Приправа "Кунжутна" натуральна
52 ₴/банка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
Натуральна "Кунжутна" приправа
Приправа "Кунжутна" - це корисна суміш, що складається з натуральних інгредієнтів: клітковини очищеного білого кунжуту, клітковини неочищеного чорного кунжуту і морської солі.
Клітковина чорного кунжуту надає приправі гіркувату пряність і насичений аромат, клітковина білого кунжуту наповнює її насолодою та горіховими нотками. Разом із сіллю утворюється тривимірний оригінальний смак і красивий текстурний вигляд, здатний прикрасити різні страви. Приправляти гарячу їжу потрібно наприкінці, щоб зберегти всі корисні властивості приправи.
Кунжутну приправу можна використовувати як корисну альтернативу солі.
Особливості виробництва приправи кунжутної
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва продуктів аж до фасування. Наш кунжут вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств, при цьому мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Морська сіль видобувається в Криму методом випарювання та не піддається термічній обробці.
Кунжутна клітковина виробляється зі шроту, що залишився після виготовлення кунжутної олії в день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних і смакових властивостей. У виробництві клітковини використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей кунжутного насіння.
Свіжа приправа фасується у скляні баночки або крафтову паперову упаковку – залежно від обсягу замовлення.
Застосування в кулінарії приправи кунжутної
Приправою можна прикрашати холодні та гарячі страви перед подачею. Рекомендуємо не піддавати пряність термічній обробці, щоб зберегти користь кунжутних клітковин.
Додавайте "Кунжутну" приправу до:
- овочів і листової зелені (смачно буде з баклажанами, брюссельською та цвітною капустою, мангольдом, руколою);
- холодних і теплих салатів;
- гарнірів (несолодкої вівсянки, рису, локшини, квасолі);
- холодних і гарячих супів;
- соусів і заправок;
- начинок для пасти, піци, лазаньї, запіканок;
- білого м’яса, птиці, риби.
Поєднуйте з іншими прянощами: кропом, мелісою, петрушкою, любистком, фенхелем, часником, цибулею, коріандром, перцем, кмином.
Корисні властивості приправи кунжутної
Корисні речовини у складі приправи мають антиоксидантний, очищувальний, молодильний ефект і безліч інших потенційних переваг для здоров’я.
- Ендокринна система. Прискорення метаболізму. Підтримка гормонального балансу та здоров'я щитовидки. Нормалізація рівня цукру в крові.
- Статева система. Протизапальна дія при захворюваннях жіночих статевих органів.
- Нервова система. Поліпшення розумових здібностей та обробки інформації. Нормалізація сну.
- Травна система. Нормалізація роботи ШКТ, підвищення засвоюваності корисних речовин. Усунення гнильної та хвороботворної мікрофлори. Підвищення еластичності кишечника та перистальтики. Очищення від шлаків.
- Опорно-рухова система. Сприяння набору м’язової маси. Зміцнення кісток і хрящів, прискорення їх зрощення та відновлення після травм. Профілактика захворювань суглобів і остеопорозу.
- Кровоносна система. Зниження кров’яного тиску, рівня холестерину та тригліцеридів.
- Видільна система. Детоксикуючий ефект.
Особливості вживання та зберігання приправи кунжутної
- Для вагітних: рекомендується до вживання. Сприяє правильному розвитку плоду, покращує якість молока.
- Для дітей: приправи не рекомендуються до 7-річного віку.
- Зберігання: 6 місяців у щільно закритій упаковці, в сухому та темному прохолодному місці без сторонніх запахів.
Протипоказання приправи кунжутної
Регулярне та щедре вживання протипоказане при:
- підвищеному згортанні крові;
- варикозі;
- тромбозі;
- тромбофлебіті;
- каменях у нирках.
Корисний склад приправи кунжутної
- Жирні кислоти: омега-3, омега-6;
- Вітаміни: A, група B (B2, B4, B5, B6, B9, B12), C, E, F, K;
- Біологічно значущі елементи: залізо, йод, калій, кальцій, кобальт, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк;
- Корисні сполуки: пектини, лігнани, фітостерини, целюлоза, антиоксиданти.
Характеристики
- Білки 28 г на 100 г
- Жири 11 г на 100 г
- Вуглеводи 15 г на 100 г
- Калорійність 272 Ккал на 100 г
- Склад клітковина очищеного та неочищеного кунжуту, морська сіль
- Тип тари скляна банка, крафт-упаковка чи паперовий мішок
- Термін зберігання 6 міс. у сухому темному прохолодному місці
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження сировини Мозамбік, Індія, Україна
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна банка |
Склад | клітковина очищеного та неочищеного кунжуту, морська сіль |
Упаковка | |
Вага, г | 120 г |
- Ціна: 52 ₴/банка