Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
850 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Житня закваска для хліба

Житня закваска для хліба

Житня закваска для бездріжджового хліба

 

Натуральна закваска - основа корисного домашнього хліба. Досвід фахівців по домашньому здоровому харчуванню підтверджує, що з усього розмаїття заквасок краще всього вибирати житнє. Вона незамінна в приготуванні хліба вдома, завдяки вираженим позитивним властивостям і практично нескінченного зберігання.

 

Інструкція по використанню бездріжджовий закваски

 

Закваску в домашніх умовах легко приготувати самостійно з житнього борошна і води, але процес дозрівання становить кілька днів. Якщо ж вам не терпиться приступити до випікання домашнього хліба швидше - можна придбати готову бездріжджовий закваски.

 

Зберігання закваски після отримання:

  1. Відкрити кришку.
  2. Підживити закваску 30 мл води кімнатної температури + 30 г жерновий (житній) борошна. Ретельно перемішати.
  3. Накрити тканинної кришечкою.
  4. Залишити в холодильнику на 12 годин.
  5. На наступний день закваска повинна збільшуватися в об'ємі і містити повітряні кульки.

 

Підгодівля закваски:

  1. Підгодовувати продукт потрібно після кожної випічки хліба: додати 50 мл води кімнатної температури + 50 г жерновий (житній) борошна. Ретельно перемішати.
  2. Якщо закваска не використовувався протягом 14 днів - її необхідно підгодувати, як описано в попередньому пункті.
  3. Зберігати в холодильнику під тканинної кришкою, щоб закваска дихала.

 

Житня закваска - один з головних інгредієнтів для випічки бездріжджового хліба. В народі її називають дикими дріжджами. Основою закваски служать хлібні бактерії, які утворюються в результаті ферментації цільнозерновий жерновий борошна грубого помелу. Детальніше ознайомитися з властивостями житньої закваски та оформити замовлення можна на сайті компанії Vegan-Tehnika.

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner