Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Мигдалеве жорнове борошно

1 376 /упаковка

  • Готово до відправки
Мигдалеве жорнове борошно
Мигдалеве жорнове борошноГотово до відправки
1 376 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Мигдалеве жорнове борошно

Мигдальне борошно - корисний натуральний продукт, в який входять всі цінні компоненти свіжого мигдального горіха. Мигдальне борошно не тільки смачне, а й збагачене вітамінами та мінералами. У складі мигдального борошна містяться насичені жирні кислоти, практично всі вітаміни групи В, холін, бетакаротин, кальцій, магній, фосфор, залізо, хлор, сірка, калій, біологічно активні компоненти, антиоксиданти та фітоестрагени.

Порівняно низький глікемічний індекс та відсутність у складі глютену робить мигдальне борошно продуктом, придатним для низьковуглеводних систем живлення.

Мигдальне борошно гігроскопічне, воно здатне добре поглинати та утримувати вологу. Завдяки цьому випічка з мигдального борошна довше зберігає свіжість і не черствіє. Містить жир, який надає глибини, смаку та насиченості стравам.

Застосування мигдального борошна охоплює всі сфери кулінарії. Мигдальним порошком прикрашають овочеві та м'ясні страви, пудинги та фруктові салати, з неї роблять ніжний крем для тістечок та тортів. Цей смачний та цінний інгредієнт також використовується в дитячому та дієтичному харчуванні, оскільки завдяки високій калорійності мигдального борошна організм швидко відновлює сили та наповнюється енергією. Крім того, мигдальне борошно додають у каші, супи, соуси, різноманітні начинки.

Особливості виробництва мигдального жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки мигдалю та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей горіхів.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії мигдального жорнового борошна

Мигдалеве борошно практично не збільшується в обсязі у процесі випікання і не деформує готовий продукт, що дозволяє без остраху використовувати його у складній випічці (макаруни, меренги).

Глютенове борошно у випічці можна повністю замінити мигдалевим, але при цьому трохи збільшити кількість розпушувача (оскільки борошно з мигдалю важче за звичайне). Збалансувати зайву вологу допоможе або збільшення кількості борошна, або зменшення кількості рідини. Також врахуйте, що мигдалеве тісто пропікається швидше, тому доведеться готувати його при дещо нижчій температурі або накриваючи фольгою. Не рекомендується використовувати мигдалеве борошно у дріжджовому тісті.

Підходить для рецептів, що не передбачають термічну обробку (сироїдні десерти, пудинги, домашні цукерки, марципан). Використовується як паніровка при обсмажуванні м'ясних продуктів, а також для приготування соусів і каш.

Борошно тонкого помелу з бланшованого мигдалю можна використовувати для приготування мигдалевого молока, просто заливши його водою на ніч.

МИГДАЛЕВЕ ПЕЧИВО ДО ЧАЮ

Ідеальне за смаком і текстурою печиво виходить завдяки ароматному й соковитому мигдалевому борошну. Пригощайте ним друзів-гурманів, любителів печива, дітей, друзів, сусідів і отримуйте компліменти!

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • мигдалеве борошно – 1 скл.
  • борошно пшеничне цільнозернове – 100 г
  • кокосове олія – 3 ч.л.
  • коричневий цукор – 2-3 ст.л.
  • яйце (можна замінити лляним) – 2 шт.
  • кориця, ваніль – на смак
  • сіль – дрібка.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Змішати 2 види борошна, додати до них прянощі, сіль і цукор, перемішати.
  2. Додати до маси яйця й олію, знову перемішати.
  3. Мокрими руками відривати невеликі шматочки й формувати печиво. Чим більш плоским воно буде – тим більш хрустким вийде в результаті.
  4. Деко застелити пергаментним папером, викласти печиво на невеликій відстані один від одного.
  5. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180°С духовці 17-20 хвилин. Готовому печиву дати охолонути.

Корисні властивості мигдального жорнового борошна

Мигдалеве борошно – відмінний антиоксидант. Завдяки високому вмісту клітковини й протеїну воно надовго насичує, запобігаючи переїданню та скачкам цукру в крові.

  • Кровоносна система. Очищення крові. Зниження "поганого" холестерину й артеріального тиску. Підвищення гемоглобіну. Зміцнення серця і судин.
  • Ендокринна система. Зниження резистентності до інсуліну. Контроль рівня цукру в крові.
  • Нервова система. Запобігання мігрені й безсонню. Зниження ризику хвороби Альцгеймера.
  • Травна система. Нормалізація кислотності шлункового соку. Сприяння повноцінній роботі печінки й селезінки; жовчогінний ефект.
  • Покривна система. Поліпшення стану волосся та шкіри. Пом'якшувальний і протизапальний ефект.
  • Опорно-рухова система. Усунення судом. Зменшення больових відчуттів.

Особливості вживання та зберігання мигдального жорнового борошна

  • Для вагітних: показане (містить фолієву кислоту).
  • Для дітей: не рекомендується до 3 років. Вводити в раціон мінімальними об’ємами, оскільки горіхи можуть стати алергеном харчового типу. Для підлітків і дітей молодшого шкільного віку мигдаль несе тільки користь.
  • Для діабетиків: корисна альтернатива борошну з високим глікемічним індексом.
  • Зберігання: до 6 місяців у щільно закритій тарі в холодильнику, щоб не допустити згіркнення.

Протипоказання мигдального жоренового борошна

Алергія на горіхи.

Корисний склад мигдального жорнового борошна

  • Вітаміни: група B, E.
  • Біологічно значущі елементи: марганець, магній, мідь, фосфор, калій, залізо, кальцій, натрій.
  • Корисні сполуки: ефірні олії, антиоксиданти, жирні кислоти.
  • Білок (близько 30%) і клітковина.

Характеристики

  • Білки   25,8 г на 100 г
  • Жири   18,5 г на 100 г
  • Вуглеводи   13,5 г на 100 г
  • Калорійність   522 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження горіхів   США

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
КультураМигдаль
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 376 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner