Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Шоколадно-конопляна паста

194 /банка

  • Готово до відправки
Шоколадно-конопляна паста
Шоколадно-конопляна пастаГотово до відправки
194 /банка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна шоколадно-конопляна паста

Шоколадно-конопляна паста - смачний та корисний продукт, приготований на основі меду з додаванням какао та насіння конопель. Конопляне насіння містить велику кількість рослинного білка та ряд незамінних амінокислот.

Шоколадна паста з додаванням меду та конопляних продуктів - дуже незвичайні ласощі з великим вмістом білка, незамінних жирних кислот та інших корисних речовин. Шоколадно-конопляний десерт не надто солодкий на смак, з приємною кислинкою та гіркуватістю; рідкий за текстурою, з відчутними частинками клітковини; повністю натуральний за складом, без добавок.

Шоколадна паста з насінням конопель - смачна біологічно активна добавка з корисних інгредієнтів: меду, какао та насіння конопель.

Шоколадно-конопляна паста є повністю натуральним продуктом, що готується без додавання цукру, стабілізаторів, консервантів або барвників.

Особливості виробництва шоколадно-конопляної пасти

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.

  • Виробництво. Шоколадно-конопляна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
  • Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.

Застосування в кулінарії шоколадно-конопляної пасти

Пасту можна додавати у сироїдні домашні цукерки, муси та пудинги. Вона підходить у якості начинки для млинців, вафель або круасанів, крему для сендвіч-печива, заправки для фруктових салатів, намазки для тостів, крекерів, бутербродів, начинки для солодких каш і морозива.

Шоколадну пасту можна використовувати у випічці, але поживна цінність корисних інгредієнтів може зменшитися при нагріванні. Ми рекомендуємо вибирати десерти, які не передбачають випікання в духовці, або максимально скоротити час температурної обробки пасти.

ПЕЧИВО-СЕНДВІЧ З ШОКОЛАДНО-КОНОПЛЯНОЮ ПАСТОЮ

Конопляна шоколадна паста прекрасно доповнює смак пісочного печива, роблячи його більш м’яким, поживним і корисним. Вона додається вже в кінці як начинка, не піддається термообробці та передає всі свої корисні властивості.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • масло вершкове – 120 г
  • цукор коричневий – 100 г
  • яйця – 3 шт.
  • шоколад чорний – 180 г
  • ванільний цукор – 1 ч.л.
  • борошно – 1,5 скл.
  • какао-порошок – 0,5 скл.
  • сіль – 0,25 ч.л.
  • розпушувач – 0,75 ч.л.
  • шоколадно-конопляна паста – 100 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром до пишного стану, потім поступово ввести яйця, розтоплений шоколад і ванільний цукор.
  2. В окремій мисці змішати борошно, какао, сіль і розпушувач.
  3. Змішати суху суміш з масляною, помістити в холодильник на 30 хвилин.
  4. Дістати тісто з холодильника. Сформувати кульки розміром з волоські горіхи, викласти на застелене пергаментом деко на відстані 2 см одна від одної та злегка приплюснути.
  5. Помістити печеньки у розігріту до 180℃ духовку, випікати близько 8 хвилин. Потім дістати з духовки й дати охолонути.
  6. Змастити половинки печива конопляною шоколадною пастою, з’єднати між собою.

Корисні властивості шоколадно-конопляної пасти для оздоровлення та лікування

Натуральні інгредієнти пасти роблять її насправді корисними солодощами, рекомендованими при проблемах з травленням, при дієтичному харчуванні або просто для поповнення нестачі білків та вітамінів.

  • Кровоносна система. Підвищення гемоглобіну, тонусу й еластичності стінок судин. Розщеплення шкідливого холестерину та скупчення тромбів. Нормалізація тиску. Профілактика аритмії, серцевої недостатності, атеросклерозу.
  • Ендокринна система. Профілактика цукрового діабету. Сприяння схудненню, прискорення метаболізму, зокрема ліпідного обміну. Підвищення опірності організму інфекціям і запаленням. Здатність пригнічувати розвиток стафілококу, стрептококу, кишкової та дизентерійної палички.
  • Нервова система. Легка заспокійлива та снодійна дія. Допомога при неврозах, частих головних болях, хронічній втомі. Посилення гостроти зору.
  • Травна система. Активізація діяльності слинних залоз. Профілактика та лікування захворювань підшлункової залози, селезінки, гастриту. Легка жовчогінна та проносна дія. Відновлення мікрофлори кишечника, поліпшення перистальтики. Профілактика та лікування гельмінтозів.
  • Покривна система. Прискорення процесів регенерації шкіри. Стимуляція синтезу колагену. Усунення свербіння та сухості шкіри, допомога в лікуванні екземи. Надання м’якості й еластичності шкірі та волоссю.

Особливості вживання та зберігання шоколадно-конопляної пасти

  • Для вагітних: підходить для природної стимуляції імунітету, підвищення рівня гемоглобіну, профілактики запорів, збільшення лактації, швидкого відновлення після пологів.
  • Для дітей: допускається з 2 років, щоб поповнити запас вітамінів і мінералів для повноцінного розвитку організму.
  • Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці. Для загустіння поставити в холодильник на кілька годин перед вживанням.

Протипоказання шоколадно-конопляної пасти

Індивідуальна непереносимість інгредієнтів, жовчнокам’яна хвороба. Може викликати загострення хронічних патологій ШКТ. Можлива печія при підвищеній кислотності шлунку.

Корисний склад шоколадно-конопляної пасти

  • Вітаміни: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, K;
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, фосфор, цинк, йод, сірка, хлор, кобальт;
  • Корисні сполуки: незамінні жирні кислоти (омега-3, омега-6, стеаридонова), фітостероли, хлорофіл, незамінні амінокислоти (триптофан, лізин), прості сахариди, органічні кислоти, ферменти.

Характеристики

  • Білки   20,2 г на 100 г
  • Жири   42,8 г на 100 г
  • Вуглеводи   14 г на 100 г
  • Калорійність   647 Ккал на 100 г
  • Склад   какао терте (20%), клітковина коноплі, конопляна олія холодного віджиму, мед
  • Тип тари   скляні баночки 200 мл
  • Термін зберігання   6 міс. у прохолодному місці
  • Країна походження   Україна

 

Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипШоколадно-горіхові пасти
УпаковкаСкляна банка
Термін придатності6 міс
Складкакао терте, клітковина конопляна, конопляну олію холодного віджиму, мед
Інформація для замовлення
  • Ціна: 194 /банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner