Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Соєва олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована

154 /бут

  • В наявності
Соєва олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована
Соєва олія холодного віджиму (сиродавлена) нерафінованаВ наявності
154 /бут
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Соєва олія першого холодного віджиму (сиродавлена) нерафінована

Сиродавлена соєва олія - це нерафінована рослинна олія, отримана шляхом пресування соєвих бобів методом холодного віджиму, без використання термічної та хімічної обробки. Добре поєднується з будь-якими інгредієнтами, швидко засвоюється та благотворно впливає на імунну систему. Соєва олія вважається однією з найкалорійніших олій.

Нерафінована соєва олія холодного віджиму зберігає максимальну кількість корисних властивостей, що містяться в насінні сої. Вирізняється високим вмістом поліненасичених жирних кислот з оптимальним співвідношенням Омега-3 та Омега-6. Органічний холін, пальмітинова, стеаринова та ліноленова кислоти здатні значно покращити роботу печінки та серця.

Соєва олія холодного віджиму особливо корисна вмістом великої кількості вітаміну K, який відомий здатністю підтримувати здорове згортання крові, а також бере активну участь у здоров'ї кісток та регулюванні запасів кальцію в них.

Нерафінована соєва олія містить рекордну кількість вітаміну E - токоферолу, який бере участь в утворенні чоловічого насіння. Вітамін E корисний і жінкам, він сприяє нормальному перебігу вагітності та розвитку плода. Крім того, токоферол допомагає боротися зі стресами, попереджає серцево-судинні захворювання та розлади нирок.

Особливості виробництва соєвої олії

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва олії: від посіву насіння до розливу в тару.

  • Вирощування. Компанія працює з найкращими перевіреними постачальниками сої, які при вирощуванні не використовують агрохімію.
  • Виробництво. Використовуються німецькі маслопреси з контролем температури для отримання холодного віджиму, щоб олія зберегла всі вітаміни та поживні речовини. Після виготовлення олія відстоюється природним методом у скляній тарі в темному місці впродовж 12 годин. Цим самим вдається досягти максимального сповільнення окислювальних процесів. Під час відстоювання мікрочастинки насіння осідають без стороннього втручання, олія стає прозорою.
  • Фасування. Відстояну олію розливають у скляні пляшки темно-зеленого кольору і надсилають покупцям. На прохання покупців, олія може відправлятись без попереднього відстоювання.

Застосування в кулінарії соєвої олії

Соєва олія холодного віджиму добре поєднується з яблучним і бальзамічним оцтом, соусами і маринадами, може служити головним компонентом заправок для салатів. Використовується з хлібобулочними виробами, додається до готових страв і гарнірів, особливо з бобових.

Незважаючи на досить високу температуру димоутворення, не рекомендується для смаження і тушкування, щоб не руйнувати корисні речовини.

ПАСТА З ДОДАВАННЯМ СОЄВОЇ ОЛІЇ

Соєва олія додасть яскравості та поживності веганській пасті. Незважаючи на використання лише рослинних інгредієнтів, страва виходить доволі ситною.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • локшина (можна взяти також соєву) – 200-250 г
  • соєва олія – 1 ст.л.
  • шпинат свіжий – жменя
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • сіль, спеції – на смак.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Відварити локшину до готовності, викласти на тарілку.
  2. Цибулю і моркву обсмажити до золотистої скоринки, додати до локшини.
  3. Внести сіль і приправи.
  4. Нарізати дрібно шпинат, посипати ним пасту.
  5. Заправити страву олією і добре перемішати.

Застосування в косметології соєвої олії

  • Комедогенність: 3 (підходить для сухої та нормальної шкіри).
  • Для шкіри: використовуйте, щоб посилити природний бар'єр для збереження вологи і захиститися від УФ-променів. Наносьте локально при запаленнях, прищах і атопічному дерматиті.

Найкращий ефект для краси олія надає при внутрішньому вживанні.

Застосування соєвої олії для оздоровлення та лікування

Вживання соєвої олії в рекомендованій кількості допоможе налаштувати тіло на здорове функціонування. Природні фітоестрогени в олії регулюють рівень естрогену в організмі, знижуючи ризик розвитку раку молочної залози та товстої кишки.

  • Ендокринна система. Нормалізація обмінних процесів і гормонального фону в організмі. Зниження рівня цукру в крові. Зміцнення імунітету.
  • Кровоносна система. Поліпшення згортання крові завдяки вітаміну К. Зниження холестерину. Сприятливий вплив на серце.
  • Покривна система. Пом'якшення огрубілих частин шкірного покриву, допомога при мозолях, дерматологічних проявах.
  • Нервова система. Профілактика очних захворювань (глаукоми, катаракти), підтримання нормального стану сітківки ока. Поліпшення мозкової діяльності.
  • Опорно-рухова система. Нормалізація і підтримка м'язової маси. Зміцнення кісток, зниження ризику переломів, профілактика втрати кісткової маси.

Варто пам'ятати, що олія є не ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому препарату та консультуйтеся з фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання соєвої олії

  • Для вагітних та годувальниць: корисно при дотриманні добової норми і відсутності протипоказань.
  • Для дітей: вводити в раціон після 1 року, починаючи з декількох крапель, збільшуючи поступово дозування до 1-2 ч.л. на день.
  • Зберігання: під час виробництва соєвої олії не використовуються консерванти і термічна обробка, тому рекомендований термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей — не більше 30 днів у холодильнику при температурі від +4°С до +18°С. А для кулінарних потреб – термін зберігання становить до 90 днів у темному прохолодному місці. 
  • Добова норма: 1 ст.л. на день.

Фахівці радять не вживати олію сої постійно, а чергувати з іншими оліями. При наявності соєвої олії в раціоні варто знизити загальне споживання омега-6 жирів, а збільшити омега-3 (жирна риба, льон, авокадо).

Протипоказання соєвої олії

Олію не варто вживати людям з непереносимістю соєвого білка.

Корисний склад соєвої олії

  • Корисні сполуки: лецитин, фітоестрогени;
  • Вітаміни: Е, К;
  • Жирні кислоти: лінолева (омега-6), олеїнова (омега-9), стеаринова, ліноленова (омега-3), пальмітинова, арахінова, гексадеценова, мірістинова.

Характеристики

  • Білки   0,02 г на 100 г
  • Жири   99,9 г на 100 г
  • Вуглеводи   0 г на 100 г
  • Калорійність   884 Ккал на 100 г
  • Тип тари   скляна (250 мл, 500 мл, 1000 мл) або пластикова пляшка (1 л)
  • Термін зберігання для лікувально-профілактичних цілей   1 міс. у темному прохолодному місці
  • Термін зберігання для кулінарних цілей   3 міс. у темному прохолодному місці
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження насіння   Україна

 

 

Більше рослинних олій холодного віджиму в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Тип оліїСоєва
ВіджимПерший холодний
УпаковкаСкляна пляшка
Користувальницькі характеристики
Об'єм, мл250 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 154 /бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner