Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Соєве жорнове борошно

134 /упаковка

  • В наявності
Соєве жорнове борошно
Соєве жорнове борошноВ наявності
134 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Соєве борошно жорнове

Соєве борошно – високобілковий натуральний продукт, багате джерело білка рослинного походження та вітамінів. Особливою популярністю користується в Китаї, Японії та США, в нашій же країні соєве борошно активно використовується спортсменами, веганами та сироїдами.

Борошно із сої пастельного жовтого кольору, без яскраво вираженого смаку та запаху, тому як інгредієнт воно підійде до будь-яких страв. Соєве борошно ідеально підходить для дієтичного харчування, приготування рослинного соєвого молока, протеїнових коктейлів, білково-вітамінних коктейлів (фруктові, овочеві, молочні та кисломолочні), кулінарних страв (супи, каші, салати, гарніри). Додають у випічку (хліб, оладки, млинці, крекери тощо) 25-30% від основної кількості борошна. Використовується як паніровка для м'ясних і овочевих котлет, як натуральний загусник для супів, соусів і підлив.

Соєве борошно - найкращий рослинний протеїн для спортсменів, веганів, вегетаріанців, людей, які не вживають м'ясо. Соєве борошно сприятиме відновленню м'язів, їх росту, а також буде корисним для коригування дієти при схудненні.

Особливості виробництва соєвого жорнового борошна

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва: від контролю якості бобів до розфасовки борошна.

  • Вирощування. Соя зростає далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Виробництво. Усе борошно виготовляється тільки у день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей бобів.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії соєвого жорнового борошна

Соєве борошно застосовується дуже широко. Його додають до овочів, у запіканки (замість манної крупи) і печиво. Але найчастіше його використовують:

  • у суміші з іншими видами борошна при випічці (до 30%);
  • для панірування (здатність соєвого борошна вбирати рідину перетворює його на щільну скоринку при смаженні);
  • приготування соєвого м'яса;
  • в якості замінника яєць і згущувача рідких страв;
  • для приготування спортивного харчування: протеїнових коктейлів, як харчові добавки для спортсменів, білкових протеїнових батончиків.

Головні "вміння" соєвого борошна – підвищувати вміст білку в страві та пов'язувати жири з водою. Оскільки в ньому майже відсутня клейковина, то воно не може бути повноцінним замінником універсального борошна. З додаванням соєвого борошна можна приготувати низькокалорійний хліб, пампушки, смачні веганські оладки та млинці. Випічка виходить легшою, хрусткішою та піднімається вище.

Соєве борошно коричневіє швидше, ніж інше, тому при його використанні потрібно трохи зменшувати температуру випікання.

ПЕЧИВО ІЗ СОЄВОГО БОРОШНА

Печиво з борошна сої – поживне, ситне та розсипчасте. Смак десерту можна регулювати, додаючи підсолоджувачі, прянощі, горіхи.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно соєве – 2 скл.
  • цукор або інший підсолоджувач – 100 г
  • яйця – 2 шт.
  • масло вершкове - 150-200 г
  • розпушувач – 1,5 ч.л.
  • сіль – 1 щіпка
  • кунжут – 1-2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Вершкове масло нарізати на шматочки, дати йому підтанути.
  2. До масла додати підсолоджувач і збити його до пухкої маси в кухонному комбайні.
  3. Додати яйця та знову збити.
  4. Всипати борошно з розпушувачем, перемішати до однорідності.
  5. Тісто поставити в холодильник на 15 хвилин.
  6. Викласти тісто на деко, застелене пергаментним папером або на силіконовий килимок. Посипати зверху насінням кунжуту.
  7. Запікати в розігрітій до 180-190°C духовці 20-25 хвилин.
  8. Готове печиво розрізати на шматочки, дати охолонути.

Корисні властивості соєвого жорнового борошна

Вживання соєвого борошна корисне людям, які страждають хворобами серцево-судинної системи, особливо тим, хто переніс інфаркт, а також при виразці, цукровому діабеті, атеросклерозі, гіпертонії, ожирінні, непереносимості тваринних білків.

  • Кровоносна система. Запобігання формуванню тромбів. Зниження рівня холестерину і, як наслідок, ризику ішемічної хвороби серця.
  • Ендокринна система. Нормалізація ваги, прискорення метаболізму. Позитивний вплив на імунітет. Допомога при діабеті.
  • Нервова система. Відновлення нервової системи та клітин мозку. Поліпшення мислення, навчання, пам'яті, рухової функції. Профілактика хвороби Паркінсона.
  • Травна система. Допомога травленню та схудненню, очищення кишечника.
  • Опорно-рухова система. Зміцнення кісток і зубів, запобігання остеопорозу. Регуляція кальцієвого обміну та кісткового метаболізму. Профілактика м'язової дистрофії, відновлення м'язів.

Особливості вживання та зберігання соєвого жорнового борошна

  • Для вагітних: у помірних кількостях за відсутності протипоказань.
  • Для дітей: використовується в дитячому харчуванні та сумішах для дітей з алергією на тваринний білок. Однак необхідно перевірити реакцію дитячого організму на продукт.
  • Зберігання: до 6 місяців у сухому прохолодному місці.

Протипоказання соєвого жорнового борошна

Соя – алерген, тому при вживанні соєвих продуктів варто простежити за реакцією організму.

Не рекомендується при:

  • хворобах щитовидки;
  • сечокам'яній хворобі;
  • низькому рівні тестостерону у чоловіків.

Корисний склад соєвого жорнового борошна

  • Вітаміни: K (філохінон), A (аксерофтол), E (токоферол), B1 (тіамін), B2 (рибофлавін), B3 (ніацин), B4 (холін), B5 (пантотенова кислота), B6 (адермін).
  • Біологічно значущі елементи: кальцій, натрій, залізо, магній, фосфор, калій, мідь, марганець, селен, цинк.
  • Корисні сполуки: лецитин, жирні кислоти, ізофлавони, ізолектани.
  • Клітковина та білок (незамінні амінокислоти).

Характеристики

  • Білки   48,9 г на 100 г
  • Жири   15 г на 100 г
  • Вуглеводи   21,7 г на 100 г
  • Калорійність   291 Ккал на 100 г
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Термін придатності6 міс
КультураСоя
Користувальницькі характеристики
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 134 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner