Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гірчичний порошок з насіння гірчиці

86 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Гірчичний порошок з насіння гірчиці
Гірчичний порошок з насіння гірчиціГотово до відправки
86 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гірчичний порошок з насіння гірчиці

Гірчичний порошок - це натуральний органічний продукт, який виробляється з знежиреного насіння гірчиці. Порошок гірчиці застосовується як приправа до гарячих чи холодних м'ясних та рибних страв.

Гірчичний порошок є основним компонентом при приготуванні столової гірчиці, соусів та майонезів.

Гірчичний порошок відрізняється від борошна та клітковини фракцією помелу (для порошку використовується найдрібніша), за текстурою нагадує пудру або крохмаль. Вживається або відразу як приправа, або як інгредієнт для приготування соусної гірчиці, салатних заправок та ін. Продукт має численні корисні властивості, тому активно застосовується в косметології та оздоровленні. Може використовуватися як натуральний засіб для чищення.

Особливості виробництва гірчичного порошку

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва продуктів: від посіву насіння до розфасовки.

  • Вирощування. Наша гірчиця вирощується далеко від великих міст та промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Гірчичний порошок виготовляється у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт із збереженням усіх корисних та смакових властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин із просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Розфасовка. Свіжий порошок пакується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії гірчичного порошку

Використовуйте як інгредієнт гострих соусів (майонезу, голландського) або як приправу до м'ясних страв, салатів, запіканок, при засолюванні та консервуванні овочів та риби. Це природний консервант та антисептик. Невелику кількість продукту можна додавати у випічку, якщо вона передбачає пікантний присмак та гостроту.

Найчастіше з гірчичного порошку готують столову гірчицю, змішуючи його з водою, оцтом, лимонним або яблучним соком, вином і додаючи сіль, цукор та інші смакові підсилювачі. Найпопулярніші види гірчиці: російська, німецька, американська, італійська фруктова, англійська, китайська. А це один з найдавніших рецептів суміші з гірчичним порошком, датований IV-V ст. (рибний соус) та олія.

Гірчичний порошок має властивість стабілізувати суміш олії та води, виступаючи емульгатором.

Існує безліч рецептів маринадів, до складу яких входять і цілі насіння, і гірчичний порошок. Він успішно застосовується у домашньому консервуванні - збільшуючи термін зберігання продуктів.

Як приготувати гірчицю в домашніх умовах?

Любители горчицы могут приготовить её в домашних условиях из сухого горчичного порошка. В неё можно добавить различные добавки (орехи, специи). Для приготовления горчицы, горчичный порошок должен быть мелким и чистым. Лучше приготовить горчицы не много, потому что свежеприготовленная горчица имеет более жгучий вкус и аромат. Если горчица хранится несколько дней, то её вкус и аромат улетучатся.

Для приготовления горчицы нужно столовую ложку горчичного порошка (25-30 г) залить 1 столовой ложкой кипятка. Добавлять воду следует в два этапа, чтобы не образовались комки и оставить на 10 ― 15 минут. Затем нужно добавить в горчицу чайную ложку сахара, растительное масло и соль (половину чайной ложки). В конце приготовления добавить 9% ― уксус (1 чайная ложка), или лимонный сок и всё хорошо растереть. После этого приготовленную горчицу следует поместить в стеклянную посуду и хорошо закрыть. Для того, чтобы горчица получилась качественной её нужно выдержать сутки.

Корисні властивості гірчичного порошку

Порошок гірчиці має потужні протизапальні та антисептичні особливості, чинить благотворний вплив на організм і продовжує молодість. Застосовується в тому числі зовнішньо.

  • Ендокринна система. Підвищення імунітету, активізація обміну речовин.
  • Покривна система. Омолоджуючий ефект для шкіри, профілактика зморшок. Зігріваюча дія при зовнішньому застосуванні (гірчичники). Зміцнення й активація росту волосся.
  • Травна система. Налагодження травлення та стимуляція апетиту. Сприяння перистальтиці та виробленню ферментів. Лікування кишкових хвороб.
  • Опорно-рухова система. Зміцнення кісткової тканини. Допомога при зубних болях.
  • Кровоносна система. Поліпшення циркуляції крові. Зниження ризику серцево-судинних захворювань.
  • Дихальна система. Лікування простудних захворювань як при внутрішньому, так і при зовнішньому застосуванні. Усунення симптомів застуди, кашлю, грипу, ГРВІ, задишки.
  • Видільна система. Виведення токсинів і солей з організму. Лікування захворювань сечостатевих органів.

Варто пам’ятати, що порошок є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Гірчичний порошок у медицині

Гірчичний порошок широко застосовують у медицині. Це традиційний засіб, що застосовується для лікування простудних захворювань, пневмонії, нежиті, неврологічних захворювань. Застосовують у вигляді гірчичників, гірчичних компресів та ванн. Гірчичники використовують як при бронхіті, а й за безсоння, стенокардії, гіпертонії. Для того, щоб дія гірчичного порошку була ефективною, важливо перед лікувальною процедурою змочувати його не в гарячій, а в теплій воді. Якщо гірчичники опустити в окріп, вони не подіють, оскільки ферменти, що знаходяться в гірчиці, руйнуються при температурі вище 60 С, а без ферментів не буде розщеплюватися глікозид. Гірчичні компреси аналог гірчичників, для отримання 1 чайну ложку гірчичного порошку заливають склянкою теплої води. Накладають компрес на 1-10 хв.

Гірчичний порошок – чудовий антисептик. Маски та креми з нього покращують стан шкіри та волосся. Завдяки цілющим властивостям сухого гірчичного порошку його застосовують у косметології. Гірчичний порошок можна використовувати як шампунь. Він добре вимиває голову абсорбуючи жир. Гірчичний порошок застосовують в офіційній медицині в таких країнах, як Венесуела, Китай та Туреччина. Там лікарі призначають його при таких захворюваннях як неврологія, туберкульоз кісток, простудних і хронічних захворюваннях.

Гірчичний порошок у побуті

У давнину сухий гірчичний порошок застосовували для миття посуду та для прання. Гірчичний порошок є відмінним засобом для миття посуду, він дезінфікує посуд, ефективний, не має хімічного запаху та екологічно безпечний.

Особливості вживання та зберігання гірчичного порошку

  • Для вагітних: дуже корисний у невеликих кількостях, може використовуватись як натуральний оздоровчий засіб у сезон простудних захворювань або для дезінфекції. Показаний при запорах і зниженні апетиту. Не рекомендується зовнішнє застосування.
  • Для дітей: дітям дошкільного віку їсти гірчичні продукти не рекомендується. Не можна застосовувати зовнішньо до 1 року.
  • Зберігання: 6 місяців у сухому темному місці.

Протипоказання гірчичного порошку

Вживати з обережністю при наступних станах:

  • індивідуальна непереносимість;
  • запальні процеси в нирках;
  • туберкульози.

Корисний склад гірчичного порошку

  • Жирні кислоти: омега-3;
  • Вітаміни: A, група B, D, E;
  • Біологічно значущі елементи: кальцій, натрій, цинк, залізо, фосфор, магній, калій;
  • Корисні сполуки: природні антибіотики, фітонутрієнти, ефірні олії, глюкозинолати.

Характеристики

  • Білки   37,1 г на 100 г
  • Жири   11,1 г на 100 г
  • Вуглеводи   32,6 г на 100 г
  • Калорійність   378 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Тип спеційГірчиця
СкладГірчиця
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 86 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner