Регуляція обміну глюкози та жирів. Участь у виробленні антитіл.
  • Нервова система. Підтримання здоров’я центральної та периферійної НС, поліпшення короткочасної пам'яті та координації рухів. Нормалізація зору, зниження стомлюваності очей. Захист від стресів.
  • Травна система. Очищення кишечника, виведення шлаків.
  • Покривна система. Позитивний вплив на шкіру, нігті та волосся за рахунок вітаміну C. Регенеративні властивості.
  • Видільна система. Виведення з організму токсинів.

Особливості вживання та зберігання жорнового борошна чорнобривої пшениці

  • Для вагітних: збалансований склад рослинних білків, наявність вітамінів і мікроелементів у цільнозерновому борошні Чорнобривої пшениці забезпечать організм вагітної жінки та малюка усім необхідним.
  • Для дітей: у маленьких дітей може викликати алергічні реакції.
  • Зберігання: до 6 місяців у темному прохолодному місці.

Протипоказання жорнового борошна чорнобрової пшениці

Індивідуальна непереносимість або гіпервітаміноз.

Корисний склад жорнового борошна чорнобривої пшениці

 

 

  • Вітаміни: B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), C (аскорбінова кислота), E;
  • Біологічно значущі елементи: фосфор, кальцій, залізо, цинк;
  • Корисні сполуки: поліфенольні антиоксиданти;
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   12,6 г на 100 г
  • Жири   1,54 г на 100 г
  • Вуглеводи   71,18 г на 100 г
  • Калорійність   327 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
ВиробникВласне виробництво
КультураПшениця
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 107 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner