Шоколадно-гарбузова паста
154 ₴/банка
- Готово до відправки
Натуральна шоколадно-гарбузова паста
Шоколадно-гарбузова паста - найсмачніше поєднання шоколадної пасти та органічного гарбузового насіння, що пройшло мінімальну термічну обробку. Гарбузове насіння багате на вітамін К і мікроелементи, а за вмістом цинку з ними не зрівняється ніякий інший рослинний продукт. Як м'який протипаразитарний засіб, гарбузове насіння та продукти з ними особливо корисно їсти дітям.
Шоколадна паста з гарбузовим насінням - корисна насолода для здорового харчування. До складу шоколадно-гарбузової пасти входить мед, какао, гарбузове насіння і гарбузове масло холодного віджиму - абсолютно свіжі продукти, що зберегли в собі вітаміни та мікроелементи.
Натуральні шоколадні пасти мають невеликий термін зберігання, тому що для їхнього приготування використовуються тільки натуральні продукти.
Особливості виробництва шоколадно-гарбузової пасти
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
- Виробництво. Шоколадно-гарбузова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
- Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Застосування в кулінарії шоколадно-гарбузової пасти
Пасту можна додавати у сироїдні домашні цукерки, муси та пудинги, начиняти нею млинці, вафлі та круасани, змащувати сендвіч-печиво, заправляти фруктові салати, намазувати на тости, крекери, бутерброди, доповнювати солодкі каші та морозиво.
Шоколадну пасту можна використовувати у випічці, але поживна цінність корисних інгредієнтів буде зменшуватися. Ми рекомендуємо вибирати десерти, які не передбачають випікання в духовці, або максимально скоротити час температурної обробки пасти.
ШОКОЛАДНО-ГАРБУЗОВИЙ СМУЗІ
Корисний і поживний напій з гарбуза доповнить шоколадно-гарбузова паста, надавши йому природної солодкості та чудового аромату какао. Відмінний варіант сніданку!
ІНГРЕДІЄНТИ:
- свіжий мускатний гарбуз – 200 г
- шоколадно-гарбузова паста – 1 ст.л.
- свіжовичавлений лимонний сік – 0,5 ч.л.
- гарбузове насіння для прикрашання
- вода – на смак.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Очищений та нарізаний кубиками гарбуз подрібнити у блендері.
- Додати шоколадну пасту, лимонний сік, долити води до бажаної консистенції та знову запустити блендер до повного змішування інгредієнтів.
- Готовий смузі прикрасити гарбузовим насінням.
Корисні властивості шоколадно-гарбузової пасти для оздоровлення та лікування
Інгредієнти пасти мають відмінні антиоксидантні та протипаразитарні властивості. Сприяють схудненню, нормалізації обміну речовин і підвищенню тонусу.
- Кровоносна система. Позитивний вплив на судини та згортання крові. Профілактика інфаркту, інсульту, гіпертонії, анемії, атеросклерозу. Підвищення рівня хорошого холестерину.
- Ендокринна система. Підвищення імунітету. Прискорення метаболізму, нормалізація жирового обміну. Регулювання рівня цукру в крові та профілактика діабету.
- Видільна система. Виведення токсичних речовин. Зменшення гіперактивності сечового міхура.
- Нервова система. Підтримання зору. Поліпшення функції пам’яті, активізація розумової діяльності. Усунення втоми та депресії.
- Травна система. Виведення шлаків. Підтримання здоров’я печінки та товстої кишки. Зміцнення підшлункової залози.
- Статева система. Зменшення симптомів доброякісного збільшення простати. Поліпшення якості сперми та фертильності у чоловіків. Підвищення лібідо. Нормалізація менструального циклу.
- Опорно-рухова система. Формування та підтримання здоров’я кісток, зміцнення зубів.
Особливості вживання та зберігання шоколадно-гарбузової пасти
- Для вагітних: корисна за відсутності протипоказань і при дотриманні питного режиму.
- Для дітей: дуже корисна. Можна включати в раціон після 2 років.
- Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці. Для загустіння поставити в холодильник на кілька годин перед вживанням.
Протипоказання шоколадно-гарбузової пасти
Бути обережними людям з проблемами печінки та жовчного міхура, оскільки гарбуз має жовчогінні властивості та може спровокувати рух каменів.
Можливі небажані ефекти у вигляді підвищеного газоутворення та головного болю, якщо вживати продукт занадто активно.
Корисний склад шоколадно-гарбузової пасти
- Вітаміни: A, C, K, E, група B (B1, B2, B6), P, H;
- Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, селен, фосфор, цинк, кобальт, молібден;
- Корисні сполуки: незамінні жирні кислоти й амінокислоти, фітостерини, каротиноїди, ефірні олії, лігнани, хлорофіл.
Характеристики
- Білки 22,4 г на 100 г
- Жири 18,6 г на 100 г
- Вуглеводи 64 г на 100 г
- Калорійність 658 Ккал на 100 г
- Склад какао терте (20%), клітковина гарбузового насіння, гарбузова олія холодного віджиму, мед
- Тип тари скляні баночки 200 мл
- Термін зберігання 6 міс. у прохолодному місці
- Країна походження Україна
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Упаковка | Скляна банка |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | Какао терте, клітковина гарбузова, гарбузова олія холодного віджиму, мед |
- Ціна: 154 ₴/банка