Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
904 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Абрикосові кісточки (ядра абрикосів)

50 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Абрикосові кісточки (ядра абрикосів)
Абрикосові кісточки (ядра абрикосів)Немає в наявності
50 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Ядра абрикосових кісточок сирі натуральні

Абрикосові кісточки - мають унікальний склад і корисні властивості для здоров'я. Незвичайний смак подобається багатьом, але найчастіше абрикосові кісточки застосовують з лікувальною метою.

Головна особливість абрикосових кісточок полягає в їхній здатності боротися з раковими клітинами. Ця властивість забезпечується за рахунок наявності у кісточках абрикосу вітаміну В17. Саме в ньому і знаходиться ціанід, якому медики приписують можливість знищення ракових клітин. Гіркий смак кісточок забезпечується саме наявністю у складі вітаміну В17. Його кількість прямо пропорційно пов'язана з гіркотою кісточок - за його збільшення збільшується й гіркота.

До речі, вітамін В17 міститься практично у всіх диких ягодах - у журавлині, суниці, чорниці та багатьох інших лісових ягодах.

Лікувальні властивості сирих абрикосових кісточок сприяють поповненню відсутніх елементів в організмі:

  • В17 - рідкісний вітамін, що містить у собі ціанід, чудово справляється зі знищенням ракових клітин. Компонент неоціненний при боротьбі з онкологічними захворюваннями. Вітамінний елемент у малій кількості допомагає впоратися з патологічними розростаннями атипових клітин. Перевищення дози вітаміну В17 негативно впливає на розвиток здорових тканин.
  • Е - Токоферол здатний знизити рівень холестерину в крові. Антиоксидантні властивості вітаміну допомагають запобігти передчасному старінню організму, загальмовують в'янення шкірного покриву. Ефективність впливу токоферолу як імуномодулятор також простежується на зміцненні захисних сил імунної системи.
  • Залізо, фосфор – такий мікро- та макроелемент зменшують навантаження на серцевий м'яз, стабілізують склад крові. Їхнє одномоментне отримання організмом зміцнює кровоносну систему.
  • Натрій завдяки цьому макроелементу на нервову систему виявляється тонізуючий і розслаблюючий вплив. У той самий час компонент складу абрикосових ядер покращує розумові здібності.
  • Калій, магній – мінеральні речовини допомагають нормалізувати кров'яний тиск та водно-сольовий баланс. Макроелементи запобігають набряклості, посилюють опір організму розвитку різних захворювань.

Насіння абрикоса можна вживати в сирому вигляді або подрібнювати на порошок для додавання в супи, овочі, салати, фруктові соки або крупи.

Особливості постачання абрикосових кісточок

Ми ретельно перевіряємо якість продукції у постачальників, перш ніж ухвалити рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.

  • Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки продуктів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі абрикосові кісточки з плодів останнього врожаю.
  • Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.

Застосування в кулінарії абрикосових кісточок

Ядра кісточок абрикосу можна вживати у сирому вигляді або подрібнювати в порошок для додавання в супи, овочі, каррі, каші, підливи, соуси, компоти, джеми, варення, морозиво та випічку. Від цього смак виробів набуває вираженого абрикосового відтінку.

Деякі гурмани додають абрикосові кісточки в салат, змішуючи їх з олією, зеленню та твердим сиром. У Єгипті з мелених ядер, насіння коріандру та солі готують традиційну закуску "докка".

Ядра використовуються у якості недорогої альтернативи мигдалю. Містять достатньо жирів для виготовлення олії.

Корисні та лікувальні властивості абрикосових кісточок

Абрикосовим кісточкам приписують здатність боротися з раковими клітинами, завдяки унікальній речовині амигдаліну. Також вони є натуральним глистогінним і протипаразитарним засобом. Олію з абрикосових кісточок додають у креми, шампуні, косметологічні маски, а макуху – у мило та скраби.

  • Кровоносна система. Зниження рівня холестерину та зменшення навантаження на серце. Нормалізація кров'яного складу, профілактика анемії.
  • Нервова система. Запобігання проблем із зором. Підвищення мозкової активності, поліпшення пам'яті й уваги.
  • Травна система. Лікування розладів шлунку та печінки. Усунення запорів.
  • Покривна система. Стимуляція регенерації шкіри та росту волосся. Уповільнення старіння, підвищення синтезу колагену й еластичності тканин.
  • Дихальна система. Профілактика та лікування застуд, туберкульозу, астми, бронхіту.
  • Опорно-рухова система. Підтримання здоров'я кісток і м'язових тканин.
  • Видільна система. Сприятливий вплив на нирки.

Варто пам'ятати, що ядра абрикосових кісточок не є ліками, а лише підтримуючим засобом. Слідкуйте за самопочуттям після прийому продукту та консультуйтеся із фахівцями (дієтологами, терапевтами).

Особливості вживання та зберігання абрикосових кісточок

Не потрібно їсти кісточки занадто часто. Це не той вид продукту, який необхідний у щоденному раціоні. При тепловій обробці (від 40°C) амигдалін руйнується.

  • Для вагітних і годувальниць: строго протипоказані.
  • Для дітей: протипоказані до 5 років.
  • Зберігання: близько 6 місяців у герметичній тарі, щоби в них не завелися шкідники.
  • Добова норма: не більше 20 г для дорослого, 10 г – для дитини.

Протипоказання абрикосових кісточок

У великих кількостях амигдалін може вивільняти ціаніди в організмі та призводити до інтоксикації, викликаючи нудоту, блювоту, діарею, запаморочення.

Абрикосові кісточки протипоказані при:

  • цукровому діабеті;
  • захворюваннях печінки;
  • проблемах зі щитовидкою;
  • вагітності та годуванні груддю.

Корисний склад абрикосових кісточок

  • Вітаміни: A, C, E, PP, B15, B17 (лаетрил).
  • Біологічно значущі елементи: залізо, фосфор, калій, натрій, магній, кальцій.
  • Корисні сполуки: амигдалін, лінолева та ліноленова жирні кислоти, фосфоліпіди, антиоксиданти, золи.
  • Клітковина та білок.

Характеристики

  • Білки   14 г на 100 г продукту
  • Жири   27,7 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   56,3 г на 100 г продукту
  • Калорійність   450 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання   6 міс. при температурі від +4°С до +18°С
  • Країна походження   Узбекистан

 

Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУзбекистан
ТипКісточки абрикоса
ФасовкаПакет
Тип обробкиСирий
ВиробникМедика
Упаковка100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 50 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner