Шоколадно-конопляна паста
194 ₴/банка
- Готово до відправки
Натуральна шоколадно-конопляна паста
Шоколадно-конопляна паста - смачний та корисний продукт, приготований на основі меду з додаванням какао та насіння конопель. Конопляне насіння містить велику кількість рослинного білка та ряд незамінних амінокислот.
Шоколадна паста з насінням конопель - смачна біологічно активна добавка з корисних інгредієнтів: меду, какао та насіння конопель.
Шоколадно-конопляна паста є повністю натуральним продуктом, що готується без додавання цукру, стабілізаторів, консервантів або барвників.
Особливості виробництва шоколадно-конопляної пасти
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
- Виробництво. Шоколадно-конопляна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
- Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Застосування в кулінарії шоколадно-конопляної пасти
Пасту можна додавати у сироїдні домашні цукерки, муси та пудинги. Вона підходить у якості начинки для млинців, вафель або круасанів, крему для сендвіч-печива, заправки для фруктових салатів, намазки для тостів, крекерів, бутербродів, начинки для солодких каш і морозива.
Шоколадну пасту можна використовувати у випічці, але поживна цінність корисних інгредієнтів може зменшитися при нагріванні. Ми рекомендуємо вибирати десерти, які не передбачають випікання в духовці, або максимально скоротити час температурної обробки пасти.
ПЕЧИВО-СЕНДВІЧ З ШОКОЛАДНО-КОНОПЛЯНОЮ ПАСТОЮ
Конопляна шоколадна паста прекрасно доповнює смак пісочного печива, роблячи його більш м’яким, поживним і корисним. Вона додається вже в кінці як начинка, не піддається термообробці та передає всі свої корисні властивості.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- масло вершкове – 120 г
- цукор коричневий – 100 г
- яйця – 3 шт.
- шоколад чорний – 180 г
- ванільний цукор – 1 ч.л.
- борошно – 1,5 скл.
- какао-порошок – 0,5 скл.
- сіль – 0,25 ч.л.
- розпушувач – 0,75 ч.л.
- шоколадно-конопляна паста – 100 г.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Вершкове масло кімнатної температури збити з цукром до пишного стану, потім поступово ввести яйця, розтоплений шоколад і ванільний цукор.
- В окремій мисці змішати борошно, какао, сіль і розпушувач.
- Змішати суху суміш з масляною, помістити в холодильник на 30 хвилин.
- Дістати тісто з холодильника. Сформувати кульки розміром з волоські горіхи, викласти на застелене пергаментом деко на відстані 2 см одна від одної та злегка приплюснути.
- Помістити печеньки у розігріту до 180℃ духовку, випікати близько 8 хвилин. Потім дістати з духовки й дати охолонути.
- Змастити половинки печива конопляною шоколадною пастою, з’єднати між собою.
Корисні властивості шоколадно-конопляної пасти для оздоровлення та лікування
Натуральні інгредієнти пасти роблять її насправді корисними солодощами, рекомендованими при проблемах з травленням, при дієтичному харчуванні або просто для поповнення нестачі білків та вітамінів.
- Кровоносна система. Підвищення гемоглобіну, тонусу й еластичності стінок судин. Розщеплення шкідливого холестерину та скупчення тромбів. Нормалізація тиску. Профілактика аритмії, серцевої недостатності, атеросклерозу.
- Ендокринна система. Профілактика цукрового діабету. Сприяння схудненню, прискорення метаболізму, зокрема ліпідного обміну. Підвищення опірності організму інфекціям і запаленням. Здатність пригнічувати розвиток стафілококу, стрептококу, кишкової та дизентерійної палички.
- Нервова система. Легка заспокійлива та снодійна дія. Допомога при неврозах, частих головних болях, хронічній втомі. Посилення гостроти зору.
- Травна система. Активізація діяльності слинних залоз. Профілактика та лікування захворювань підшлункової залози, селезінки, гастриту. Легка жовчогінна та проносна дія. Відновлення мікрофлори кишечника, поліпшення перистальтики. Профілактика та лікування гельмінтозів.
- Покривна система. Прискорення процесів регенерації шкіри. Стимуляція синтезу колагену. Усунення свербіння та сухості шкіри, допомога в лікуванні екземи. Надання м’якості й еластичності шкірі та волоссю.
Особливості вживання та зберігання шоколадно-конопляної пасти
- Для вагітних: підходить для природної стимуляції імунітету, підвищення рівня гемоглобіну, профілактики запорів, збільшення лактації, швидкого відновлення після пологів.
- Для дітей: допускається з 2 років, щоб поповнити запас вітамінів і мінералів для повноцінного розвитку організму.
- Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці. Для загустіння поставити в холодильник на кілька годин перед вживанням.
Протипоказання шоколадно-конопляної пасти
Індивідуальна непереносимість інгредієнтів, жовчнокам’яна хвороба. Може викликати загострення хронічних патологій ШКТ. Можлива печія при підвищеній кислотності шлунку.
Корисний склад шоколадно-конопляної пасти
- Вітаміни: A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E, K;
- Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, фосфор, цинк, йод, сірка, хлор, кобальт;
- Корисні сполуки: незамінні жирні кислоти (омега-3, омега-6, стеаридонова), фітостероли, хлорофіл, незамінні амінокислоти (триптофан, лізин), прості сахариди, органічні кислоти, ферменти.
Характеристики
- Білки 20,2 г на 100 г
- Жири 42,8 г на 100 г
- Вуглеводи 14 г на 100 г
- Калорійність 647 Ккал на 100 г
- Склад какао терте (20%), клітковина коноплі, конопляна олія холодного віджиму, мед
- Тип тари скляні баночки 200 мл
- Термін зберігання 6 міс. у прохолодному місці
- Країна походження Україна
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | какао терте, клітковина конопляна, конопляну олію холодного віджиму, мед |
- Ціна: 194 ₴/банка