Приправа "Пікантна" натуральна
52 ₴/банка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
Натуральна "Пікантна" приправа
Приправа "Пікантна" - це корисна суміш, що складається з натуральних інгредієнтів: клітковин кунжуту, чорного кмину та морської солі.
Чорний кмин має пряний смолистий смак, надає приправі гіркуватий насичений аромат; білий кунжут привносить солодощі та горіхові нотки. Разом із сіллю утворюється оригінальний солено-солодко-пряний смак та красива текстура.
Пікантну приправу можна використовувати як кориснішу альтернативу звичайної солі.
Особливості виробництва приправи пікантної
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва продуктів аж до розфасовки. Наші кунжут і чорний кмин вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств, при цьому мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Морська сіль видобувається в Криму методом випарювання та не піддається термічній обробці.
Обидва види клітковин виробляються з макухи, що залишилася після виготовлення кунжутної та чорнокминної олії у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних і смакових властивостей. У виробництві клітковини використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей кунжутного та кминного насіння.
Свіжа приправа фасується у скляні баночки або крафтову паперову упаковку – залежно від обсягу замовлення.
Застосування в кулінарії приправи пікантної
Спецією можна приправляти холодні та гарячі страви перед подачею. Рекомендується не піддавати продукт термічній обробці, щоб не зруйнувати користь рослинних клітковин.
Додавайте “Пікантну” приправу в:
- овочі, боби та листову зелень (баклажани, брюссельську капусту, квасолю, гарбуз, сочевицю, горох, картоплю, моркву, селеру);
- каррі;
- намазки для бутербродів;
- холодні та теплі салати;
- гарячі та холодні супи;
- соління й маринади;
- каші та гарніри;
- біле м’ясо, птицю, рибу;
- пасти, лазаньї, запіканки.
Поєднуйте з іншими прянощами (зірою, м’ятою, чебрецем, паприкою, коріандром, імбиром, кардамоном) та свіжовичавленими оліями. Гірчична олія + "Пікантна" приправа створюють справжній індійський смак страв.
Корисні властивості приправи пікантної
Компоненти у складі приправи допоможуть м’яко очистити організм і скинути вагу. Мають антиалергенні, антибактеріальні, діуретичні, жарознижувальні, протизапальні, спазмолітичні властивості.
- Ендокринна система. Поліпшення метаболізму. Зниження ризику онкології. Зміцнення імунітету. Запобігання авітамінозу. Нормалізація рівня цукру в крові.
- Статева система. Стимуляція лактації. Протизапальна дія при захворюваннях жіночих статевих органів. Усунення хворобливих відчуттів і психоемоційного дискомфорту в передменструальний або клімактеричний період.
- Нервова система. Усунення головного болю, втоми, безсоння та депресій. Поліпшення пам’яті, розумових здібностей і обробки інформації. Нормалізація сну.
- Травна система. Поліпшення апетиту, травлення та мікрофлори ШКТ. Регуляція кислотності та мікрофлори шлунку. Усунення дисфункцій печінки, сприяння виділенню жовчі й очищенню жовчних шляхів. Глистогінний і легкий послаблюючий ефект.
- Опорно-рухова система. Поліпшення стану зубів, запобігання утворенню зубного нальоту. Профілактика захворювань суглобів та остеопорозу. Сприяння набору м’язової маси.
- Кровоносна система. Зміцнення стінок судин. Профілактика утворення тромбів. Нормалізація тиску, рівня холестерину та тригліцеридів. Сприяння утворенню клітин крові.
- Видільна система. Виведення зайвої рідини з організму й усунення набряків. Профілактика каменеутворення в органах сечовидільної системи. Нормалізація сечовипускання.
Особливості вживання та зберігання приправи пікантної
- Для вагітних: не рекомендується.
- Для годувальниць: допустима в невеликих кількостях для поліпшення лактації.
- Для дітей: приправи не рекомендуються до 7-річного віку.
- Зберігання: 6 місяців у щільно закритій упаковці, в сухому й темному прохолодному місці без сторонніх запахів.
Протипоказання приправи пікантної
З обережністю застосовувати при:
- підвищеній кислотності шлунку, виразці та гастриті;
- індивідуальній непереносимості до інгредієнтів приправи;
- підвищеному згортанні крові, варикозі, тромбозі, тромбофлебіті.
Корисний склад приправи пікантної
- Жирні кислоти: омега-3, омега-6;
- Вітаміни: B1, B2, B3, B6, A, C, E, F;
- Біологічно значущі елементи: залізо, йод, калій, кальцій, кобальт, магній, марганець, нікель, селен, фосфор, цинк;
- Корисні сполуки: ефірні олії, ліпаза, алкалоїди, фітостерини, кумарини, каротиноїди, пектини, целюлоза;
- Незамінні амінокислоти.
Характеристики
- Білки 21 г на 100 г
- Жири 9 г на 100 г
- Вуглеводи 16 г на 100 г
- Калорійність 248 Ккал на 100 г
- Склад клітковина кунжуту та чорного кмину, морська сіль
- Тип тари скляна банка, крафт-упаковка чи паперовий мішок
- Термін зберігання 6 міс. у сухому темному прохолодному місці
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження сировини Україна, Мозамбік, Узбекистан
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Упаковка | Скляна банка |
Склад | клітковина кунжуту та чорного кмину, морська сіль |
Упаковка | |
Вага, г | 120 г |
- Ціна: 52 ₴/банка