Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Льняне жорнове борошно з насіння льону

74 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Льняне жорнове борошно з насіння льону
Льняне жорнове борошно з насіння льонуГотово до відправки
74 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Льняне жорнове борошно з насіння льону

Льняне борошно - корисний натуральний дієтичний продукт, що має багатий і унікальний хімічний склад. Основна властивість лляної муки - це сприяння ефективному очищенню організму за рахунок нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту і, як наслідок, обмінних процесів. Крім очищення від шлаків, а також накопичених жирових відкладень, організм на тлі вживання лляної муки оздоровлюється і омолоджується також і за рахунок позбавлення всіляких паразитів.

Льняне борошно отримують з насіння льону після віджиму з них олії (лляне борошно і мелене насіння льону – різні продукти). Борошно із насіння льону підходить як для кулінарного, так і для косметологічного використання у складі масок, скрабів та компресів. Не містить глютен.

Особливості виробництва льняного жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від посіву насіння до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наш льон росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії льняного жорнового борошна

Лляне борошно – дієтичний продукт, що ідеально підходить для випічки хліба, приготування перших і других страв, а також для панірування.

Має відмінні сполучні властивості, тому цілком може замінити яйця у веганських і пісних рецептах (наприклад, в овочевих запіканках). Змішайте 1 ст.л. лляного борошна з 3 ст.л. води – це буде повноцінною заміною одного курячого яйця.

Буханець хліба з лляним борошном виходить об'ємнішим, з більш коричневою скоринкою, і повільніше черствіє. Поради для випічки з лляним борошном:

  • замінюйте 15% пшеничного борошна лляним;
  • зменшуйте кількість доданого жиру;
  • під час приготування дріжджового тіста збільшуйте кількість дріжджів на 25% і давайте тісту підійти на 15 хвилин довше.

Для оздоровчого ефекту додайте трохи лляного борошна у ранкову кашу, йогурт, кефір, салат, смузі, домашній соус. Можна просто з'їдати столову ложку борошна щодня, запиваючи його водою.

ТОРТИЛЬЇ-ХЛІБЦІ З ЛЛЯНОГО БОРОШНА

Тортильї – здорова альтернатива хлібу, але за умови використання натуральних складових. Їсти їх можна як самостійну страву або з начинкою та різними соусами. Завдяки мінімальній термічній обробці зберігаються всі корисні властивості продуктів.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • лляне борошно – 1½ скл.
  • гаряча вода – 200 мл
  • сіль – щіпка
  • куркума, кмин, імбир, сушений часник та інші спеції на смак – ¼ ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Борошно змішати зі спеціями та сіллю.
  2. Влити воду та дати тісту набрякнути. В разі потреби – підсипати ще борошна. Отримана маса повинна бути такою, щоб її можна було розкачати.
  3. Поверхню для розкачування та качалку присипати борошном (звичайним), можна використовувати пергаментний папір. Розкачати тісто й вирізати круглі коржі за допомогою тарілки.
  4. Розігріти суху сковорідку, по черзі обсмажити коржі з двох сторін по 2 хвилини.
  5. Подавати можна гарячими та холодними.

Корисні властивості лляного жорнового борошна

Лляне борошно містить потужні антиоксиданти, що захищають організм від шкідливого впливу зовнішнього середовища. Чинить згубний вплив на віруси, грибки та деякі види гельмінтів.

  • Кровоносна система. Зниження ризику розвитку хвороб серця. Очищення та захист судин від атеросклеротичних бляшок і всіляких пошкоджень.
  • Травна система. Обволікаюча, протизапальна та бактерицидна дія на слизову шлунка (лікування виразки та гастриту). Поліпшення мікрофлори кишечника та перистальтики. Виведення шлаків, абсорбція токсинів, усунення бродіння. Профілактика геморою та онкологічних захворювань ШКТ.
  • Нервова система. Поліпшення зору. Підтримання психічного здоров'я.
  • Покривна система. Корисний вплив на шкіру як при внутрішньому, так і при зовнішньому застосуванні. Зміцнення волосся та нігтів.

Особливості вживання та зберігання лляного жорнового борошна

Під час вживання продукту потрібно дотримуватися правильного питного режиму: випивати не менше 2 л рідини на добу.

  • Для вагітних: дуже корисне за дотримання добової норми та відсутності протипоказань.
  • Для дітей: рекомендується за відсутності алергічних реакцій.
  • Зберігання: після відкриття упаковки зберігати борошно у закритому вигляді в холодильнику до 6 місяців.
  • Добова норма: для дорослих – 1-2 ст.л., дітям дошкільного віку – 1 ч.л.

Протипоказання лляного жорнового борошна

Лляне борошно протипоказане у наступних випадках:

  • наявність каменів у нирках або в жовчному міхурі;
  • дивертикуліт;
  • гостра діарея;
  • індивідуальна непереносимість;
  • прийом сечогінних або гормональних препаратів.

Корисний склад лляного жорнового борошна

  • Вітаміни: A, D, E, група B, K.
  • Біологічно значущі елементи: калій, магній, фосфор, залізо, кальцій, натрій, цинк, селен.
  • Жирні кислоти: омега-3, омега-6.
  • Корисні сполуки: лігнани, полісахариди.
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   33,98 г на 100 г
  • Жири   9,38 г на 100 г
  • Вуглеводи   8,63 г на 100 г
  • Калорійність   298 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності1 міс
КультураЛьон
Користувальницькі характеристики
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 74 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner