Борошно чорного кмину жорнове
76 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
Жорнове борошно насіння чорного кмину
Жорнове борошно насіння чорного кмину виготовляється зі знежиреного кминного насіння, воно ледь гіркувате й пряне на смак. Завдяки численним цілющим властивостям та унікальному свіжому запахові швидко набрало популярності. Його додають у хлібне тісто та різноманітну випічку, використовують як натуральну здорову приправу.
Особливості виробництва жорнового борошна чорного кмину
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки чорного кмину та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.
- Виробництво. Все борошно виготовляється тільки в день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням всіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей насіння.
- Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.
Застосування в кулінарії жорнового борошна чорного кмину
Добре поєднується з житнім борошном у випічці, з м'ясом і рибою в якості паніровки.
Ароматизує соління й маринади.
Прекрасно підходить для приготування різних супів за східними та скандинавськими рецептами.
САЛАТ З БОРОШНОМ ЧОРНОГО КМИНУ
Крім того що борошно чорного кмину насичує смак овочевих салатів, воно ще й підвищує їхню корисність. Такі салати покращують апетит і травлення.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- листя шпинату свіжі – 100 г
- кріп, петрушка – пучок
- огірок – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- лимонний сік – кілька крапель
- борошно чорного кмину – 0,5 ч.л.
- насіння льону – 1 ч.л.
- насіння соняшнику – 1 ч.л.
- рослинна олія для заправки.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Зелень, огірок, помідор промити та нарізати шматочками.
- Заправити салат олією та лимонним соком.
- Додати 2 види насіння та борошно чорного кмину, перемішати.
Корисні властивості жорнового борошна чорного кмину
Борошно чорного кмину чудово очищає організм і допомагає в боротьбі із зайвою вагою. Має виражені бактерицидну, протизапальну, діуретичну, болезаспокійливу, спазмолітичну, жарознижувальну та протиалергічну властивості.
- Ендокринна система. Зміцнення імунітету. Нормалізація стрибків цукру в крові та гормонального фону в цілому. Поліпшення метаболізму. Зниження ризику онкології.
- Нервова система. Стимуляція мозкової активності. Усунення головного болю, втоми та депресій. Поліпшення пам'яті та сну.
- Травна система. Поліпшення апетиту. Регуляція кислотності та мікрофлори шлунку. Усунення дисфункцій печінки. Підтримання здоров'я жовчного міхура (сприяння виділенню жовчі й очищення жовчних шляхів). Поліпшення перистальтики, перешкоджання бродильно-гнильним процесам, протипаразитарна дія. Усунення шлунково-кишкових кольок і диспептичних явищ (метеоризму, діареї, нудоти).
- Статева система. Сприятливий вплив на роботу жіночих органів, нормалізація менструального циклу. Стимуляція лактації.
- Видільна система. Виведення зайвої рідини з організму й усунення набряків. Профілактика каменеутворення в органах сечовидільної системи, нормалізація сечовипускання. Абсорбція та виведення токсичних речовин.
- Кровоносна система. Підвищення гемоглобіну. Зміцнення стінок судин. Зниження рівня холестерину в крові. Профілактика утворення тромбів і атеросклеротичних бляшок. Нормалізація тиску.
Особливості вживання та зберігання жорнового борошна чорного кмину
- Для вагітних: протипоказане (кминні продукти можуть викликати мимовільні скорочення матки, спровокувати кровотечу та викидень).
- Для годувальниць: рекомендується для поліпшення лактації та усунення колік у немовляти.
- Для дітей: можна починати вживати з 3 років для зміцнення дитячого організму й імунітету, лікування захворювань.
- Зберігання: до 6 місяців у сухому темному місці при температурі не вище +15°C.
Протипоказання жорнового борошна чорного кмину
Підвищена кислотність шлунку, виразка й гастрит. Перенесений інфаркт або трансплантація органів. Індивідуальна непереносимість.
Корисний склад жорнового борошна чорного кмину
- Вітаміни: A, C, E, група B.
- Біологічно значущі елементи: калій, натрій, кальцій, цинк, мідь, магній, залізо, фосфор, селен.
- Корисні сполуки: жирні кислоти, ефірні олії, ліпаза, алкалоїди, фітостероли, кумарини, каротиноїди.
- Клітковина та білок (15 видів незамінних амінокислот).
Характеристики
- Білки 17,81 г на 100 г
- Жири 14,27 г на 100 г
- Вуглеводи 15 г на 100 г
- Калорійність 329 Ккал на 100 г
- Тип упаковки паперовий крафт-пакет або мішок
- Термін зберігання (рекомендований) 6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження зерна Узбекистан
Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 6 міс |
Упаковка | |
Упаковка | 1 кг |
- Ціна: 76 ₴/упаковка