Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
802 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Спельтові пластівці цільнозернові

28 /упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Спельтові пластівці цільнозернові
Спельтові пластівці цільнозерновіГотово до відправки
28 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральні цільнозернові спельтові пластівці

Спельтові пластівці – цінний злаковий продукт, виготовлений методом плющення цільного зерна спельти. Пластівці зі спельти є природним джерелом протеїну, рослинних волокон, мінералів, вітамінів та інших корисних речовин, що входять до складу цільного зерна. Продукт рекомендується включати до раціону щоденного харчування.

Спельта - рослина з сильною генетикою, що збереглася до наших днів у своєму «природному», первозданному вигляді, що здатне надати неоціненну допомогу на шляху покращення здоров'я. У ній майже в ідеальному поєднанні містяться необхідні для людського організму вітаміни, мінеральні речовини, мікроелементи, білок, вуглеводи та жири, а також баластові речовини, що регулюють травлення.

Спельтові пластівці виготовляються з очищеного зерна в день замовлення та не піддаються жодній обробці, крім механічної. Вважаються кориснішими, ніж пшеничні: у них втричі більше магнію, удвічі більше фосфору та вітамінів групи В.

У складі спельтових пластівців - тільки цільне зерно, при виробництві збережені всі його частини і максимум корисних речовин: поживний ендосперм, багатий на вітаміни зерновий зародок і висівки, що містять клітковину.

Корисні речовини, що входять до складу спельти, мають унікальну молекулярну структуру і легко засвоюються організмом. Продукти приготовані зі спельти сприяють зміцненню імунітету, нормалізації рівня цукру в крові, покращенню роботи серцево-судинної, ендокринної, нервової, травної та репродуктивної систем. Також сприяють зниженню ризику розвитку анемії, інфекційних та онкологічних захворювань.

З пластівців можна зварити традиційну кашу - на молоці або воді, з медом, родзинками та вершковим маслом. Можна приготувати кашу без варіння – просто залити пластівці окропом. Можна їсти пластівці як мюслі - з молоком, йогуртом, свіжими та сушеними фруктами, а також використовувати у випічці, як панірування та додавати в смузі.

Особливості виробництва спельтових пластівців

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва спельтових пластівців: від посіву зерна до розфасовки.

  • Вирощування. Наша спельта вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Всі пластівці виготовляються лише в день замовлення. Покупець отримує свіжий, максимально корисний продукт. У виробництві використовується німецька зернодавка, зроблена з екологічних матеріалів. Низька швидкість робочих елементів пристрою забезпечує збереження всієї користі цільного зерна.
  • Фасування. Свіжі пластівці пакуються у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії спельтових пластівців

Спельтові пластівці готуються на молоці або воді на зразок вівсяних, при цьому сильно не розварюються. Щоб кашка вийшла більш цілісною і хрусткою, можна просто залити пластівці йогуртом або кефіром і залишити настоятися 10-15 хвилин. Використовувати як гарнір до солоних страв або додати солодкий наповнювач: ложку какао, ягоди, мед, чорнослив, тертий шоколад, джем.

Чудово смакують спельтові пластівці у поєднанні з квасолею та сочевицею. Ними можна замінити рис у голубцях, долмі та фаршированих овочах. Горіхові нотки спельти збагатять смак запіканок та оладок.

Продукт можна додавати у зелені салати, смузі й особливо у супи (грибний, овочевий, вірменський сохапур).

ОЛАДКИ ЗІ СПЕЛЬТОВИМИ ПЛАСТІВЦЯМИ

Солодкі запашні оладки, які готували нам у дитинстві бабусі та мами, – це любов назавжди! Цільнозернове борошно, свіжі фрукти або ягоди, трохи турботи – і божественні корисні оладки готові знову нас радувати.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • спельтові пластівці – 100 г
  • кефір – 180 мл
  • середнє яблуко – 1 шт.
  • сіль – щіпка
  • мед – 1 ч.л.
  • цільнозернове борошно – 75 г
  • розпушувач – ½ ч.л.
  • кориця мелена – ½ ч.л.
  • яйце – 1 шт.
  • олія для смаження.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Спельтові пластівці залити кефіром і залишити на 20-30 хвилин для набрякання.
  2. Додати яйце, сіль, мед і корицю.
  3. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем.
  4. Яблуко очистити, видалити серцевину та натерти на крупній тертці. Додати в тісто й добре перемішати.
  5. Смажити оладки у невеликій кількості рослинної олії на середньому вогні з двох сторін.

Корисні властивості спельтових пластівців

Спельтові пластівці вважаються одними з найбільш корисних. Вони благотворно впливають на багато функцій організму, надають сили та енергії, допомагають зберегти гарну фігуру.

  • Покривна система. Поліпшення стану шкіри при різного роду висипаннях.
  • Ендокринна система. Регуляція рівня цукру в крові та обміну речовин. Зміцнення імунітету. Зменшення ризику діабету.
  • Кровоносна система. Нормалізація тиску, поліпшення кровообігу. Усунення холестеринових відкладень у судинах. Користь при ішемічній хворобі серця, анемії, атеросклерозі.
  • Травна система. Покращення травлення за рахунок клітковини та легкозасвоюваного білка. Усунення діареї, запорів, здуття живота, геморою.
  • Видільна система. Виведення пестицидів і радіонуклідів з організму.
  • Нервова система. Поліпшення концентрації уваги та пам’яті. Усунення безсоння.

Особливості вживання та зберігання спельтових пластівців

  • Для вагітних: рекомендуються для нормалізації травлення.
  • Для дітей: підходять за відсутності протипоказань, у тому числі для прикорму немовлят.
  • Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці.

Протипоказання спельтових пластівців

Можуть викликати дискомфорт і алергічні реакції у тих, хто погано переносить глютен. Не рекомендуються у гострій стадії виразкової хвороби.

Корисний склад спельтових пластівців

  • Вітаміни: A, E, B1, B2, B3, B6, B9;
  • Біологічно значущі елементи: кальцій, залізо, магній, фосфор, калій, натрій, цинк, марганець, мідь, селен;
  • Клітковина та білок (18 незамінних амінокислот, включаючи L-триптофан).

Характеристики

  • Білки   14,7 г на 100 г
  • Жири   2,2 г на 100 г
  • Вуглеводи   61,28 г на 100 г
  • Калорійність   337 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Пластівці, каші, пюре" можна переглянути в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипДієтичні продукти
Термін придатності6 міс
СкладСпельта
Упаковка
Упаковка250 г
Користувальницькі характеристики
КультураПолба
Інформація для замовлення
  • Ціна: 28 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner