Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
868 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Гірчичне жорнове борошно

132 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Гірчичне жорнове борошно
Гірчичне жорнове борошноГотово до відправки
132 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Гірчичне жорнове борошно

Гірчичне борошно – органічний продукт, який стане родзинкою ваших страв. Борошно широко використовується в кулінарії, медицині та косметології. Продукт виготовляється методом подрібнення насіння на кам'яних жорнах, тому має всі корисні властивості гірчичного насіння. На смак борошно досить пікантне і підійде для додавання до страв у невеликих кількостях.

Горчичная мука обладает целебными свойствами и уникальным витаминным составом зерен. Семена насыщены жирными кислотами омега-3, витаминами А, В, D, Е, а также кальцием, натрием, цинком, железом и фосфором. Все компоненты делают важный вклад в сохранение здоровья сердечно-сосудистой системы, нервной системы, зрения и кожи. Зерна горчицы считают природным антибиотиком, который оказывает противовоспалительное и антисептическое действие.

Особливості виробництва гірчичного жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості насіння до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Наша гірчиця вирощується далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії гірчичного жорнового борошна

Використовуйте як інгредієнт гострих соусів (майонезу, гірчиці та ін.), а також у якості приправи до холодних і гарячих м'ясних страв, салатів, запіканок, при засолюванні та консервуванні овочів та риби. Це природний консервант і антисептик.

Якщо ви любите гостру азіатську кухню – гірчичне борошно вам просто необхідне!

Невелику кількість продукту можна додавати у випічку, якщо вона передбачає пікантний присмак і гостроту.

КОРЖІ-ЛАВАШІ НА ГІРЧИЧНОМУ БОРОШНІ

Гірчичне борошно додасть особливої пікантності звичайним коржам. Їх можна їсти замість хліба або загорнути в них несолодку начинку, як у лаваш.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • вода – 200 мл
  • борошно пшеничне – 200 г
  • борошно гірчичне – 1 ч.л.
  • рослинна олія – 2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Воду довести до кипіння.
  2. З’єднати в глибокій тарі пшеничне та гірчичне борошно, добре перемішати. Поступово вливаючи воду, замісити тісто.
  3. Додати олію, перемішати.
  4. Дати тісту постояти й охолонути.
  5. Поверхню столу присипати борошном. Відщипувати від тіста невеликі шматочки й тонко розкачувати в круглу або квадратну форму.
  6. Обсмажувати коржі на сухій сковороді з двох сторін до появи рум’яних цяток.
  7. Готові коржі можна додатково змастити вершковим маслом.

Корисні властивості гірчичного жорнового борошна

Гірчичне борошно має потужні протизапальні та антисептичні властивості, чинить позитивний вплив на організм і продовжує молодість.

  • Нервова система. Поліпшення зору та загального психологічного стану. Усунення безсоння та головного болю.
  • Покривна система. Омолоджуючий ефект для шкіри, запобігання появі зморшок. Зігріваюча дія при зовнішньому застосуванні.
  • Травна система. Налагодження травлення та поліпшення апетиту.
  • Видільна система. Виведення токсинів і солей з організму.
  • Опорно-рухова система. Зміцнення кісток.
  • Дихальна система. Лікування застудних захворювань як при внутрішньому, так і при зовнішньому застосуванні. Усунення кашлю та інших респіраторних захворювань.

Особливості вживання та зберігання гірчичного жорнового борошна

  • Для вагітних: дуже корисне в невеликих кількостях, особливо в сезон застудних захворювань у якості профілактики та ліків (замість хімічних препаратів). Також показане при запорах і зниженні апетиту. Не рекомендується зовнішнє застосування.
  • Для дітей: дітям дошкільного віку їсти гірчицю не рекомендується. Не застосовувати зовнішньо до 1 року.
  • Зберігання: 6 місяців у сухому темному місці.

Протипоказання гірчичного жорнового борошна

Вживати з обережністю при індивідуальній непереносимості, хворобах нирок, туберкульозі.

Корисний склад гірчичного жорнового борошна

  • Жирні кислоти: омега-3.
  • Вітаміни: A, B, D, E.
  • Біологічно значущі елементи: кальцій, натрій, цинк, залізо, фосфор, магній, калій.
  • Корисні сполуки: природні антибіотики, фітонутрієнти.

Характеристики

  • Білки   37,1 г на 100 г
  • Жири   11,1 г на 100 г
  • Вуглеводи   32,6 г на 100 г
  • Калорійність   378 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 132 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner