Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
843 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Рисове жорнове цільнозернове борошно з нешліфованого бурого рису

132 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Рисове жорнове цільнозернове борошно з нешліфованого бурого рису
Рисове жорнове цільнозернове борошно з нешліфованого бурого рисуГотово до відправки
132 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Рисове жорнове цільнозернове борошно з нешліфованого бурого рису

Борошно із бурого рису - натуральний дієтичний продукт, що виготовляється методом подрібнення зерен бурого рису на кам'яних жорнах. Всі цілющі дії рису зберігаються у борошні.

У порівнянні з білим рисовим борошном, борошно з бурого нешліфованого рису має більш виражений солодкуватий смак, більш щільну структуру, меншу калорійність і більший вміст цінних речовин. Має гарний коричневий відтінок.

Дієтичне борошно бурого рису служить повноцінним джерелом рослинного протеїну, що є відмінною альтернативою тваринним продуктам для вегетаріанців та веганів.

Особливості виробництва жорнового борошна бурого нешліфованого рису

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва борошна: від контролю якості сировини до розфасовки. Перш ніж прийняти рішення про закупівлю та подальшу співпрацю з постачальником, ми перевіряємо тестові зразки бурого рису та документи, що підтверджують відповідність продукції міжнародним санітарним нормам та якості.

  • Виробництво. Усе борошно виготовляється тільки у день замовлення. Покупець отримує свіже якісне борошно, зі збереженням усіх корисних властивостей. У виробництві використовується німецький жорновий млин з просіювачем, зроблений з екологічних матеріалів. Низька швидкість обертання корундово-керамічних жорен забезпечує збереження всіх корисних властивостей зерна. У цільнозерновому рисовому борошні присутня оболонка – найкорисніша частина злаку.
  • Фасування. Свіже борошно пакується у крафтові паперові пакети.

Застосування в кулінарії жорнового борошна бурого нешліфованого рису

З точки зору хлібопекарських властивостей борошно з коричневого рису містить більше білка, що трохи покращує еластичність безглютенового тіста. Дуже добре підходить для коржів, а за рахунок солодкуватого смаку – для десертів і солодощів.

Використовується як загусник для соусів, паштетів, підлив.

Буре рисове борошно вимагає, як правило, більшого часу приготування і поглинає більше рідини. Не сильно вбирає олію, тому кінцевий продукт містить менше калорій; це робить коричневе рисове борошно більш корисним при обсмажуванні риби, м'яса й овочів у паніровці.

МИГДАЛЕВЕ ПЕЧИВО З БОРОШНА БУРОГО РИСУ

Поживне печиво з додаванням борошна коричневого рису має високу харчову та корисну цінність, добре зберігається, не вимагає багато часу на приготування.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • борошно з бурого рису – 1,25 скл.
  • підсолоджувач – 2 ст.л.
  • смажений мигдаль – 65 г
  • розпушувач – 0,5 ч.л.
  • сіль – 0,25 ч.л.
  • мелене насіння льону – 2 ст.л.
  • вода – 3 ст.л.
  • оливкова олія – 0,25 скл.
  • ваніль – 1 ч.л.
  • мигдалева олія – 1 ст.л.
  • мед – 2 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Попередньо розігріти духовку до 175°C. Вистелити пергаментним папером.
  2. Подрібнити мигдаль у кухонному комбайні до дрібної крихти.
  3. Пересипати мигдалеву крихту в миску і додати борошно, розпушувач і сіль. Збити до однорідності.
  4. З'єднати мелене насіння льону з водою у невеликій мисці або скляній мірній скляночці. Добре все змішати і дати настоятися, доки не сформується густий гель (замінник яєць).
  5. За допомогою електричного ручного міксера ввести підсолоджувач, оливкову олію і ваніль у лляний гель і добре перемішати.
  6. З'єднати вологі інгредієнти з сухими до однорідного стану. Скачати тісто в кульки та помістити їх на підготовлене деко. Пальцем видавити в центрі кожного печива заглиблення.
  7. Випікати печиво, доки не підрум'яниться, протягом 10-12 хвилин. Готовому печиву дати повністю охолонути.
  8. З'єднати 2 ст.л. меду та 1 ст.л. мигдалевої олії. Наповнити кожне печиво приблизно ¼ ч.л. суміші та прикрасити зверху мигдалем за бажанням.

Корисні властивості жорнового борошна бурого нешліфованого рису

Продуктові характерні потужні антиоксидантні властивості, що допомагає зменшити хронічні запалення. Рисове борошно не містить глютен, має обволікаючі та в'яжучі властивості. Вкрай цінною його якістю вважається дієтичність за рахунок повільних вуглеводів.

  • Кровоносна система. Зменшення навантаження на серце. Налагодження артеріального тиску, зміцнення кровоносних судин. Зниження рівня холестерину в крові.
  • Ендокринна система. Зміцнення імунітету, боротьба з чужорідними клітинами в організмі. Нормалізація метаболізму, зниження ваги.
  • Нервова система. Підтримання здорового функціонування мозку. Усунення безсоння.
  • Травна система. Нормалізація травлення, користь для шлунку.
  • Покривна система. Зміцнення волосся та поліпшення стану шкіри.
  • Видільна система. Очищення організму від токсинів і шлаків, поліпшення роботи нирок.
  • Опорно-рухова система. Профілактика остеопорозу.

Особливості вживання та зберігання жорнового борошна бурого нешліфованого рису

  • Для вагітних: рисові продукти повинні обов'язково бути присутніми в раціоні як компонент повноцінного харчування. Вони допоможуть з постачанням в організм корисних речовин, а також у боротьбі з набряками й токсикозом. Головне – не захоплюватися та не перевищувати норму.
  • Для дітей: один із перших продуктів, які вводяться у прикорм.
  • Зберігання: до 6 місяців у холодильнику, оскільки продукт швидко окислюється під впливом повітря.
  • Добова норма: не більше 200 г.

Протипоказання жорнового борошна бурого нешліфованого рису

Відсутні, якщо дотримуватися правильних умов зберігання та не перевищувати рекомендовану порцію, інакше можливе виникнення запору й тяжкості в шлунку.

Корисний склад борошна жорнового бурого нешліфованого рису

  • Вітаміни: група B, E.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, цинк, фосфор, йод, марганець, калій, кальцій, магній, натрій, мідь.
  • Корисні сполуки: антоціани, флавоноїди, жирні кислоти, γ-орізанол.
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   9,1 г на 100 г продукту
  • Жири   3,6 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   76 г на 100 г продукту
  • Калорійність   331 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари   паперовий крафт-пакет чи мішок
  • Термін зберігання   6 міс. у темному сухому місці при температурі від +4 до +18°С
  • Країна походження зерна   Індія

 

Більше товарів групи "Борошно" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
КультураРис
Термін придатності6 міс
Упаковка
Упаковка1 кг
Інформація для замовлення
  • Ціна: 132 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner