Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
812 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Клітковина чорного кмину (порошок, шрот, макуха)

68 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Клітковина чорного кмину (порошок, шрот, макуха)
Клітковина чорного кмину (порошок, шрот, макуха)Готово до відправки
68 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна клітковина чорного кмину - шрот, макуха, порошок з кминового насіння

Клітковина чорного кмину - це рослинна добавка, виготовлена з перемеленого насіння чорного кмину. Продукт має потужну антибактеріальну, противірусну, спазмолітичну, знеболювальну дію.

Клітковина чорного кмину, як і борошно чорного кмину, виготовляється зі знежиреного кминного насіння, тільки з більш грубою фракцією помелу. М’який аромат, пряний смак і велика кількість цінних інгредієнтів роблять цю клітковину унікальною. Продукт застосовується, в основному, в лікувальних цілях, але може використовуватись як інгредієнт випічки та приправа.

Клітковина насіння чорного кмину - натуральний природний сорбент, що очищає організм і стінки кишечника від шлаків та токсинів. Натуральний засіб для профілактики ракових захворювань. Рослинна харчова добавка відноситься до дієтичних, і в той же час лікарських продуктів харчування, які є важливим інгредієнтом в лікувальному меню.

Клітковина чорного кмину натуральний продукт, що має унікальний хімічний склад оздоровчої дії. У продукті міститься 15 незамінних амінокислот, рослинна клітковина, жирні кислоти (лінолева, ліноленова, олеїнова), вітаміни (вітамін Е, каротиноїди (попередники вітаміну А), вітаміни групи B (B1, B2, B3, B6, B9), різні макро- та мікроелементи (калій, натрій, кальцій), ефірна олія та ряд інших корисних речовин.

Особливості виробництва клітковини чорного кмину

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва клітковини: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки чорного кмину та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії клітковини чорного кмину

Клітковина має виразний пряний аромат і димчастий смак з нотками цибулі, кмину й орегано. Використовується як приправа в індійській та близькосхідній кухні для надання гостро-горіхового смаку каррі, овочам і бобам. Добре доповнює намазки для бутербродів, салати, супи і навіть тістечка.

Поєднується з житнім борошном у випічці, м’ясом і рибою як панірування. Ароматизує соління й маринади.

Разом зі смаженими горіхами, зірою, коріандром і кунжутом утворює єгипетську спецію “дукка”, що підкреслює смак хумусу, редиски й огірків. Також гармонує з м’ятою, чебрецем і паприкою.

САЛАТ З КЛІТКОВИНОЮ ЧОРНОГО КМИНУ

Соковитий свіжий салат з клітковиною чорного кмину сподобається цінителям цікавих смаків. У поєднанні з овочами вона розкриває свій яскравий аромат і надає страві особливої пікантності.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • перець болгарський – 1 шт.
  • помідор – 2 шт.
  • огірок – 1 шт.
  • салат айсберг – 3 листочки
  • сіль, перець – на смак
  • кріп – 1 пучок
  • клітковина чорного кмину – 1 ч.л.
  • оливкова олія – 2-3 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Помідор, огірок і перець помити й нарізати.
  2. Обполоснути листя салату та кріп, подрібнити та додати до овочів.
  3. Довести салат до смаку сіллю, перцем, олією та клітковиною чорного кмину, перемішати.

Застосування для оздоровлення клітковини чорного кмину

Клітковина чорного кмину очищає організм і допомагає в боротьбі із зайвою вагою. Має виражену антибактеріальну, протизапальну, діуретичну, болезаспокійливу, спазмолітичну, жарознижувальну й антиалергенну властивості.

  • Видільна система. Виведення зайвої рідини з організму й усунення набряків. Профілактика каменеутворення в органах сечовидільної системи, нормалізація сечовипускання. Абсорбція та виведення токсичних речовин.
  • Кровоносна система. Підвищення гемоглобіну. Зміцнення стінок судин. Зниження рівня холестерину в крові. Профілактика утворення тромбів. Нормалізація тиску.
  • Нервова система. Стимуляція мозкової активності. Усунення головного болю, втоми, безсоння та депресій. Поліпшення пам’яті.
  • Травна система. Покращення апетиту. Регуляція кислотності та мікрофлори шлунку. Усунення дисфункцій печінки. Сприяння виділенню жовчі й очищення жовчних шляхів. Поліпшення перистальтики, перешкоджання бродильно-гнильним процесам, протипаразитарна дія. Усунення шлунково-кишкових кольок і диспептичних явищ.
  • Статева система. Сприятливий вплив на роботу жіночих органів, нормалізація менструального циклу. Стимуляція лактації.
  • Ендокринна система. Нормалізація стрибків цукру в крові та гормонального фону в цілому. Поліпшення метаболізму. Зниження ризику онкології. Зміцнення імунітету.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання клітковини чорного кмину

  • Для вагітних: протипоказана (кминні продукти можуть викликати мимовільні скорочення матки, спровокувати кровотечу й викидень).
  • Для годувальниць: рекомендується для поліпшення лактації та усунення кольок у немовляти.
  • Для дітей: можна починати вживати з 3 років для зміцнення дитячого організму й імунітету, лікування деяких захворювань.
  • Зберігання: до 6 місяців у сухому темному місці при температурі не вище +15°C.
  • Добова норма: 1 ч.л.

Протипоказання клітковини чорного кмину

Підвищена кислотність шлунку, виразка та гастрит. Перенесений інфаркт або трансплантація органів. Індивідуальна непереносимість.

Корисний склад клітковини чорного кмину

  • Вітаміни: B1, B2, B3, B6, A, C, E.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: жирні кислоти (омега-3, омега-6), ефірні олії, ліпаза, алкалоїди, фітостероли, кумарини, каротиноїди.
  • Незамінні амінокислоти.

Характеристики

  • Білки   17,81 г на 100 г
  • Жири   14,27 г на 100 г
  • Вуглеводи   15 г на 100 г
  • Калорійність   329 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Узбекистан

 

Більше товарів групи "Рослинна клітковина, шрот, макуха" в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 68 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner