Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
858 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Пшениця озима білява

28 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Пшениця озима білява
Пшениця озима біляваНемає в наявності
28 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

М'яка озима пшениця сорту білява

Білява пшениця – це м'який озимий сорт, виведений українськими селекціонерами. Вона одразу ж сподобалася вимогливим кондитерам Франції та Туреччини. Відрізняється від інших сортів пшениці більш м'яким смаком та світлим кольором зерна. Може використовуватися для посіву, пророщування, приготування борошна та пластівців.

Пшениця зі своїм різноманіттям сортів створена для приготування борошна, пластівців та для пророщування. Білява озима пшениця відрізняється м'якістю та світлим кольором зерна. Продукт містить велику кількість білка, клітковини та поживних речовин для насичення організму. Цільнозернова пшенична мука ідеально підходить для створення випічки та хліба світлого кольору та пухкої консистенції.

Пшениця - одна з найпоширеніших злакових культур, яка є основою виробництва хліба. Цінність пшениці в її зовнішній оболонці, тому борошно із цільних зерен зберігає всю користь. Озима пшениця сорту білява має м'який ендосперм, тому добре кришиться при перемелюванні. Борошно використовується для виготовлення багетів, бісквітів та печива.

Пшениця білява ідеально підходить для пророщування, під час якого подвоює свої корисні властивості. Найкраще проростки підходить для салатів, вітамінних міксів з горіхами чи сухофруктами. Сік з паростків пшениці має дивовижні властивості регенерації та детоксикації. Перешкоджаючи дії вільних радикалів, пшениця зміцнює стінки судин, запобігає старінню та появі пухлин.

Особливості виробництва пшениці білявої

Ми ретельно контролюємо весь процес постачання Білокурої пшениці: від догляду за рослиною до фасування.

  • Вирощування. Наша пшениця росте далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива та інша агрохімія не використовуються.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі пшеничні зерна з останнього врожаю.
  • Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічну паперову тару.

Застосування пшениці білявої в кулінарії

Найпопулярніше використання пшениці у кулінарії – це помел на борошно та пшенична каша. У Білявої пшениці м’яка структура, тому вона відмінно розварюється, а борошно з неї дає випічці пишність, м’якість та білість.

Пшеничне зерно у солоних стравах смачно поєднується з помідорами, брокколі, нутом, м’ясом, олією, кукурудзою, зеленим горошком, яйцями, грибами; у солодких – з бананами, медом, соняшниковим насінням, чорницею, маком, горіхами. З прянощів добре комбінується з перцем, чебрецем, коріандром, зірою, лавровим листом, корицею, мускатом.

РОЗСИПЧАСТА ПШЕНИЧНА КАША

Смак пшеничної каші можна краще розкрити, якщо зерно попередньо трохи обсмажити. Гарнір з Білявої пшениці виходить розваристим і м’яким. Подавайте у гарячому вигляді з основними стравами, а із залишків можна приготувати смачні пшеничні котлетки.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • пшениця білява – 1 скл.
  • вода гаряча – 2 скл.
  • сіль – щіпка
  • рослинна олія або вершкове масло – 1 ст.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Розігріти сковороду й обсмажити крупу до золотистого кольору в олії.
  2. Додати сіль, влити гарячу воду.
  3. Закрити сковороду кришкою й готувати до випарювання вологи.
  4. Готову кашу заправити олією чи маслом на смак.

Пророщування білявої пшениці

Проростки пшениці – потужний очищувач та імуномодулятор. Рекомендуються для відновлення після хвороб і як продукт здорового харчування. При регулярному вживанні поліпшується стан шкіри, волосся та нігтів, очищається кишечник, усувається гнильна мікрофлора. Для жінок пшеничні проростки корисні при захворюваннях яєчників і шийки матки, а також при гормональних розладах.

Щоб проростити пшеницю, потрібно відібрати зерна, добре їх промити і рівномірно розподілити по дну керамічної або скляної тари. Залити зерна чистою водою, щоб вона покривала їх вище на 2 мм. Зверху накрити кришкою або марлею і залишити на 12 годин з доступом до повітря. Потім воду злити, а зерна промити. Залишити ще на 12 годин, вже не заливаючи водою. Після цього з'являться перші паростки довжиною 1-2 мм. Їх вже можна вживати або пророщувати далі до стану паростків, періодично промиваючи пшеницю. Чим довше пророщування – тим м’якшим і солодшим буде ставати зерно.

Зберігати паростки треба в холодильнику 1-2 дні і промивати перед кожним вживанням у їжу. З пророщеного зерна роблять вітамінні салати, овочеві закуски, а також свіжовичавлений сік.

Корисні властивості білявої пшениці для оздоровлення

М’яка озима пшениця – цінний злак для повсякденного харчування. Вона добре засвоюється, здатна очищувати та насичувати енергією, особливо у пророщеному вигляді. На основі зерен готують цілющі відвари.

  • Видільна система. Очищення організму від токсинів, продуктів розпаду, інтоксикаційних речовин.
  • Кровоносна система. Зміцнення судин, надання їм еластичності. Запобігання ризику інсультів. Налагодження серцевого ритму, зниження артеріального тиску.
  • Травна система. Загоєння слизових ШКТ, усунення розладів шлунку. Стимуляція перистальтики, запобігання гнильним процесам.
  • Опорно-рухова система. Профілактика ломоти у суглобах, поліпшення природного мастила хрящів. Зміцнення кісток.
  • Дихальна система. Цілющий ефект при хворобах горла (застосування у вигляді відварів).
  • Ендокринна система. Потужний імуномодулюючий вплив. Регуляція обміну глюкози та жирів.

Особливості вживання та зберігання білявої пшениці

  • Для вагітних: рекомендується за відсутності алергій.
  • Для дітей: вживати у помірних кількостях за відсутності протипоказань.
  • Для діабетиків: краще віддати перевагу твердим сортам пшениці.
  • Зберігання: не більше 6 місяців у сухому темному місці.
  • Добова норма: 70-100 г.

Протипоказання білявої пшениці

Не допускається застосування препарату при індивідуальній непереносимості, целіакії, загостренні хронічних захворювань шлунку, колітах, гіпертиреозі.

Корисний склад білявої пшениці

  • Вітаміни: група B, C, Е, D, К, Р;
  • Біологічно значущі елементи: калій, кальцій, магній, кремній, фосфор, хлор, сірка, залізо, селен, ванадій;
  • Корисні сполуки: каротин, ферменти, глюкоза, фруктоза, лактоза, незамінні амінокислоти.

Характеристики

  • Білки   13 г на 100 г продукту
  • Жири   2,2 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   59,5 г на 100 г продукту
  • Калорійність   305 Ккал на 100 г продукту
  • Тип упаковки   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому темному місці при температурі від +4 до +18°C
  • Країна походження зерна   Україна

 

Більше зерна та насіння для пророщування можна переглянути в цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
КультураПшениця
Тип продукціїПосівний (насіння)
Сорт/ГібридБілокурна
ГМОНі
СезонністьОзима культура
Країна виробникУкраїна
Упаковка
Упаковка250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 28 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner