Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
793 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Сушені білі гриби Закарпаття

168 /упаковка

  • В наявності
Сушені білі гриби Закарпаття
Сушені білі гриби ЗакарпаттяВ наявності
168 /упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Карпатські білі гриби сушені

Білий гриб - найцінніший, смачний, ароматний та поживний дієтичний та низькокалорійний продукт. Білий гриб має великий м'ясистий капелюшок і товсту здуту білу ніжку. При висушуванні білих грибів виходить висококонцентрований продукт, насичений ароматом та поживними речовинами. Сушені білі гриби зберігають всі свої лікувальні та імуностимулюючі властивості. Страви вони надають смак умами. При регідратації маса збільшується майже 3-4 разу.

Білі гриби містять вітамін А (у вигляді каротину), В1, С і особливо багато вітаміну Д. У білих грибах більше, ніж в інших, міститься рибофлавіна – речовини, що відповідає за здоров'я та зростання нігтів, волосся, шкіри та за здоров'я організму в цілому. Особливо важливим є рибофлавін для підтримки в нормальному стані функції щитовидної залози.

Білий гриб крім смакових якостей, славиться своєю здатністю стимулювати секрецію травних соків, переважаючи у цьому плані м'ясні бульйони. Завдяки вмісту великої кількості сірки та полісахаридів білі гриби допомагають боротися з онкологічними захворюваннями. Він також має протиінфекційні, ранозагоювальні, протипухлинні та тонізуючі властивості.

За харчовою цінністю гриби не поступаються м'ясу, овочам і навіть екзотичним фруктам!

Особливості виробництва сушених білих грибів

Білі гриби збираються в екологічно чистих районах Карпат Івано-Франківської області та сушаться дбайливим природним способом на глиняній печі, зберігаючи чудовий аромат.

Не містять добавок і консервантів. Зберігаються згідно з усіма нормами.

Застосування в кулінарії сушених білих грибів

Найпростіший спосіб використання білих сушених грибів – прокип'ятити їх у воді протягом 15-20 хвилин після попереднього замочування. Це регідратує їх, одночасно створюючи дуже корисний світлий грибний бульйон. У таких стравах як супи, різотто, пасти та підливи можна одночасно використовувати самі гриби, проціджену воду після замочування та бульйон після варіння. До речі, регідратують їх не лише у воді, а й у молоці, вершках.

Білі сушені гриби можна потовкти в порошок і додавати його до спецій, м'ясних приправ і розсолів, у борошно для пікантної випічки чи приготування свіжої пасти. Грибний аромат легко зв'язується з жирами, так що можна створити божественне ароматизоване вершкове масло чи рослинну олію.

Найпопулярніші страви, де використовуються сушені гриби:

  • закуски: грибна ікра, намазка, мус;
  • соуси;
  • перші страви: борщі, супи, капусняки, крем-супи;
  • основні страви: паста, жульєн, млинці з припіком, печеня, рагу, піца, начинка для зразів, пирогів, штруделів, вареників, запіканок, розтягаїв, крокетів;
  • гарніри: вівсянка, гречка, куліш, рис та ін.

Корисні властивості білих грибів сушених

У білих грибах є багато біоактивних речовин, у тому числі з лікарськими, імуномодулюючими та антиоксидантними діями. Помірне вживання сушених грибів сприяє відновленню організму після інфекційних хвороб.

  • Кровоносна система. Зниження рівня "поганого" холестерину та тиску, протидія всмоктуванню жирів, зв'язування ліпідів. Профілактика стенокардії та недокрів'я.
  • Статева система. Покращення потенції.
  • Травна система. Обволікання стінок шлунку, полегшення травлення їжі.
  • Ендокринна система. Пригнічення потягу до солодкого, поліпшення обміну речовин. Нормалізація функції щитовидної залози.
  • Покривна система. Поліпшення стану шкіри, нігтів і волосся. Прискорення процесу загоєння ран.

Особливості вживання та зберігання сушених білих грибів

  • Для вагітних і годувальниць: необхідна консультація лікаря.
  • Для дітей: від 3 років.
  • Зберігання: для збереження грибного аромату зберігайте сушені гриби не довше 6 місяців у паперових або полотняних мішечках, картонних коробках або нещільно закритих скляних банках. Сушені гриби дуже гігроскопічні, тому їх слід зберігати в сухих, чистих приміщеннях, що добре провітрюються, бажано з постійною температурою.

Протипоказання білих грибів сушених

Індивідуальна непереносимість (реакція на лектини), хронічні захворювання нирок і печінки.

Корисний склад сушених білих грибів

  • Вітаміни: група B, C, D.
  • Біологічно значущі елементи: цинк, фосфор, калій, кальцій, магній, залізо, кобальт, селен.
  • Корисні сполуки: протеїн, амінокислоти (лізин, треонін, валін, триптофан, тирозин та ін.), глікоген, каротин, герцедин.

Характеристики

  • Білки    30,3 г на 100 г продукту
  • Жири   14,3 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   9 г на 100 г продукту
  • Калорійність   286 Ккал на 100 г продукту
  • Тип упаковки    паперові крафтові пакети
  • Термін зберігання (рекомендований)   6 міс. у сухому місці
  • Вирощено (вироблено)   Білі гриби збираються в екологічно чистих районах Карпат Івано-Франківської області
  • Країна походження сировини    Україна

 

Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Тип продукціїСушені
Вид грибівБілий гриб
ТипФасовані
Термін зберігання6 міс
Упаковка
Упаковка50 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 168 /упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner