Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
812 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гречане цільнозернове жорнове борошно з зеленої гречки

106 /упаковка

  • Готово до відправки
Гречане цільнозернове жорнове борошно з зеленої гречки
Гречане цільнозернове жорнове борошно з зеленої гречкиГотово до відправки
106 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гречане цільнозернове жорнове борошно з зеленої (сирої) гречки

Борошно із зеленої гречки має тоншу текстуру та смак, ніж з обсмаженої. Має хороші сполучні властивості (на відміну від борошна з обсмаженої гречки) і при цьому – безглютенове. Один із найкращих сортів борошна за поживністю.

Особливості виробництва жорнового борошна із зеленої гречки

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від посіву зерна до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наша гречка росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії жорнового борошна із зеленої гречки

Добре позначається додавання гречаного борошна на пісочному тісті: зменшення кількості глютену йде на користь структурі. Підходить для приготування вареного тіста (пельмені, вареники, манти, локшина, галушки).

Чудова ідея – приготувати на сніданок гречані млинці або оладки. Тут можна сміливо експериментувати з кількістю борошна, оскільки в цих стравах достатньо склеюючої яєчної маси.

Добре поєднується з рисовим і пшоняним борошном.

Можна додавати для загустіння та збагачення смаку в супи, соуси, смузі, кисіль.

ВЕГАНСЬКІ МЛИНЦІ З БОРОШНОМ ІЗ ЗЕЛЕНОЇ ГРЕЧКИ

Ніжний смак у поєднанні з користю залишать приємний післясмак від млинчиків з борошном зеленої гречки. Це найпростіший рецепт, а любителям експериментів можна прибрати підсолоджувач, додати лляне яйце або ж використовувати класичні інгредієнти (молоко, курячі яйця, соду).

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно зеленої гречки – 150 г
  • рослинне молоко або вода – 200 мл
  • сіль – на смак
  • підсолоджувач – на смак
  • олія для змащування готових млинчиків (кокосова, горіхова).

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Борошно змішати з обраною рідиною, сіллю, підсолоджувачем.
  2. Сковороду добре розігріти, вилити в неї близько половини ополоника тесту (в залежності від діаметра сковороди).
  3. Смажити на антипригарному покритті або на змащеній поверхні з двох сторін.
  4. Готові млинці додатково присмачити олією.

Корисні властивості жорного борошна із зеленої гречки

Борошно із зеленої гречки – одне з найкорисніших. Містить сполуки, що діють як антиоксиданти. Низький глікемічний індекс і велика кількість білка роблять борошно придатним для багатьох дієт – від вегетаріанської до діабетичної.

  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину. Відновлення капілярів і стінок судин, надання їм еластичності. Користь при варикозі та перепадах тиску. Профілактика залізодефіциту.
  • Ендокринна система. Протиракові властивості. Прискорення метаболізму і, як наслідок, зниження ваги.
  • Нервова система. Природний антидепресант. Усунення безсоння та наслідків стресу.
  • Травна система. Поліпшення перетравлення та засвоєння їжі. Загоювальний ефект при виразках шлунку та кишечника.
  • Покривна система. Зміцнення волосся та нігтів. Підвищення пружності та еластичності шкіри.

Особливості вживання та зберігання жорнового борошна із зеленої гречки

  • Для вагітних: дуже корисне – усуває ризики анемії, варикозу, післяпологової депресії та набору ваги (але в помірних кількостях і за відсутності алергічних реакцій).
  • Для дітей: дуже корисне. Підходить для перших прикормів з 6-7 місяців.
  • Зберігання: 6 місяців у сухому прохолодному місці для збереження корисних і смакових якостей.

Протипоказання жорнового борошна із зеленої гречки

Через пуринові основи може бути небезпечним для хворих на подагру. Щавлева кислота у складі продукту протипоказана при хворобах нирок.

Корисний склад жореневого борошна із зеленої гречки

  • Вітаміни: A, група B, C, E.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, магній, фосфор, мідь, калій, фтор, йод, марганець, кальцій, кремній, натрій, кобальт, молібден.
  • Корисні сполуки: кверцетин, пектин, лігнин, фітостероли.
  • Клітковина і білок.

Характеристики

  • Білки   12,6 г на 100 г
  • Жири   3,3 г на 100 г
  • Вуглеводи   26,14 г на 100 г
  • Калорійність   62 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
КультураГречка
ҐатунокШпалерний
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 106 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner