Вітамін В17 проти раку
Вітамін В17 в лікуванні раку
Американський письменник – документаліст Едуард Гріффін написав книгу під назвою «Світ без раку», в якій описується відкриття такої речовини, як вітамін В17. Так само він називається лаетріл або амігдалін. Унікальність його полягає в тому, що він здатний знищувати ракові клітини в організмі. У своїй книзі автор говорить про те, що профілактика цього страшного захворювання досить проста, але, проте, він не може зрозуміти того, що сучасні клініки відмовляються від застосування цього вітаміну, коли як інші успішно застосовують його у профілактиці раку.
Гріффін не шукає відповідь на свої питання в науці, а шукає їх у політиці, призначеної для лікування і профілактики раку. Суть самої проблеми криється в економічному питанні і в управлінні медичного закладу.
Щороку на різні дослідження в області раку йдуть мільйони доларів, а інші мільйони доларів надходять від продажу хімічних сполук. Знаючи цю інформацію, стає зрозумілим, що людей, які живуть за рахунок раку набагато більше, ніж людей вмирають від цієї страшної хвороби. І у випадку, якщо ліки від раку знайдено в одному простому вітаміні, то щохвилини може впасти величезна індустрія, на даний момент яка всіма силами намагається цьому протистояти.
Всі фармацевтичні компанії ведуть свої дослідження виключно лише тих хімічних сполук, які самі ж і винайшли, так як якщо препарат буде затверджений як ліки, у цих фармацевтичних компаній з'являється ексклюзивне право на те, щоб їх виставляти на продаж, і отже, отримувати величезні гроші. Всі фармацевтичні компанії ні за що не підуть проводити дослідження звичайної їжі, патент на яку вони не зможуть отримати, так як вона вільно продається у кожному супермаркеті.
Якась речовина, що володіє можливостями вбивати рак було знайдено вже досить давно, в кісточках великої кількості фруктів, особливо абрикосових. Ще 35 років тому було оголошено, що сімейство абрикосових служить, як ліки від усіх відомих видів раку. Вчені заявляли ще тоді, що якщо насіння абрикосів входять в щоденний раціон людини, ракові клітини не будуть рости і розвиватися.
Фармацевтичні транснаціональні компанії, разом з медичними установами США "примусили" управління з контролю над продуктами і ліками зробити так, щоб продаж свіжих сирих кісточок абрикоса, разом з вітаміном В17 було незаконно. Було встановлено, що в кісточках абрикоса міститься синильна кислота, яка дуже отруйна і з цієї причини їх ні в якому разі не можна вживати. Однак, вміст цієї кислоти настільки мало, що не несе ніякої шкоди (до 10 кісточок на день можна їсти не побоюючись за своє здоров'я). У кісточках персика, вишні, винограду, абрикоса і насінні яблук був виявлений вітамін В17. Також цей вітамін був знайдений і в деяких бобових культурах, а також у великій кількості різних трав, і гіркому мигдалі.
Тверде ядро, яке знаходиться в самій глибині абрикоса, зовсім не для того, щоб його так просто викидати. Насправді це тверда оболонка служить як захист для одного з найкращих продуктів на всій землі. Доктор біохімік з Сан-Франциско, Ернст Т. Кребс-Молодший, наважився висунути таку теорію, в якій йдеться про те, що рак - таке ж захворювання, як цинга і пелагра, тобто виникає вона не за якоюсь дивною, таємничою бактерій, токсинів або вірусів, а просто є результатом вітамінного дефіциту, викликаного нестачею істотних компонентів в раціоні. Він ідентифікував даний компонент, як якусь частину колекції нитрилоцидов, знайти які можна легко в природі, так як знаходиться в більш ніж 1200 видах їстівних рослин.
Де міститься вітамін B17? Варто зазначити, що у великій кількості даний компонент міститься в насінні плодів, що відносяться до сімейства Prunus Rosacea, а саме в насінні: гіркого мигдалю, абрикоса, терну, вишні, персика, сливи. Його можна знайти також у травах, сорго, просі, кукурудзі, кассаве (тапиоке), яблучних насіння і насіння льону, а також в багатьох інших продуктах, які згодом були повністю видалені з нашого раціону харчування завдяки нинішньої цивілізації. Ті докази, які зміг навести на свою підтримку, доктор Кребс, по-справжньому вражають.
Якщо повернутися на кілька століть, то буде видно, що раніше люди вживали в їжу більше вітаміну В17, так як їли просяної хліб, але на даний момент велика маса людей воліє їсти білий хліб, в якому немає цього вітаміну.
Раніше наші бабусі товкли в ступі насіння родзинок, сливи, зеленого винограду, абрикосів, яблук, а також багатьох інших рослин і фруктів, і все це додати в варення власного приготування і в різноманітну консервовану продукцію. Вони тоді не знали для чого вони це роблять, але в той же час продовжували це робити, разом з цим організм людей споживав велику кількість вітаміну В17. Як показали незалежні дослідження, плем'я Хунза, (те що знаходиться в Гімалаях), ніколи раніше не зустрічалися із захворюванням раку, так як до останнього часу їх раціон був дуже багатий абрикосами і просом. А зараз, як тільки вони почали харчуватися як на заході, вони почали хворіти на рак. Дана знахідка, просто не може не приголомшувати.
Ми ще багато років тому змогли впоратися з такою хворобою, як дефіцит вітаміну С (цинга), але з якоїсь причини ми досі безсилі проти раку?
Відповідь насправді лежить на поверхні, він очевидний! У свій час була проведена успішна компанія проти вітаміну В17, яка була заснована лише на тому факті, що даний вітамін містить в собі якийсь смертельний ціанід, а саме солі синильної кислоти. Але у вітаміні В12 також міститься досить значна кількість ціаніду, але чому тоді його не вилучають з продажу в магазинах?
Доктор Кребса отримав свій Лаетріл з абрикосових кісточок, після чого синтезував його в форму кристала, яка була заснована на власних унікальних процесах. І тут абсолютно несподівано, управління з контролю над продуктами і ліками, просто завалило засоби масової інформації історією про бідній, нещасній парі з міста Сан-Франциско, яка поїдала сирі абрикосові кісточки, після чого отруїлася. Ця історія облетіла всю Америку, будучи на перших шпальтах всіх популярних друкованих виданнях. Але варто зазначити, що журналісти, які займалися цим питанням, намагалися ідентифікувати цю нещасну парочку, чого зробити у них так і не вийшло. З тих самих пір повелося так, що вживання абрикосових кісточок або вітаміну В17, стало асоціюватися у всіх людей з справжнім самогубством.
Якщо вірити Альманаху харчування, то цілком протягом дня можна вживати від 5 до 30 кісточок абрикоса, тільки не можна це робити за один прийом, потрібно розтягувати це на цілий день, потроху, це буде хороша профілактична доза.
Цинга - це дефіцит вітаміну С, який супроводжують нервові порушення, м'язи втрачають силу, відбувається ціаноз тканин, починають випадати зуби. У рідкісних випадках відбуваються крововиливи у різні органи.
Пелагра – це ендемічне захворювання шкіри. Симптоматика даної хвороби: почервоніння шкірного покриву, пронос і нервові розлади.
Анемія – недокрів'я, відбувається зниження гемоглобіну в крові.
Доктор Кребс повністю довів ще в 50-х роках, що вітамін В17 не завдає ніякої шкоди людям. Спочатку він пробував цей вітамін тільки на тварин, але після вдалих випробувань він ввів собі величезну дозу Вітаміну В17. І треба сказати, що Доктор Кребс і по сей день знаходиться в доброму здоров'ї.
Чому вітамін В17 нешкідливий? Тому, що кожна молекула цього вітаміну складається тільки з 1 з'єднання ціаніду, а також 1 бензальдегіду і 2-х сполук глюкози, які компактно і щільно запаковані всі разом. Для того, щоб ціанід став небезпечним, необхідно на початку «відкрити» молекулу, тим самим вивільнити його звідти, а це може зробити тільки ензим, який називається бета-глюкозидаза.
Даний ензим знаходиться в тілі кожної людини у винятково малих кількостях, але в 100 разів більше в ракових пухлинах. Так як ціанід вивільняється виключно в ракових ділянках тіла, то навіть дивно, наскільки згубний даний ефект для всіх ракових клітин. Всі ракові клітини гинуть.
Увага! Вітамін b17 - не панацея! Використовуйте його тільки в комплексному лікуванні! У дуже великому обсязі кісточки абрикоса можуть завдати шкоди, дотримуйтеся дозування!
- Лляні каші з корисними добавкамиЗустрічайте весняну новинку - поживні лляні каші з корисними добавками!Повна версія статті