Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
815 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Клітковина насіння чіа (порошок, шрот, макуха)

80 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Клітковина насіння чіа (порошок, шрот, макуха)
Клітковина насіння чіа (порошок, шрот, макуха)Немає в наявності
80 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Натуральна чіа клітковина - макуха, порошок, шрот з насіння чіа

Клітковина насіння чіа - це рослинна біологічно активна добавка до їжі, природне джерело сили та молодості. Клітковина насіння містить безліч вітамінів, мікроелементів та інших біологічно-активних речовин, якими природа наділила це корисне насіння. Рекомендується дієтологами, оскільки ідеально підходить для контролю ваги та схуднення.

Клітковина насіння чіа містить правильне співвідношення жирних кислот Омега-3 і Омега-6, вітаміни А, В1, В2, С, К, РР, а також необхідні організму людини мінеральні речовини, такі як: калій, кальцій, магній, цинк, селен, мідь, марганець, залізо, фосфор та натрій.

Клітковина чіа, як і борошно насіння чіа, виробляється з знежиреного насіння, тільки в грубішій фракції помелу. На смак нейтральна, з легкими пряними нотками. Часто використовується в дієтичних рецептах та домашніх косметологічних засобах.

Клітковина насіння чіа - дієтичний продукт, що містить велику кількість рослинної клітковини, покращує обмін речовин, очищає організм від шлаків і токсинів, нормалізує роботу серцево-судинної системи, сприяє зниженню рівня поганого холестерину в крові, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, надає загальнозміцнюючу дію. організм.

Клітковина насіння чіа використовується для приготування смачної та корисної випічки, оздоровчих коктейлів, дієтичних каш, застосовується як корисна добавка в салати та закуски. Навіть невелика кількість клітковини насіння чіа, дають організму відчуття ситості та запобігають переїдання.

Особливості виробництва клітковини чіа

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва клітковини: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки насіння чи документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії клітковини чіа

Клітковину чіа можна використовувати в поєднанні з іншою клітковиною і борошном для солодкої та солоної випічки (хліба, кексів, печива, млинців, гречаників), змішувати з йогуртом, вівсянкою, соусами або рагу, аби вони загусли та наповнилися неабиякою кількістю поживних речовин. Ідеальне доповнення до смузі, що надає напою живильного імпульсу та густої консистенції.

Можна змішати клітковину з панірувальними сухарями, щоб покрити курку або рибу перед обсмажуванням.

СМУЗІ З ЧІА-ПРОДУКТАМИ

Корисний і смачний варіант легкого сніданку – фруктово-білковий смузі. Насіння та клітковина чіа не тільки додають веселої текстури напою, але й привносять у нього білок і корисні жири.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • банан – 1 шт.
  • ягоди (полуниця, смородина, малина) – жменя
  • мед – 1 ст.л.
  • молоко рослинне – 0,5 скл.
  • насіння чіа – 1 ст.л.
  • клітковина чіа – 1 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Насіння чіа залити молоком.
  2. Ягоди помити, банан очистити від шкірки.
  3. Збити в блендері фрукти з медом, додати набрякле насіння чіа й перемішати.
  4. Перелити смузі в ємність для пиття, посипати клітковиною чіа.

Застосування клітковини чіа для оздоровлення

Клітковина чіа містить безліч потужних антиоксидантів, які можуть знизити ризик хронічних захворювань, раку та хвороб серця. Це один із найбільш корисних продуктів на планеті.

  • Кровоносна система. Нормалізація рівня холестерину та зниження кров’яного тиску. Боротьба з анемією. Розрідження крові, зміцнення судин.
  • Нервова система. Заспокійливий ефект, підняття настрою, поліпшення сну. Полегшення головного болю, поліпшення кровообігу в мозку. Підвищення працездатності та витривалості.
  • Опорно-рухова система. Відновлення м’язової тканини. Профілактика остеопорозу та м’язових судом. Зміцнення суглобів, кісток і зубів.
  • Травна система. Очищуючий і детоксикуючий ефект. Позитивний вплив на шлунок і мікрофлору кишечника. Профілактика раку товстої кишки.
  • Покривна система. Прискорення регенерації тканин. Омолоджуюча та ранозагоювальна дія.
  • Статева система. Відновлення та підвищення рівня тестостерону у чоловіків. Полегшення протікання менопаузи у жінок.
  • Ендокринна система. Стабілізація глюкози в крові, усунення чинників ризику розвитку діабету, зниження інсулінорезистентності. Стабілізація ваги. Посилення імунного захисту.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання клітковини чіа

  • Для вагітних: корисна в помірних кількостях. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.
  • Для дітей: можна потрошку давати з однорічного віку.
  • Зберігання: до 6 місяців у сухому прохолодному місці, бажано в герметичній тарі.
  • Добова норма: 2-3 ст.л. для дорослих, від 1 ч.л. для дітей.

Протипоказання клітковини чіа

Індивідуальна непереносимість.

У великих дозах продукти з насіння чіа можуть розріджувати кров і знижувати засвоєння деяких мінералів.

Корисний склад клітковини чіа

  • Вітаміни: A, B1, B2, B3, B5, B9, C, E, K.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, марганець, магній, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти омега-3 й омега-6, тіоктова кислота, хлорогенова кислота, кавова кислота, кверцетин, кемпферол, каротин.
  • Амінокислоти: валін, аланін, лізин та ін.

Характеристики

  • Білки   18 г на 100 г
  • Жири   6 г на 100 г
  • Вуглеводи   20 г на 100 г
  • Калорійність   232 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Перу

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 80 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner