Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
942 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Пруфер для вистоювання тіста, приготування йогуртів та закваски Brod & Taylor FP-205 VDE + полиця з нержавіючої сталі

13 500 ₴

  • Готово до відправки
Пруфер для вистоювання тіста, приготування йогуртів та закваски Brod & Taylor FP-205 VDE + полиця з нержавіючої сталі
Пруфер для вистоювання тіста, приготування йогуртів та закваски Brod & Taylor FP-205 VDE + полиця з нержавіючої сталіГотово до відправки
13 500 ₴
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Пруфер для хліба - складана шафа для вистоювання тіста, приготування йогуртів та закваски Proofer Brod & Taylor FP-205 VDE

Пруфер Proofer Brod & Taylor FP-205 VDE – це електрична складна шафа для вистоювання тіста, томлення, ферментації їжі, темперування шоколаду, приготування закваски для хліба та йогуртів, приготування улюблених страв у глиняних горщиках і навіть як мультиварка для певних рецептів і багато іншого від американського виробника Brod&Taylor.

Шкаф для расстойки теста Brod&Taylor FP-205 VDE

Насолоджуйтесь смачною їжею, приготовленою в розстійнику, використовуючи свою улюблену сковорідку або каструлю в режимі повільного приготування. Контроль температури та вологості в режимі вистоювання ідеально підходить для вирощування та закваски дріжджового тіста або бродіння інших продуктів. Приготування йогурту у власних контейнерах, плавлення шоколаду, повільне обсмажування чорного часнику або культивування різноманітних ферментованих пробіотичних продуктів, таких як чайний гриб, темпі і кефір, - ось лише деякі з застосувань цього унікального приладу. Крім того, Brod and Taylor FP-205 складається за лічені секунди для зручності зберігання.

Пруфер для хліба - складана шафа для вистоювання тіста, приготування йогуртів та закваски Proofer Brod & Taylor FP-205 VDE

Просте складання розстійника Proofer Brod & Taylor FP-205

Шкаф для расстойки теста, приготовления йогуртов и закваски Brod & Taylor FP-205

Складна шафа для вистоювання тіста Brod & Taylor FP-205 зробить вашу опару для випікання легше і легше, ніж, якби Ви це робили за звичайних умов. Ви можете встановити нижчу температуру для того, щоб тісто «підходило» і дозрівало довше або збільшити температуру всередині шафи, щоб створити оптимальні умови для дріжджів у холодні зимові дні.

Велике оглядове вікно дає можливість простежити за тим, що відбувається в просторому відсіку, в якому легко можуть поміститися кілька форм для випікання хліба. У комплект поставки входить ванна для води, що дозволяє зберігати вологість на оптимальному рівні. Температуру всередині шафи можна встановлювати від 21 до 90°C/70-194°F. Завдяки цьому, шафу Brod & Taylor можна використовувати не тільки для вистоювання тіста, але і для виробництва власного йогурту, сметани, квасу, можна розтопити шоколад і тримати його м'яким за потрібної температури. Після використання компактну конструкцію можна скласти та зберігати у будь-якому ящику стільниці.

Готуйте свої улюблені рецепти хліба, йогурту, розтопленого шоколаду, закваски та інших продуктів. Складаний пруфер для хліба компанії Brod & Taylor створює найкращі умови для чудових результатів. Рівномірна подача тепла відбувається на алюмінієвій підставці-основі. Цифрові параметри допомагають контролювати температуру з точністю до градуса. Також може бути збільшений рівень вологості шляхом приміщення ємності з водою всередину Пруфера. Brod & Taylor FP-205 відрізняється малим споживанням енергії.

Шкаф для расстойки и медленного приготовления FP205 Brod and Taylor
Досконалість повільного приготування

У режимі повільного приготування постійна теплопередача зберігає їжу при постійній температурі, щоб запобігти надмірному або недостатньому готування їжі.

 

Шкаф для расстойки и медленного приготовления FP205 Brod and Taylor
Послідовне підвищення тіста

Ідеальне управління завжди призводить до ідеальних результатів. Підйом хліба - це наука.

 

Шкаф для расстойки и медленного приготовления FP205 Brod and Taylor
Корисний домашній йогурт

Зробіть смачний домашній йогурт з чистих і натуральних інгредієнтів.

 

Шкаф для расстойки и медленного приготовления FP205 Brod and Taylor
Темперуючий шоколад

Просто покладіть миску шоколаду в пруфер Brod & Taylor FP-205, щоб обережно розтопити її при постійній низькій температурі.

 

 

Для чого потрібна шафа для вистоювання тіста?

Зазвичай, кімнатна температура в наших будинках і квартирах рідко перевищує 21-22 ° C. Для отримання бездоганного тіста або опари і правильного бродіння дріжджів або закваски рекомендована температура становить 28-32 ° C. Сучасна духовка починає працювати при температурі 50 ° C, що для тіста та дріжджів вже занадто гаряче. Шафа для вистоювання тіста створює контрольоване низьке тепло та вологе середовище, які використовуються у професійній випічці хліба та кондитерських виробів, тим самим забезпечуючи ідеальні умови для бродіння дріжджів.

Завдяки процесу приготування тіста у контрольованому середовищі виходить високоякісний та смачний хліб. Шафу також можна використовувати для виготовлення кисломолочних виробів, для плавлення шоколаду та багато іншого.

Як дізнатися, що шафа для вистоювання тіста працює правильно?

Складна шафа для вистоювання тіста призначена для зберігання вмісту при заданій температурі - не саме повітря. Щоб перевірити температуру, заповніть невелику металеву чашку наполовину заповнену водою кімнатної температури і поставте на решітку в центрі шафу. Увімкніть шафу та встановіть температуру на 30°C. Зачекайте 45 хвилин, після чого виміряйте температуру води. Температура води має бути в межах ± 1-2 градуси від заданого значення. Аналогічно реагує на тепло вміщене всередину шафи тісто.

Наскільки складно зібрати шафу для вистоювання тіста і чи легко ним користуватися?

Так, безумовно! Складання конструкції триває менше хвилини. Користуватися приладом також легко, просто увімкніть його в розетку та увімкніть. Все готово!

Чи можна вибрати між показаннями температури Цельсія та Фаренгейта?

Так можна. Для перемикання між показанням Фаренгейта і Цельсія потрібно просто утримувати кілька секунд обидві кнопки установки температури «Вгору» і «Вниз».

Чи потрібно чекати, доки температура всередині шафи нагріється?

Для досягнення найкращих результатів, ми рекомендуємо перед використанням розігріти шафу протягом 5-10 хвилин.

Чи є інструкція російською мовою?

Так, для наших покупців у комплект поставки входить інструкція російською мовою.

Чи підходить шафа для використання з кошиками для вистоювання тіста?

Так, кошики для вистоювання тіста дуже добре підходять для отримання повітряної опари всередині шафи.

Чи підходить шафа для виробництва хліба ручної роботи?

Так, шафа для вистоювання тіста добре підходить для виготовлення всіх видів хліба.

Комплектація

  • складана шафа;
  • сталева решітка;
  • ємність для води;
  • кабель живлення;
  • Інструкція із застосування.

Технічні характеристики

  • Модель   Brod & Taylor Folding Proofer & Slow Cooker FP-205
  • Тип приладу   шафа для вистоювання тіста, приготування йогуртів та закваски
  • Температурний діапазон   21 - 90 ° C (70 - 194 F)
  • Нагрівальна пластина   з анодованого алюмінію
  • Решітка з нержавіючої сталі
  • Алюмінієвий піддон для води (для підтримки вологості в межах 60-80%)
  • Міцний корпус із поліпропілену, прозоре віконце
  • Усі знімні частини можна мити в посудомийній машині
  • У складеному стані розташовується всередині шафи
  • Внутрішній розмір шафи (у зібраному для роботи стані)   37,5 х 32 х 20 см
  • Зовнішній розмір шафи (у зібраному для роботи стані)   46 см х 37 см х 25,5 см
  • Зовнішній розмір шафи (у складеному для зберігання стані)   46 см х 37 см х 6,5 см
  • Вага   4,3 кг / 230 В, 50-60 Гц (200 Вт)
  • Гарантія для домашнього використання   3 роки
  • Гарантія для комерційного використання   1 рік
  • Компанія   Brod & Taylor
  • Країна виробник   США

Більше хлібопічок можна переглянути в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

Характеристики
Основні
ВиробникBrod & Taylor
Країна виробникСША
Вага4.3 г
Матеріал корпусуПластик, Нержавіюча сталь
Вид обладнанняРозстібна шафа
Сфера использованияFast-food, HoReCa, Харчова промисловість, Торгові магазини
Тип управлінняЕлектронне
Номінальна напруга220 В
Номінальна споживана потужність0.2 Вт
Гарантійний термін36
Джерело живленняЕлектричність
Мінімальна робоча температура21 град.
Максимальна робоча температура90 град.
Користувальницькі характеристики
Споживана потужність200
СтанНове
Інформація для замовлення
  • Ціна: 13 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner