
Банани в'ялені (сушені)
50 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Готово до відправки
Банани в'ялені (сушені)
Банани в'ялені - натуральні корисні ласощі, приготовані методом дегідратації стиглих бананів. У складі сухофруктів немає добавок та консервантів – лише сушені банани із зрілих та якісних фруктів.
В'ялені банани є чудовим джерелом енергії, дуже корисні для людей, які виконують фізичні роботи або займаються спортом. Сушені банани легко втамовують голод, заряджають енергією та відновлюють сили.
Банани в'ялені - м'які жувальні сухофрукти, що мають насичений солодкий смак і аромат. Ідеально підходять для смачного та корисного перекушування. Відмінна альтернатива класичним солодощам та цукеркам.
Особливості виробництва в'ялених бананів
Ми ретельно контролюємо процес виготовлення в'ялених бананів аж до фасування.
- Вирощування та виробництво. Банани ростуть далеко від великих міст, в екологічно чистій місцевості. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Для сухофруктів використовуються добірні солодкі стиглі банани з Еквадору, що в’яляться у дегідраторах при мінімальній температурі 37°C.
- Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує в’ялені банани із плодів останнього врожаю.
- Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.
Застосування в кулінарії в'ялених бананів
В’ялені банани можна використовувати у мюслі, смузі, з пластівцями або йогуртом, а також їсти як закуску окремо. Можна подавати з медом або занурити в шоколад, загортати їх у млинці (потушкувавши з білим вином, лимонною цедрою та цукром).
Сухофрукт можна додавати у рецепти хліба, кексів, пудингів та печива для додаткового смаку та поживності. З в’ялених бананів та лимону вийде смачний компот.
ЦУКЕРКИ З В’ЯЛЕНИМИ БАНАНАМИ ТА МИГДАЛЬНОЮ ОЛІЄЮ
Вівсянка чудово “перегукується” смаком з бананами, мигдалем і шоколадом. Готові кульки можна обкатати в какао та кокосовій стружці, утворивши два різні смаки.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- банани сушені нарізані – 1/4 скл.
- вівсяні пластівці – 1 скл.
- олія мигдальна – 1/2 скл.
- мед – 1/4 скл.
- мигдаль подрібнений – 1/4 скл.
- шоколад шматочками – 1/4 скл.
- сіль – щіпка.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- У великій мисці змішати пластівці, сіль, мигдалеву олію та мед.
- Додати в'ялені банани, мигдаль та шоколад.
- Сформувати невеликі кульки руками, викласти на пергамент і відправити в холодильник на 30 хвилин.
Корисні властивості в'ялених бананів
В’ялені банани містять багато антиоксидантів, що допомагають захистити організм від пошкоджень та уповільнюють процес старіння. Одна порція забезпечує приблизно 10% добової потреби людини у клітковині та 9% у калії.
- Травна система. Поліпшення роботи кишківника. Зменшення ризику розвитку запорів, дивертикульозу, раку товстої кишки.
- Ендокринна система. Поліпшення обміну речовин, імунітету. Регуляція рівня глюкози у крові, зниження ризику розвитку діабету.
- Кровоносна система. Зниження рівня холестерину у крові. Підтримання здоров’я серця, профілактика анемії.
- Покривна система. Згладжування зморшок, усунення висипів та лупи. Зміцнення волосяних фолікул.
- Нервова система. Поліпшення зору, настрою, якості сну. Зниження ризику розвитку депресії та тривожних розладів.
- Видільна система. Регуляція рівня води та солей в організмі. Зв’язування токсинів та виведення їх з організму. Зниження шкідливості нікотину та небезпечних сполук, що містяться у тютюні.
Особливості вживання та зберігання в'ялених бананів
- Для вагітних жінок: корисний та поживний продукт, але слід дотримуватися міри та проконсультуватися з лікарем перед вживанням.
- Для дітей: після 1 року, коли діти вже почали вживати тверду їжу. Споживання має бути помірним та контрольованим.
- Зберігання: 1 рік у герметичному контейнері у прохолодному сухому місці.
- Добова норма: 30-40 г.
Протипоказання в'ялених бананів
Серйозних протипоказань у сушених бананів немає, крім алергії, зайвої ваги та діабету.
Можуть виникнути проблеми із травленням, якщо зловживати кількістю з’їдених сухофруктів через високий вміст клітковини.
Корисний склад в'ялених бананів
- Вітаміни: A, C, B6, H, E.
- Біологічно значущі елементи: калій, магній, фосфор, мідь, марганець, кремній.
- Корисні сполуки: антиоксиданти, пектин, флавоноїди, серотонін, мелатонін.
Характеристики
- Білки 4,5 г на 100 г продукту
- Жири 1 г на 100 г продукту
- Вуглеводи 63 г на 100 г продукту
- Калорійність 339-400 Ккал на 100 г продукту
- Тип тари паперові крафт-пакети
- Термін зберігання 12 міс. у герметичному контейнері
- Вирощено (вироблено) власне виробництво
- Країна походження плодів Еквадор
Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі
Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Сушені |
Культура | Банани |
Упаковка | |
Вага, г | 50 г |
- Ціна: 50 ₴/упаковка