Шоколадно-кокосова паста
174 ₴/банка
- Готово до відправки
Натуральна шоколадно-кокосова паста
Шоколадно-кокосова паста - натуральний продукт, що ідеально поєднує мед, какао та кокосову м'якоть. Кокосова стружка надає готовому продукту насичений смак та неповторний аромат. У складі кокосової стружки міститься велика кількість мікроелементів та вітамінів, завдяки яким відбувається зміцнення імунної системи та організму в цілому. Шоколадно-кокосовий десерт зручний у використанні та зберіганні, оскільки вже готовий до вживання та не потребує додаткової обробки.
Райський смак натуральної шоколадної пасти чудово доповнюється тропічними нотками кокосу. Шоколадно-кокосовий десерт зробить ваш перекус по-справжньому вишуканим і корисним, гарантуючи чарівний смак натуральних продуктів.
Натуральні шоколадні пасти мають невеликий термін зберігання, тому що для їхнього приготування використовуються виключно натуральні продукти.
Особливості виробництва шоколадно-кокосової пасти
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.
- Виробництво. Шоколадно-кокосова паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
- Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.
Застосування в кулінарії шоколадно-кокосової пасти
Пасту можна їсти, намазуючи на хліб, тости, крекери, оладки або здобу (відмінний перекус для школярів на перерві!), використовувати для приготування домашніх цукерок, брауні, шоколадних бісквітів і тортів.
Підходить як начинка для млинців, вафель або круасанів, крем для сендвіч-печива, заправка для фруктових салатів, топінг для солодких каш і морозива.
ДОМАШНІ ЦУКЕРКИ З ШОКОЛАДНО-КОКОСОВОЮ ПАСТОЮ
Приготуйте кульки-цукерки, які мають велику енергетичну цінність та відмінний смак. Якщо основа для цукерок виходить рідкуватою, додайте трохи кокосової клітковини. Усі інгредієнти (крім кориці) є в асортименті нашого інтернет-магазину.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- мигдаль – 1 скл.
- родзинки – 1 скл.
- шоколадно-кокосова паста – 1 баночка
- кориця – ½ ч.л.
- сіль морська – 1 щіпка
- кокосова стружка для обсипання.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Усі інгредієнти, крім кокосової стружки, подрібніть у блендері.
- Сформуйте з маси, що вийшла, кульки розміром з волоський горіх і обкачайте в кокосовій стружці.
- Викладіть кульки на тарілку та поставте в холодильник на 30 хвилин.
Корисні властивості шоколадно-кокосової пасти для оздоровлення та лікування
Натуральні інгредієнти пасти роблять її дієвим імуномодулятором та антиоксидантом, служать активним джерелом енергії. Продукт має антибактеріальні та протизапальні властивості, допомагає покращити кровотворення.
- Кровоносна система. Зниження рівня поганого холестерину та ризику розвитку анемії, артеріальної гіпертензії та інфаркту. Очищення крові.
- Ендокринна система. Профілактика діабету. Стабілізація цукру в крові, роботи щитовидної залози та менструального циклу. Прискорення метаболізму.
- Нервова система. Постачання енергією, покращення концентрації уваги та настрою.
- Опорно-рухова система. Поліпшення стану кісткових тканин.
- Покривна система. Підвищення пружності та еластичності шкіри.
Особливості вживання та зберігання шоколадно-кокосової пасти
- Для вагітних жінок: у помірних кількостях. Бажана консультація лікаря.
- Для дітей: допускається з 2 років.
- Зберігання: до 6 місяців у прохолодному місці. Для загущення поставити в холодильник на кілька годин перед вживанням.
Протипоказання шоколадно-кокосової пасти
З обережністю слід вживати таку шоколадну пасту тим, у кого вже спостерігалися алергічні реакції на мед, шоколад або стружку кокосу; людям із підвищеним рівнем цукру в крові; тим, хто бореться із зайвою вагою.
Хворим на цукровий діабет і панкреатит перед вживанням медовмісних продуктів потрібна консультація фахівця.
Корисний склад шоколадно-кокосової пасти
- Вітаміни: B1, B2, B9, C, E, K, PP.
- Біологічно значущі елементи: кальцій, фосфор, калій, магній, залізо, цинк, марганець, селен, мідь, йод.
- Корисні сполуки: флавоноїди, поліфеноли, середньоланцюгові тригліцериди, теобромін, фруктоза, глюкоза, лауринова кислота, ферменти.
Характеристики
- Білки 5 г на 100 г
- Жири 32 г на 100 г
- Вуглеводи 56 г на 100 г
- Калорійність 585 Ккал на 100 г
- Склад какао терте (20%), кокосова стружка, мед
- Тип тари скляні баночки 200 мл
- Термін зберігання 6 міс. у прохолодному місці
- Країна походження Україна
Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Вид пасти | М'які |
Смак, додатки | Кокос |
Упаковка | Скляна банка |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | какао терте (20%), кокосова стружка, мед |
- Ціна: 174 ₴/банка