Продавець Vegan-Tehnika — інтернет-магазин для здорового способу життя розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1096 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika — інтернет-магазин техніки для здоров’я, натуральних продуктів, спорттоварів в Україні
Кошик

Соняшникова клітковина – для травлення, контролю ваги, зміцнення імунітету та здоров’я серця

120 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

  • Готово до відправки
  • Код: 2655
Соняшникова клітковина – для травлення, контролю ваги, зміцнення імунітету та здоров’я серця
Соняшникова клітковина – для травлення, контролю ваги, зміцнення імунітету та здоров’я серцяГотово до відправки
120 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Клітковина насіння соняшника — натуральна біодобавка для нормалізації стільця, зниження холестерину та зміцнення здоров’я організму

Соняшникова клітковина — високоякісний рослинний продукт, отриманий із знежирених насіння соняшника, багатий білком, амінокислотами, вітамінами та мінералами. Вона легко засвоюється організмом і є відмінною добавкою для нормалізації роботи травної системи, покращення перистальтики кишечника та підтримки імунітету.

На відміну від соняшникового борошна, клітковина має більш грубу фракцію, що надає стравам приємну текстуру та легкий аромат насіння. Вона ідеально підходить для додавання у десерти, каші, салати, смузі, протеїнові коктейлі та інші страви, збагачуючи їх смак та поживну цінність.

Регулярне вживання клітковини насіння соняшника допомагає знизити рівень холестерину та цукру в крові, зміцнити серце та судини, покращити стан шкіри, волосся та нігтів, а також сприяє контролю ваги. Продукт особливо корисний для спортсменів, вегетаріанців та всіх, хто дотримується здорового способу життя та дієти з високим вмістом клітковини.

Клітковина насіння соняшника — натуральна біодобавка для нормалізації стільця, зниження холестерину та зміцнення здоров’я організму

Особливості виробництва соняшникової клітковини

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості насіння до розфасовки клітковини.

  • Вирощування. Соняхи вирощуються далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Уся клітковина виготовляється лише у день замовлення. Покупець отримує свіжий якісний продукт зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовуються якісні німецькі млини з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіжа клітковина упаковується в крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії соняшникової клітковини

Аромат соняшникового насіння чудово доповнить солодкі та солоні, холодні й гарячі страви. Клітковину можна додавати в тісто для млинців, кексів, оладок, печива, пирогів, здобних булочок і хліба для надання їм горіхового присмаку та більш м’якої консистенції.

За смаком соняшниковий шрот добре поєднується з кокосовим, мигдалевим і лляним. Ідеально підходить для згущення супів, збагачення смаку паштетів і соусів.

Клітковину можна додавати в шоколад, домашні енергетичні батончики, десерти з сухофруктами, халву, солодкі начинки та ін. Це своєрідна енергетична добавка до сніданків, фруктових і овочевих салатів, мюслі та каш.

ХАЛВА ІЗ СОНЯШНИКОВОЮ КЛІТКОВИНОЮ

Якщо у рецепті звичайної халви частину насіння замінити знежиреною соняшниковою клітковиною, то десерт вийде менш калорійним і маслянистим, більш розсипчастим і хрустким. До того ж, шрот не піддаватиметься термічній обробці та додасть халві більше користі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • насіння соняшнику – 250 г
  • вода – 1 ст.л.
  • мед – 2,5-3 ст.л.
  • ванілін і кориця – на смак
  • клітковина соняшника – 2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Насіння соняшника підсушити до рум’яності у духовці або на сухій сковороді, постійно помішуючи.
  2. Змолоти його в борошно за допомогою кавомолки.
  3. Додати ванілін, корицю, мед і добре перемішати.
  4. Всипати клітковину соняшнику, влити воду і довести масу до однорідності.
  5. Викласти у форму, поставити в холодильник на півгодини.

Застосування для оздоровлення соняшникової клітковини

Клітковина соняшникового насіння може вживатися як загальнозміцнюючий засіб у сезон простудних і вірусних захворювань. Характеризується сильними антиоксидантними властивостями, захищає мембрани клітин від ушкоджень, бореться із запальними процесами в організмі.

  • Видільна система. Виведення токсинів з організму.
  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину в судинах. Зниження артеріального тиску, профілактика серцевого нападу, інсульту, атеросклерозу.
  • Нервова система. Підтримання ЦНС у здоровому стані, захист мозку. Підвищення працездатності та настрою. Зняття напруги й тривожних станів. Поліпшення пам’яті та зору.
  • Травна система. Нормалізація перистальтики. Живлення корисного мікробіому. Профілактика запорів, геморою, раку товстої кишки.
  • Покривна система. Оздоровлення шкіри зсередини, омолоджуючий та загоювальний ефект. Зміцнення волосся та нігтів.
  • Ендокринна система. Підтримка імунітету. Нормалізація синтезу гормонів, ферментів та вироблення антитіл. Поліпшення ліпідного обміну та підтримання здорової ваги.

Варто пам’ятати, що клітковина є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання соняшникової клітковини

  • Для вагітних та годувальниць: в помірних кількостях корисна матері та дитині. Під час лактації підвищує жирність молока (але може бути причиною кольок у дитини).
  • Для дітей: корисна в помірних кількостях.
  • Зберігання: до 6 місяців у герметичному контейнері в холодильнику, щоб уникнути згіркнення.
  • Добова норма: 35-40 г.

Протипоказання соняшникової клітковини

Може викликати алергію.

Не рекомендується вживати при зайвій вазі, подагрі, запаленнях шлунку та кишечника.

Корисний склад соняшникової клітковини

  • Вітаміни: E, B5, B6, B3, D.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, фтор, цинк.
  • Корисні сполуки: глікоген, метіонін, фенольні кислоти, флавоноїди, хлорофіл, жирні кислоти.
  • Білок (до 40%) – у т.ч. амінокислоти аргінін, триптофан.

Характеристики

  • Білки   48,1 г на 100 г
  • Жири   12 г на 100 г
  • Вуглеводи   30,6 г на 100 г
  • Калорійність   423 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у прохолодному темному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

Більше видів рослинної клітковини для правильного харчування — у цьому розділі

Всі товари для здоров’я та активного способу життя — на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ВидСоняшникова
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 120 ₴/упаковка