Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
813 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Кокосова олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована

188 /бут

  • Готово до відправки
Кокосова олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована
Кокосова олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінованаГотово до відправки
188 /бут
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Кокосова олія першого холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована

Сыродавлена кокосова олія - це 100% натуральний продукт, що має високу харчову та біологічну цінність, одержуваний шляхом пресування копри - підсушеної м'якоті кокосових горіхів методом холодного віджиму, без використання термічної та хімічної обробки.

Нерафінована кокосова олія холодного віджиму виготовляється без використання ароматизаторів, загусників, барвників та іншої хімії. Консистенція кокосової олії залежить від температури: твердне в холоді, розм'якшується в теплі і тане при нагріванні.

Кокосова олія холодного віджиму має антибактеріальні та протизапальні властивості, є чудовим джерелом вітамінів та інших корисних сполук. Хімічний склад кокосової олії включає: бета-каротин, вітаміни В1, В2, В5, В6, В9, В12, С, Е, Н і РР, а також основні корисні мінерали: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь і марганець, залізо, йод, фосфор та натрій. Понад 90% складу кокосової олії припадає на полінасичені жирні кислоти, які вважаються незамінними для людського організму.

Сыродавлена кокосова олія - одна з найкорисніших і універсальних рослинних олій, відрізняється ніжним ароматом м'якоті кокосу, надає стравам унікальної тонкої насолоди, ідеально підходить для приготування їжі. Використовується як у кулінарії (у тому числі для страв з термообробкою), так і в косметології та медицині.

Особливості виробництва кокосової олії

Сиродавлену кокосову олію отримують з підсушеної м'якоті кокосових горіхів, використовуючи метод холодного віджиму. Таким чином, вдається зберегти в продукті максимум корисних складових, а масло виходить приємного перламутрового відтінку. У ньому відсутні домішки та добавки (недобросовісні виробники можуть змішувати кокосове масло з пальмовим та ін., видаючи продукт за 100% натуральний). Виготовляється у день замовлення, тому покупці одержують максимально свіжий продукт.

  • Вирощування. Компанія співпрацює з перевіреним та надійним постачальником кокосових горіхів, що ростуть на Філіппінських островах.
  • Виробництво. Використовуються німецькі маслопреси з контролем температури для отримання холодного віджиму, щоб олія зберегла всі вітаміни та поживні речовини. Після виготовлення олія відстоюється природним методом у скляній тарі без доступу кисню в темному прохолодному місці (цим самим вдається досягти максимального сповільнення окислювальних процесів).
  • Фасування. Відстояну олію розливають у скляні баночки чи відерця, залежно від замовленого об’єму, і здійснюють відправку.

Застосування в кулінарії кокосової олії

Кокосовою олією можна просто змастити бутерброди, хлібці чи печиво.

Оскільки у неї високий градус плавлення – її можна використовувати для смаження, випічки та інших цілей, де передбачається нагрівання олії. Корисні властивості при цьому не втрачаються. Рекомендується смажити на невисоких температурах, оскільки олія може диміти. При смаженні кокосовий присмак і запах не перебивають основні аромати їжі.

На кокосовій олії виходять смачними млинці, сирники, оладки, печиво, торти і т.п. Її можна додавати у сироїдні десерти та різні солодкі каші.

КОКОСОВІ ЦУКЕРКИ БЕЗ ТЕРМООБРОБКИ

Корисні версії улюблених солодощів – “Рафаелло” та “Баунті”.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кокосова стружка – 200-250 г
  • кокосова клітковина (або кокосове борошно) – 4 ст.л.
  • кокосова олія – 2 ст.л.
  • мед – 4 ст.л.
  • кокосове молоко (можна замінити іншим рослинним молоком у такій самій кількості) – 2-3 ст.л.
  • ваніль – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У глибокій мисці змішати кокосову стружку, клітковину чи борошно, додати м'яку, трохи підталу, кокосову олію, ввести молоко і мед, замісити однорідну масу. Зверніть увагу, що вона повинна вийти досить щільною (відрегулюйте консистенцію сухими інгредієнтами). Якщо любите солодше – збільшіть кількість меду.
  2. Потрібно залишити суміш на деякий час, щоб кокосовий шрот набряк, а мед добре просочив компоненти.
  3. “Рафаелло”: потрібно відривати від суміші невеликі шматочки і скачувати в кульки вологими руками. Зверху обкачати їх у кокосовій стружці і прибрати в холодильник на декілька годин.
  4. “Баунті”: Сформувати цукерки вручну або використовуючи спеціальну форму для батончиків. Прибрати їх в морозилку на 30 хвилин. Покрити зверху шоколадною глазур'ю. Для цього необхідно розтопити натуральний шоколад і занурити в нього кожен батончик. Потім поставити у холодильник для застигання.

Застосування в косметології кокосової олії

  • Комедогенність: 4 (не рекомендується використовувати у косметологічних процедурах для шкіри обличчя).
  • Для шкіри: використовуйте для пом'якшення обвітрених губ і огрубілих стоп, загоєння ран, протимікробної обробки уражених ділянок тіла, при опіках, подразненнях після депіляції.
  • Для нігтів: змащуйте кутикулу для розм’якшення.
  • Для волосся: наносьте на волосся по всій довжині або тільки на сухі кінчики для надання зволоженого вигляду, м'якості та блиску.

Для профілактики випадіння волосся і для боротьби з лупою – втирайте олію в шкіру голови і залишайте на 1,5-2 години, надівши на голову поліетиленову шапочку і закутавши голову рушником. У кінці процедури ретельно промийте волосся шампунем.

  • Для зубів: для відбілювання – наносьте невелику кількість олії на щітку і чистіть зуби протягом 2 хв, потім використайте зубную пасту для очищення.

Застосування кокосової олії для оздоровлення та лікування

Свіжа кокосова олія холодного пресування володіє антибактеріальними та протизапальними властивостями й іншими цілющими ефектами.

  • Видільна система. Сприяння виведенню токсинів і радіонуклідів, покращення роботи нирок.
  • Кровоносна система. Зміцнення стінок судин і серцевого м'яза, зниження ризику інфаркту та інсульту.
  • Травна система. Нормалізація роботи ШКТ, протистояння закрепам.
  • Покривна система. Поліпшення регенерації тканин. Усунення мозолів, опіків. Загоєння порізів, невеликих ран. Боротьба з сухістю певних ділянок тіла (ліктьові згини, п'яти, губи, руки).
  • Ендокринна система. Нормалізація функції щитовидної залози. Покращення метаболізму.
  • Нервова система. Живлення клітин мозку, поліпшення інтелектуальної діяльності.

Варто пам'ятати, що олія є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання кокосової олії

  • Для вагітних: корисно при дотриманні добової норми і відсутності протипоказань.
  • Для дітей: застосовувати з обережністю, переконавшись у відсутності алергічних реакцій.
  • Зберігання: для лікувально-профілактичних цілей — не більше 30 днів у холодильнику при температурі від +4°С до +18°С. А для кулінарних потреб – термін зберігання становить до 6 місяців у темному прохолодному місці. 
  • Добова норма: не більше 2,5 ст.л. на день.

Протипоказання кокосової олії

З обережністю вживати при індивідуальній непереносимості, хронічному панкреатиті та холециститі.

Продукт практично не має протипоказань. У рідкісних випадках може виникнути алергія, реакції можуть проявитися відразу або через деякий час. Не рекомендується перевищення денної норми продукту, оскільки в ньому містяться висококонцентровані жири, які можуть подразнювати слизову шлунково-кишкового тракту, а ще олія – дуже калорійна.

Корисний склад кокосової олії

  • Жирні кислоти: олеїнова (омега-9), пальмітинова, лінолева (омега-6), ліноленова (омега-3), лауринова, каприлова, міристинова, стеаринова;
  • Вітаміни: A, C, E;
  • Біологічно значущі елементи: залізо, фосфор, кальцій;
  • Антиоксиданти.

Характеристики

  • Білки   0 г на 100 г
  • Жири   99,9 г на 100 г
  • Вуглеводи   0 г на 100 г
  • Калорійність   899 Ккал на 100 г
  • Тип тари   скляна банка (235 мл, 545 мл) або пластикове відерко (1 л)
  • Термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей   1 міс. у темному прохолодному місці
  • Термін зберігання для кулінарних цілей   6 міс. у темному прохолодному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Філіппіни

 

 

Більше рослинних олій холодного віджиму в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Тип оліїКокосова
ТипНерафінована
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна тара
Об'єм, мл
Об'єм, мл235 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 188 /бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner