Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Користь морквяного соку

Користь морквяного соку

На полицях сучасних магазинів можна побачити різні фруктові та овочеві соки. Серед них і морквяний. Як правило, на упаковці виробник при цьому сміливо перераховує корисні властивості соку і те, які вітаміни в ньому містяться. От тільки всі ці перерахування навряд чи можуть виявитися правдою. Консервований сік не здатний зберегти в собі всі вітаміни тих овочів і фруктів, з яких він був приготований. Продукт, який зберігається місяцями, а також містить у своєму складі цукор, а часом навіть барвники, не може бути корисний для здоров'я людини. Саме тому краще всього вибирати для себе і своєї сім'ї натуральний свіжовичавлений морквяний сік. Тим більше, що приготувати його дуже просто. Достатньо мати вдома соковижималку або блендер зі спеціальною функцією, а також придбати в магазині пару кілограмів моркви. Такий сік виходить не тільки дуже корисним, але ще економним і доступним, адже цей овоч у будь-який час року можна купити в магазині.

  • Залежно від стану людини, сирий морквяний сік можна пити від 0,5 до 3-4 літрів в день. Сік цей допомагає наводити весь організм в нормальний стан. Він — найбагатше джерело вітаміну А, який організм швидко засвоює. В цьому соку міститься велика кількість вітамінів В, С, Д, Е, К. Морквяний сік поліпшує апетит, травлення і структуру зубів.
  • Сирий морквяний сік є природним розчинником при виразках і ракових утвореннях. Він підвищує опірність до інфекцій, діє досить ефективно разом з підшлунковою залозою, він підвищує опірність залоз і пазух лицьового черепа і дихальних органів тіла. Сік цей оберігає нервову систему і не знає собі рівних для підвищення енергії і сили.
  • Суха шкіра, дерматит (запалення шкіри) та ін шкірні захворювання також є причиною недостатності в організмі цих елементів живлення, що містяться в сирій моркві. Те ж саме відноситься до очних хвороб, таких як офтальмія, кон'юнктивіт і т. д.
  • Як засіб боротьби проти виразок і ракових утворень, сирий морквяний сік є дивом нашого століття. Однак, необхідно, щоб він був приготовлений правильно (добре витягнутий з клітковини), а всяка їжа, що містить концентрований цукор, крохмаль і яку б то не було зернову борошно, була повністю виключена.
  • Тканини, ослаблені від голодування клітин і іменовані виразками і раковими утвореннями, можуть бути повернуті в більш здоровий стан застосуванням морквяного соку.
  • Свіжовичавлений морквяний сік багатий живими органічними лужними елементами, такими як натрій, калій, кальцій, залізо і магній. Морквяний сік допомагає людському організму прийти в нормальний стан, оскільки є найбільш багатим за змістом вітаміну А, крім того, цей вітамін легко і швидко засвоюється. Можна вживати морквяний сік від 500 мл до 3-4 л на день, в залежності від стану організму. Морквяний сік сприяє поліпшенню апетиту, травлення, а також надає зміцнювальний вплив на структуру зубів.
  • Годуючим матерям рекомендується щоденне застосування морквяного соку у великих кількостях, що позитивно позначається на якості молока, оскільки в ряді випадків в ньому відсутні деякі життєво важливі елементи. Особливо показаний морквяний сік в останні місяці вагітності, так як його застосування зменшує ризик захворювання сепсисом при дітонародженні. Доведено, що щоденне вживання до півлітра морквяного соку приносить набагато більшу користь, ніж застосування препаратів кальцію.
  • Морквяний сік сприяє посиленню захисних реакцій організму при захворюваннях очей, мигдалеподібної залози, особових пазух черепа і дихальних органів, не знає собі рівних в якості джерела енергії і сили, оберігає всю нервову систему. Крім того, він корисний при деяких хворобах кишечника, пов'язаних з відсутністю ряду елементів, яких достатньо в сирому морквяному соку. При постійному прийомі морквяного соку відбувається помітне очищення печінки, а також розчинення речовин, закупорюють її протоки.
  • При впливі морквяного соку на організм відбувається настільки велике виділення шлаків, що кишечник і сечовий канали не в змозі повністю вивести їх з організму. В результаті вони природним чином надходять в лімфу і виводяться через пори шкіри. Внаслідок того, що ці шлаки містять помаранчевий або жовтий пігмент, шкіра може злегка бліднути, що вказує на процес очищення печінки. Правда, такий колір шкіри може також вказувати на недосипання або перевтому.
  • В морквяному соку містяться поживні елементи, необхідні для нормального функціонування ендокринних залоз, особливо надниркових залоз та гонад (статевих залоз). В результаті постійного вживання морквяного соку іноді вдається позбавитися від безпліддя, викликаного в деяких випадках тривалим вживанням вареної або пастеризованной їжі.
  • Для очищення нирок і жовчного міхура застосовують суміш соків моркви, буряка і кокосового горіха. Правильно приготовлена, вона містить велику кількість калію, натрію, кальцію, магнію, заліза, фосфору, сірки, кремнію, хлору, причому в оптимальному співвідношенні.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner