Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
868 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Банани в'ялені (сушені)

50 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Банани в'ялені (сушені)
Банани в'ялені (сушені)Готово до відправки
50 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Банани в'ялені (сушені)

Банани в'ялені - натуральні корисні ласощі, приготовані методом дегідратації стиглих бананів. У складі сухофруктів немає добавок та консервантів – лише сушені банани із зрілих та якісних фруктів.

В'ялені банани є чудовим джерелом енергії, дуже корисні для людей, які виконують фізичні роботи або займаються спортом. Сушені банани легко втамовують голод, заряджають енергією та відновлюють сили.

Банани в'ялені - м'які жувальні сухофрукти, що мають насичений солодкий смак і аромат. Ідеально підходять для смачного та корисного перекушування. Відмінна альтернатива класичним солодощам та цукеркам.

Особливості виробництва в'ялених бананів

Ми ретельно контролюємо процес виготовлення в'ялених бананів аж до фасування.

  • Вирощування та виробництво. Банани ростуть далеко від великих міст, в екологічно чистій місцевості. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються. Для сухофруктів використовуються добірні солодкі стиглі банани  з Еквадору, що в’яляться у дегідраторах при мінімальній температурі 37°C.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує в’ялені банани із плодів останнього врожаю.
  • Фасування. У день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.

Застосування в кулінарії в'ялених бананів

В’ялені банани можна використовувати у мюслі, смузі, з пластівцями або йогуртом, а також їсти як закуску окремо. Можна подавати з медом або занурити в шоколад, загортати їх у млинці (потушкувавши з білим вином, лимонною цедрою та цукром).

Сухофрукт можна додавати у рецепти хліба, кексів, пудингів та печива для додаткового смаку та поживності. З в’ялених бананів та лимону вийде смачний компот.

ЦУКЕРКИ З В’ЯЛЕНИМИ БАНАНАМИ ТА МИГДАЛЬНОЮ ОЛІЄЮ

Вівсянка чудово “перегукується” смаком з бананами, мигдалем і шоколадом. Готові кульки можна обкатати в какао та кокосовій стружці, утворивши два різні смаки.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • банани сушені нарізані – 1/4 скл.
  • вівсяні пластівці – 1 скл.
  • олія мигдальна – 1/2 скл.
  • мед – 1/4 скл.
  • мигдаль подрібнений – 1/4 скл.
  • шоколад шматочками – 1/4 скл.
  • сіль – щіпка.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У великій мисці змішати пластівці, сіль, мигдалеву олію та мед.
  2. Додати в'ялені банани, мигдаль та шоколад.
  3. Сформувати невеликі кульки руками, викласти на пергамент і відправити в холодильник на 30 хвилин.

Корисні властивості в'ялених бананів

В’ялені банани містять багато антиоксидантів, що допомагають захистити організм від пошкоджень та уповільнюють процес старіння. Одна порція забезпечує приблизно 10% добової потреби людини у клітковині та 9% у калії.

  • Травна система. Поліпшення роботи кишківника. Зменшення ризику розвитку запорів, дивертикульозу, раку товстої кишки.
  • Ендокринна система. Поліпшення обміну речовин, імунітету. Регуляція рівня глюкози у крові, зниження ризику розвитку діабету.
  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину у крові. Підтримання здоров’я серця, профілактика анемії.
  • Покривна система. Згладжування зморшок, усунення висипів та лупи. Зміцнення волосяних фолікул.
  • Нервова система. Поліпшення зору, настрою, якості сну. Зниження ризику розвитку депресії та тривожних розладів.
  • Видільна система. Регуляція рівня води та солей в організмі. Зв’язування токсинів та виведення їх з організму. Зниження шкідливості нікотину та небезпечних сполук, що містяться у тютюні.

Особливості вживання та зберігання в'ялених бананів

  • Для вагітних жінок: корисний та поживний продукт, але слід дотримуватися міри та проконсультуватися з лікарем перед вживанням.
  • Для дітей: після 1 року, коли діти вже почали вживати тверду їжу. Споживання має бути помірним та контрольованим.
  • Зберігання: 1 рік у герметичному контейнері у прохолодному сухому місці.
  • Добова норма: 30-40 г.

Протипоказання в'ялених бананів

Серйозних протипоказань у сушених бананів немає, крім алергії, зайвої ваги та діабету.

Можуть виникнути проблеми із травленням, якщо зловживати кількістю з’їдених сухофруктів через високий вміст клітковини.

Корисний склад в'ялених бананів

  • Вітаміни: A, C, B6, H, E.
  • Біологічно значущі елементи: калій, магній, фосфор, мідь, марганець, кремній.
  • Корисні сполуки: антиоксиданти, пектин, флавоноїди, серотонін, мелатонін.

Характеристики

  • Білки   4,5 г на 100 г продукту
  • Жири   1 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   63 г на 100 г продукту
  • Калорійність   339-400 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари   паперові крафт-пакети
  • Термін зберігання   12 міс. у герметичному контейнері
  • Вирощено (вироблено)   власне виробництво
  • Країна походження плодів   Еквадор

 

Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Тип продукціїСушені
КультураБанани
Упаковка
Вага, г50 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner