Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
858 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Мигдаль солодкий сирий горіх

194 ₴/упаковка

  • Готово до відправки
Мигдаль солодкий сирий горіх
Мигдаль солодкий сирий горіхГотово до відправки
194 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Солодкий мигдальний горіх сирий

Мигдальний горіх - натуральне джерело рослинного білка, вітамінів та мінералів. Солодкий мигдаль має приємний смак і характерний аромат, що посилюється після обсмажування.

Користь мигдального горіха обумовлена достатком клітковини, яка є чудовим засобом для природного очищення організму від шлаків та токсинів. Мигдаль сприяє очищенню крові, має жовчогінну дію, прочищаючи жовчні протоки та печінку, допомагає виводити пісок із нирок. Мигдальні горішки корисно їсти чоловікам, оскільки вони посилюють потенцію.

Мигдаль - натуральне джерело великої кількості енергії та білка, тому його часто рекомендують при фітнес дієтах та включають до складу оздоровчого харчування.

Мигдальний горіх є одним із кращих рослинних джерел білка, він містить майже стільки ж білка, скільки пісне м'ясо - до 30%. Підвищує концентрацію уваги та покращує пам'ять, корисний працівникам розумової праці, зменшує нервову збудливість та допомагає при порушеннях сну та безсоння. Крім того, мигдаль багатий аргініном, що робить його бажаною добавкою до дієти хворих на цукровий діабет і тих, хто страждає від зайвої ваги.

Особливості постачання мигдального горіху

Ми ретельно перевіряємо якість продукції у постачальників, перш ніж ухвалити рішення про закупівлю та подальшу співпрацю.

  • Тестові зразки. Тестові зразки та наявність документів, що підтверджують відповідність міжнародним санітарним нормам і високій якості, – обов'язкові умови покупки горіхів імпортного походження. Наша компанія докладає великих зусиль, аби запропонувати покупцям товари найкращої якості.
  • Зберігання. Продукт злегка підсушується і зберігається відповідно до санітарних норм. Очищується і фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжі мигдальні горіхи з останнього врожаю.
  • Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.

Застосування в кулінарії мигдального горіха

З мигдалю можна виготовити чудове веганське масло, молоко, преміальне борошно та делікатесні марципани. Для приготування горіхової пасти використовуйте мигдаль з крихтою лаванди, ванілі та меду.

Їжте його сирим і смаженим, додавайте в салати, смузі, варення, м’ясні страви й соуси. Дуже смачний перекус – мигдаль, обсмажений з медом, сіллю, кунжутом і каєнським перцем. Добре поєднується з абрикосами, вишнями та грушами.

Солодкий мигдаль надає чудового аромату здобній випічці, бісквітам, мафінам, млинцям і популярному мигдалевому печиву. Аромат мигдалю – візитна картка лікеру Amaretto.

МИГДАЛЕВЕ РОСЛИННЕ МОЛОКО

Молоко з мигдальних горіхів – корисна рослинна альтернатива традиційному молоку. Його п'ють як звичайний напій або додають в цикорій, чай, каву, використовують замість молока у різних рецептах.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • мигдаль сирий – 1 скл.
  • вода очищена питна – 2 скл.
  • мед – 3 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Ядра мигдалю замочити на 12 годин, промити й очистити від шкірки.
  2. У чашу блендера або комбайну з швидкохідним ножем помістити мигдаль, влити воду й збити протягом 3-5 хвилин.
  3. Молоко процідити через сито або марлю та добре віджати.
  4. Додати мед, розмішати до розчинення та перелити у скляну ємність.
  5. Зберігати в холодильнику до 3-х днів. Перед вживанням збовтати.

Корисні та лікувальні властивості мигдального горіха

Підсушені мигдальні горіхи корисні для здоров’я завдяки численним терапевтичним властивостям. Виступають потужним антиоксидантом, що захищає клітини від старіння й окисного пошкодження та протистоїть дії вільних радикалів. Характеризуються анальгетичним і протисудомним ефектом.

  • Кровоносна система. Очищення крові, підвищення гемоглобіну. Зниження “поганого” холестерину, артеріального тиску, ризику інфаркту. Зміцнення серця та судин.
  • Ендокринна система. Профілактика діабету II типу. Поліпшення імунної функції, активізація природних захисних механізмів в організмі.
  • Нервова система. Зниження ризику хвороби Альцгеймера, стимуляція мозкової активності. Заспокійливий ефект, поліпшення якості сну, запобігання мігрені, усунення стомлюваності. Підтримання здоров’я зору.
  • Травна система. Стимуляція роботи залоз ШКТ, допомога в перетравленні важкої їжі. Позитивний ефект при гастриті з підвищеною кислотністю, виразці шлунку та дванадцятипалої кишки. Поліпшення роботи печінки та селезінки; жовчогінний ефект.
  • Покривна система. Надання сяйва шкірі, пом'якшуючий та протизапальний ефект. Загоєння ран, ерозій, виразок.
  • Опорно-рухова система. Усунення судом. Зменшення больових відчуттів. Поліпшення еластичності м'язів.
  • Дихальна система. Полегшення протікання пневмонії, ангіни, бронхіальної астми та сухого кашлю. Відхаркувальний ефект.
  • Видільна система. Сечогінний ефект. Користь при сечокам’яній хворобі, сприяння виведенню піску з нирок.

Особливості вживання та зберігання мигдального горіха

  • Для вагітних: показаний протягом всієї вагітності.
  • Для дітей: не рекомендується до 3 років. Вводити в раціон мінімальними кількостями, оскільки горіхи можуть стати алергеном харчового типу. Для підлітків і дітей молодшого шкільного віку мигдаль несе тільки користь, допомагає при затримці росту.
  • Для діабетиків: рекомендований для зниження резистентності до інсуліну та контролю рівня цукру в крові.
  • Зберігання: до 6 місяців подалі від тепла, сонячного світла та продуктів з сильним запахом.
  • Добова норма: 10-20 горішків для дорослих, 2-4 штучки – для дітей.

Протипоказання мигдального горіха

Алергія на горіхи, зайва вага, порушення серцевого ритму.

Не варто вживати одночасно з ліками, оскільки через сечогінний ефект мигдалю вони можуть швидше виводитися з організму, не встигнувши подіяти.

Корисний склад мигдального горіха

  • Вітаміни: A, група B, E, P, K.
  • Біологічно значущі елементи: марганець, магній, мідь, фосфор, калій, залізо, кальцій, натрій, цинк.
  • Корисні сполуки: ефірні олії, антиоксиданти, жирні кислоти омега-9 та омега-6, фітостероли, токостерол, каротин, лікопен.
  • Білок і клітковина.

Характеристики

  • Білки   9 г на 100 г продукту
  • Жири   49,9 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   6 г на 100 г продукту
  • Калорійність   579 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання   6 міс. у темному місці при температурі від +4°С до +18°С
  • Країна походження горіхів   США

 

Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
Країна виробникСША
ТипМигдаль
ФасовкаПакет
Тип обробкиСирий
Упаковка
Упаковка250 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 194 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner