Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
818 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Топлене масло гхі

292 /бут

  • Готово до відправки
Топлене масло гхі
Топлене масло гхіГотово до відправки
292 /бут
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральне топлене масло гхі

Масло гхі - це здорове вершкове масло, яке можна використовувати для смаження, приготування випічки або додавання до улюблених страв. Від простого топленого масла воно відрізняється часом приготування. Щоб отримати гхи, звичайне масло потрібно не просто розтопити, а й добре прокип'ятити - до випарювання рідини.

Топлене масло гхі на 99% складається з корисних ненасичених жирів, необхідних для організму. Продукт легко засвоюється, позитивно впливає на травлення та серцево-судинну систему. А його розкішний карамельний аромат та ніжний смак – величезний гастрономічний бонус!

Масло гхі - це натуральне масло, отримане з органічного фермерського молока, що не містить лактозу, казеїн, рослинні жири та молочний білок.

Гхі традиційно використовується в азіатській кухні і походить від цілющих витоків Аюрведи. Підходить для людей з лактозною непереносимістю, оскільки практично не містить лактози, а також казеїну (молочного білка).

Особливості виробництва та постачання масла гхі

  • Якість. Наша компанія докладає великих зусиль, щоб запропонувати покупцям товари найкращої якості, тому до асортименту надходять продукти лише перевірених та надійних постачальників.
  • Виробництво. Гхі виготовляється із вершкового масла за спеціальною технологією. Спочатку на повільному вогні протягом тривалого часу з масла витоплюється вся вода, казеїн та лактоза, потім воно проходить кілька етапів очищення. У продукті зберігається максимум корисних складових, відсутні домішки та добавки.
  • Зберігання. Масло гхі зберігається відповідно до всіх санітарних норм. У день замовлення товар відправляється покупцеві у скляній або пластиковій тарі в добре захищеному упакуванні (екологічному за бажанням).

Застосування в кулінарії масла гхі

Масло гхі – неймовірно універсальне! Воно ідеально поєднується зі стравами з м'яса та овочів, а також з різноманітними спеціями. При смаженні не горить і не виділяє канцерогени. Гхі має більш високу точку димлення (близько 250℃), ніж звичайне вершкове масло (близько 180℃) і навіть ніж кокосова, соняшникова та оливкова олії, тому страви ніколи не підгоряють і на довершення набувають ніжного вершкового смаку та аромату.

Використовуйте топлене масло гхі для смаження яєць і грінок, житніх млинців або кабачкових оладок, заправляйте ним каші, попкорн, варену картоплю й тепле молоко зі спеціями.

КІНОА З ПЕЧЕНИМ ГАРБУЗОМ ТА МАСЛОМ ГХІ

Каша з осінніми присмаками журавлини та гарбуза – затишний обід чи вечеря в холодну пору року. Кіноа можна замінити більш традиційним пшоном, рисом або кукурудзяною крупою. Подавайте страву гарячою.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кіноа – 300 г
  • гарбуз – 400 г
  • журавлина сушена – 80 г
  • масло гхі – 3 ст.л.
  • цукор коричневий – 1-2 ст.л.
  • цукор із натуральною ваніллю – 2 ст.л.
  • сіль – щіпка.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Розігрійте духовку до 200℃.
  2. Застеліть форму для запікання пергаментом. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, наріжте кубиками стороною 1-1,5 см. Викладіть у форму, полийте 2 ст.л. підігрітого масла гхі, посипте коричневим цукром, перемішайте. Запікайте до м’якості приблизно 20 хвилин.
  3. Зваріть кіноа у великій кількості киплячої підсоленої води, додавши журавлину. Потім відкиньте на друшляк із дрібним ситечком і обсушіть.
  4. Поєднайте гарбуз із кіноа, приправте ванільним цукром та 1 ст.л. масла гхі.

Застосування в косметології масла гхі

  • Комедогенність: гхі можна використовувати як некомедогенний засіб.
  • Для шкіри: застосовується для зволоження та надання сяяння шкірі, усунення темних кіл під очима та тріщин на губах, а також у подологічних процедурах. Нагрійте трохи топленого масла та нанесіть його на тіло перед купанням, щоб шкіра стала м’якою та гладкою. Якщо у вас сухе обличчя, змішайте гхі з водою, утріть у шкіру та змийте через 15 хвилин.
  • Для волосся: використовується для зволоження, живлення та надання блиску, зміцнює волосяні фолікули. Просто нагрійте ложку топленого масла, щоб воно ледь розтануло, занурте в нього пальці й акуратно потріть шкіру голови та волосся. Залиште на кілька годин і змийте шампунем. Можна наносити тільки на сухі посічені кінчики для усунення проблеми. Для стимуляції кровообігу та росту волосся робіть масаж голови з підігрітим маслом гхі.

Застосування олії гхі для оздоровлення та лікування

Масло гхі покращує метаболізм, зміцнює імунітет, сприяє оновленню організму та підвищує життєвий тонус. Це чудовий протизапальний продукт.

  • Травна система. Стимуляція секреції шлункової кислоти для розщеплення їжі. Підтримка здоров'я слизової оболонки шлунка та жовчного міхура. Користь при кишкових розладах (СРК, виразковий коліт). Живлення корисної мікрофлори.
  • Кровоносна система. Зміцнення судин. Профілактика гіпертонії.
  • Покривна система. Стимуляція росту та зміцнення волосся та нігтів. Поліпшення кровообігу у покривних тканинах. Живлення та зволоження, усунення зморшок як при внутрішньому, так і зовнішньому застосуванні. Допомога при шкірних запаленнях та набряках.
  • Ендокринна система. Підтримка здорового рівня інсуліну. Зміцнення імунітету.

Варто пам’ятати, що масло не є ліками, а лише профілактичним або підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому продукту та консультуйтеся зі спеціалістами (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання масла гхі

  • Для вагітних: в помірних кількостях за відсутності протипоказань.
  • Для годувальниць: потрібна консультація лікаря.
  • Для дітей: можна поступово додавати в раціон з 8 міс. у дуже невеликих кількостях.
  • Зберігання: масло відмінно зберігається до півроку навіть при кімнатній температурі. Щоб збільшити термін зберігання до 9 місяців – зберігайте продукт у холодильнику.
  • Добова норма: не більше 4-5 ч.л.

Протипоказання масла гхі

Застосовувати помірно людям з атеросклерозом через високий вміст холестерину, а також людям із надмірною вагою через калорійність продукту.

Може посилювати дію барбітуратів.

Корисний склад масла гхі

  • Жирні кислоти: Лінолева (омега-3).
  • Біологічно значущі елементи: калій, кальцій, магній, фосфор, залізо, натрій.
  • Вітаміни: E, D, A, K.

Характеристики

  • Білки  0,3 г на 100 г продукту
  • Жири 99 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи  0,6 г на 100 г продукту
  • Калорійність 886 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари  скляні баночки об'ємом 235 мл, 545 мл
  • Термін зберігання до 6 міс. за кімнатної температури, до 9 міс. в холодильнику.
  • Вирощено (вироблено)  власне виробництво
  • Країна виробництва  Україна

 

 

Більше рослинних олій холодного віджиму в цьому розділі

Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
УпаковкаСкляна тара
Об'єм
Об'єм235 мл
Інформація для замовлення
  • Ціна: 292 /бут

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner