Апельсинові чіпси без шкірки
82 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
Чіпси з апельсина без шкірки
Апельсинові чіпси без шкірки – це натуральні фруктові чіпси із стиглих апельсинів, які виробляються без цедри. Чіпси з апельсина без шкірки мають яскравий колір і апетитний аромат свіжого апельсина, вони хрусткі, солодкі на смак і м'якіші ніж з шкіркою. Сушіння апельсинів при низькій температурі зберігає всі вітаміни, мікроелементи та корисні властивості свіжих цитрусових плодів.
Чіпси з цитрусових – здорова альтернатива солодощам. Натуральні сухофрукти не містять цукрів, штучних добавок та консервантів. Їх можна вживати як корисний перекус на роботі або в дорозі, давати дитині до школи, подавати до чаю замість цукерок та шоколаду. Чіпси з апельсина підходять для веганського, діабетичного, дієтичного, пісного харчування.
Апельсинові чіпси містять вітаміни А, В1, В2, С, РР, а також такі мікроелементи, як магній, фосфор, натрій, калій, кальцій і залізо. Чіпси з апельсина сприяють очищенню крові, тонізують весь організм, наділяють його життєвою силою та енергією, покращують апетит.
Особливості виробництва чіпсів з апельсину
Ми ретельно контролюємо весь процес виготовлення апельсинових чіпсів аж до фасування.
- Вирощування. Апельсини для чіпсів ростуть далеко від великих міст, в екологічно чистій місцевості. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
- Виробництво. Для фріпсів використовуються добірні солодкі апельсини. Нарізані на тонкі слайси, вони сушаться у професійних дегідраторах при мінімальних температурах (37°C), зберігаючи тим самим користь, смак та аромат свіжих плодів.
- Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм та фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі сушені апельсини без шкірки з плодів останнього врожаю.
- Фасування. У день замовлення товар упаковується у екологічні крафтові пакети.
Застосування в кулінарії апельсинових чіпсів
Крім використання апельсинових фріпсів як самостійної закуски, їх можна з різноманіттям застосовувати у кулінарії.
Додайте сушені апельсини до чаю, смузі, коктейлів, йогурту; прикрашайте ними морозиво, кекси та торти. Приготуйте з ними салат чи кашу. Зробіть смачний і легкий десерт: занурте фріпси у топлений шоколад і трохи посипте морською сіллю.
Іноді апельсинові чіпси без кірки можна використовувати як гарнір для контрасту з основною солоною стравою. Також їх можна подрібнити в порошок і ароматизувати випічку.
АПЕЛЬСИНОВИЙ СМУЗІ НА СНІДАНОК
Напій з апельсиновим смаком і легким цитрусовим післясмаком ідеально підходить для ранкового сніданку або як освіжаючий напій у спекотне літо. Він надає енергії на цілий день і покращує травлення.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- вода – 1 скл.
- сік апельсиновий – 1 скл.
- апельсинові чіпси без шкірки – ¼ скл.
- мед – 1-2 ст.л.
- лід (за бажанням).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Змішати до однорідності воду, апельсиновий сік та фріпси у блендері.
- Додати мед, продовжуючи збивати напій у блендері.
- За бажанням додати лід і ще раз збити. Лід додасть смузі густини.
Корисні властивості чипсів з апельсина
Сушені апельсини без кірки – багате джерело вітамінів і мінералів, необхідних для підтримання здоров'я. Мають потужні антиоксидантні властивості, що допомагають боротися з вільними радикалами в організмі.
- Травна система. Допомога в засвоєнні кальцію та заліза. Поліпшення травлення за рахунок клітковини.
- Ендокринна система. Зміцнення імунітету, зниження запальних процесів у організмі.
- Кровоносна система. Нормалізація артеріального тиску та рівня холестерину. Зниження ризику серцево-судинних захворювань.
- Опорно-рухова система. Зростання та відновлення хрящових та кісткових тканин.
- Нервова система. Зниження психофізичної втоми, підбадьорлива дія. Захист очей від вікових проблем.
- Покривна система. Профілактика старіння шкіри.
- Видільна система. Регулювання рівня рідини в організмі. Олужнення організму.
Особливості вживання та зберігання чіпсів з апельсину
- Для вагітних жінок: корисні для здоров’я матері та дитини, що розвивається, за відсутності протипоказань.
- Для дітей: від 1 року в помірних кількостях за відсутності алергії.
- Зберігання: до 6 місяців у сухому, не ураженому комахами місці, при температурі 5-20°С.
- Добова норма: не більше 100 г.
Протипоказання чіпсів із апельсину
Особливих протипоказань до вживання немає, крім алергії на цитрусові.
У великих дозах сушений апельсин може спричинити проносну дію або підвищити кислотність шлунку.
Корисний склад чипсів з апельсина
- Вітаміни: C, A, фолієва кислота, тіамін.
- Біологічно значущі елементи: калій, кальцій, магній, фосфор.
- Корисні сполуки: флавоноїди (гесперидін), каротиноїди.
- Клітковина розчинна.
Характеристики
- Білки 3,6 г на 100 г продукту
- Жири 0,8 г на 100 г продукту
- Вуглеводи 32,4 г на 100 г продукту
- Калорійність 172 Ккал на 100 г продукту
- Тип тари паперові крафт-пакети
- Термін зберігання 6 міс. у прохолодному сухому місці
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження плодів Єгипет
Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Апельсини |
Упаковка | |
Вага, г | 50 г |
- Ціна: 82 ₴/упаковка