Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
814 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Шоколадно-лляна паста

164 /банка

  • Готово до відправки
Шоколадно-лляна паста
Шоколадно-лляна пастаГотово до відправки
164 /банка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна шоколадно-лляна паста

Шоколадно-лляна паста - унікальне поєднання користі та смаку. Лляне насіння збагачує пасту клітковиною, жирними кислотами та вітамінами. Розчинна клітковина льону відіграє важливу роль у зниженні глікемії, поглинанні холестерину та тригліцеридів, що є ключовим фактором у профілактиці серцево-судинних захворювань та діабету. Нерозчинна клітковина льону допомагає запобігати запорам і очищати організм. Рекомендується вегетаріанцям, веганам, спортсменам та всім, хто прагне здорового способу життя.

Натуральна шоколадна паста з додаванням меду та лляних продуктів – смачне джерело поживних речовин. Вона містить клітковину та омега-3 жирні кислоти, тим самим сприяє покращенню травлення, підтримує здоров'я серця та мозку, зміцнює імунну систему. Багате на антиоксиданти какао теж живить організм і піднімає настрій.

Шоколадна паста з насінням льону - корисна насолода для здорового харчування. До складу шоколадно-лляної пасти входить мед, какао, лляне насіння і лляна клітковина - свіжі, мінімально оброблені та збережені в собі вітаміни та мікроелементи.

Особливості виробництва шоколадно-лляної пасти

Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва паст: від вирощування інгредієнтів до розфасовки готового продукту.

  • Виробництво. Шоколадно-лляна паста виготовляється у день замовлення виключно з натуральних свіжих інгредієнтів з асортименту “Земледар” на екологічному обладнанні. Цукор, барвники, підсилювачі смаку та консерванти не додаються.
  • Фасування. Перед доставкою шоколадні пасти розливаються у гарні скляні баночки місткістю 200 мл.

Застосування в кулінарії шоколадно-лляної пасти

Цю дивовижну пасту можна використовувати нескінченними способами. Урізноманітніть свій сніданок, додавши її на тости або у вівсянку. Надайте особливого шарму випічці, додавши пасту до тіста для печива, брауні чи оладок. Або просто насолоджуйтеся нею у чистому вигляді, наносячи на свіжі фрукти, кекси чи печиво. Паста ідеально поєднується з йогуртом, вівсянкою, смузі та морозивом.

Крім використання у кулінарії, натуральна шоколадно-лляна паста може бути застосована як поживний та смачний перекус протягом дня.

ШОКОЛАДНО-ЛЛЯНІ ПАНКЕЙКИ

Сніданки можуть стати справжньою радістю, якщо на них подавати незвичайні панкейки. Завдяки додаванню шоколадно-лляної пасти, вони стають насиченим джерелом клітковини та омега-3 жирних кислот. Варіюючи види борошна, молока, підсолоджувача та топінгів, їх можна урізноманітнювати хоч щоранку.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • пшеничне / вівсяне / гречане борошно – 1 скл.
  • какао-порошок – 2 ст.л.
  • цукор коричневий / мед / кленовий сироп – 2 ст.л.
  • розпушувач – 1 ст.л.
  • сіль – 1/4 ч.л.
  • молоко коров’яче / соєве / мигдальне – 1 скл.
  • шоколадно-лляна паста – 1/4 скл.
  • екстракт ванільний – 1 ч.л.
  • олія гхі / кокосова / соняшникова – 2 ст.л. + для смаження.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У великій мисці змішайте борошно, какао-порошок, підсолоджувач, розпушувач та сіль.
  2. В іншій мисці змішайте молоко, натуральну шоколадно-лляну пасту, ванільний екстракт і олію.
  3. Влийте рідку суміш у суху та ретельно перемішайте, щоб вийшло гладке тісто без грудочок.
  4. Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть її невеликою кількістю олії.
  5. Виливайте по 1 ст.л. тіста на сковороду для кожного панкейку. Готуйте до появи бульбашок на поверхні та золотистої скоринки знизу, потім переверніть та готуйте ще близько 1-2 хвилин до готовності.
  6. Подавайте панкейки теплими з улюбленими топінгами (свіжими ягодами, медом, кленовим сиропом, шматочками банану та ін.).

Корисні властивості шоколадно-лляної пасти для оздоровлення та лікування

Інгредієнти пасти мають відмінні антиоксидантні властивості, запобігають окисному стресу та знижують ризик розвитку деяких захворювань. Шоколадно-лляна паста корисна для здоров’я серця, мозку та імунної системи.

  • Травна система. Обволікаюча, протизапальна та бактерицидна дія на слизову шлунка. Нормалізація роботи печінки, мікрофлори кишечника та перистальтики. Усунення бродінь. Протипаразитарний ефект.
  • Кровоносна система. Очищення та захист судин від холестерину та запалень. Профілактика серцевих нападів, інсультів, анемії, підвищеного тиску.
  • Ендокринна система. Допомога при порушеннях функцій щитовидної залози, нормалізація гормонального балансу, обміну речовин і рівня глюкози в крові. Захист організму від запальних процесів.
  • Нервова система. Поліпшення зору. Користь при безсоннях, нервових виснаженнях та високих розумових навантаженнях. Підвищення рівня ендорфінів.
  • Опорно-рухова система. Профілактика та лікування артриту, радикуліту, артрозу, сприятливий вплив на суглоби та м’язи. Сприяння засвоєнню кальцію, відновленню після травм. Зміцнення кісткової тканини.
  • Покривна система. Корисна дія на шкіру, зміцнення волосся та нігтів.

Особливості вживання та зберігання шоколадно-лляної пасти

  • Для вагітних: корисна у помірних кількостях та за відсутності протипоказань. Рекомендується консультація лікаря.
  • Для дітей: рекомендується від 2 років для розвитку та здоров’я дітей за відсутності алергічних реакцій.
  • Зберігання: до 6 місяців у прохолодному темному місці. Для загусання поставити в холодильник на кілька годин перед вживанням.

Протипоказання шоколадно-лляної пасти

Інгредієнти пасти можуть бути протипоказані у таких випадках: діарея, шлунково-кишкова кровотеча, непрохідність кишечника, гострий та хронічний холецистит, підвищена чутливість до препарату, прийом лікарських засобів.

Корисний склад шоколадно-лляної пасти

  • Вітаміни: A, B1, B2, B3, B4, B5, PP, D, K, E.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, магній, калій, фосфор, марганець, кальцій, натрій, селен, цинк, кремній, бор, хром, мідь.
  • Корисні сполуки: лігнани, полісахариди, антиоксиданти (флавоноїди, поліфеноли), жирні кислоти омега-3, омега-6, омега-9, теобромін, фенілетиламін.

Характеристики

  • Білки   19,5 г на 100 г
  • Жири   39,6 г на 100 г
  • Вуглеводи   13,3 г на 100 г
  • Калорійність   651 Ккал на 100 г
  • Склад   лляна клітковина, мед, какао терте (20%), насіння льону
  • Тип тари   скляні баночки 200 мл
  • Термін зберігання   6 міс. у прохолодному місці
  • Країна походження   Україна

 

Більше натуральних продуктів для здорового харчування у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипШоколадно-горіхові пасти
Вид пастиМ'які
УпаковкаСкляна банка
Термін придатності6 міс
Складлляна клітковина, мед, какао терте (20%), насіння льону
Інформація для замовлення
  • Ціна: 164 /банка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner