Продавець Інтернет-магазин "Vegan-Tehnika" розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
850 відгуків
promo_banner
+380 (63) 236-66-85
Vegan-Tehnika - інтернет-магазин техніки для здоров'я та натуральних продуктів харчування в Україні
Кошик

Фундук очищений сирий (ядро лісового горіха)

64 ₴/упаковка

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Готово до відправки
Фундук очищений сирий (ядро лісового горіха)
Фундук очищений сирий (ядро лісового горіха)Готово до відправки
64 ₴/упаковка
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
+380 (63) 236-66-85
Viber, WhatsApp, Telegram
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Сирий фундук очищений - ядро лісового горіха

Фундук або лісовий горіх - плоди ліщини великої. Фундук має чудові лікувальні та поживні властивості.

У ядрах фундука міститься близько 60% олії, що складається з гліцеридів олеїнової, стеаринової та пальмітинової кислот, які перешкоджають росту холестерину в крові, захищають від судинних захворювань, а також вкрай необхідні для організму, що росте. Лісовий горіх характеризується високим вмістом білка, вітаміну Е, мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту.

Фундук багатий на антиоксиданти, корисний для серця, допомагає контролювати вагу і рівень цукру в крові.

Фундук є багатим джерелом рослинного білка, який є незамінним у вегетаріанському харчуванні. Містить поліненасичені жирні кислоти, тому захищає організм від серцево-судинних захворювань, служить для профілактики атеросклерозу, сприяє очищенню організму, запобігає гнильним процесам у кишечнику, сприяє підвищенню імунітету.

Фундук можна вживати і людям із цукровим діабетом. Завдяки низькому вмісту вуглеводів, горіхи можна їсти і при дуже строгій дієті, без ризику видужати. У фундуку містяться речовини, що сприяють виведенню шлаків з організму, особливо печінки.

Особливості виробництва фундуку

Ми ретельно контролюємо весь процес постачання фундука: від умов догляду за рослиною до фасування.

  • Вирощування. Фундукові дерева виробника ростуть далеко від великих міст і промислових підприємств. Мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
  • Зберігання. Продукт зберігається відповідно до санітарних норм, очищується та фасується у день замовлення. Покупець отримує свіжий фундук з останнього врожаю.
  • Фасування. В день замовлення товар упаковується в екологічні крафтові пакети.

Застосування в кулінарії фундука

Горіхи корисно замочувати перед вживанням. З фундуку готують елітну рослинну олію, а при збиванні з водою отримують веганське молоко.

Для приготування домашньої горіхової пасти фундук злегка обсмажте, зніміть шкірку за допомогою чистого кухонного рушника та збийте пасту, додавши трохи ванілі, кленового сиропу та щедру порцію розтопленого темного шоколаду.

Відмінні смакові якості зробили ці горішки популярним інгредієнтом шоколаду, цукерок, праліне, безе, халви та чурчхели. Розмелені ядра чудово доповнюють салати, соуси, заправки та м'ясні страви.

ШОКОЛАДНЕ ПЕЧИВО З ФУНДУКОМ

Хто не любить шоколадно-горіхові десерти? Приготуйте це м’яке, щільне печиво з багатим шоколадним смаком та ідеальною горіховою текстурою. Воно смачніше за магазинне й ідеально підходить для святкового чаювання.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • фундук – 130 г
  • цукор білий – 2 ст.л.
  • шоколад темний – 170 г
  • пшеничне борошно – 2¾ скл.
  • какао-порошок – 2 ст.л.
  • розпушувач – 2 ч.л.
  • сіль – ¾ ч.л.
  • вершкове масло – 100 г
  • коричневий цукор – 1½ ст.
  • куряче яйце – 2 шт.
  • ваніль – ½ пакетика
  • молоко рослинне (можна фундукове для посилення горіхового смаку) – ¼ скл.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Фундук викласти на деко й поставити в розігріту до 180°C духовку на 10 хвилин. Перекласти горіхи на кухонний рушник і добре потрясти, щоб лушпиння легко знімалося.
  2. Охолодити та подрібнити горіхи з білим цукром у блендері.
  3. Шоколад розтопити на водяній бані.
  4. У мисці змішати борошно, какао-порошок, розпушувач, сіль і мелені горіхи.
  5. Міксером збити розм’якшене вершкове масло та коричневий цукор до кремової консистенції. Продовжуючи збивати, поступово ввести яйця, розм’якшений шоколад, ваніль і молоко.
  6. Акуратно додати суху суміш, накрити миску плівкою та поставити в холодильник на 2-3 години.
  7. Знову розігріти духовку до 180°C та застелити пергаментним папером два дека.
  8. Від тіста відщипувати шматочки, скачувати у кульки та розміщувати на дечку, розплющуючи до форми печива.
  9. Випікати від 12 до 18 хвилин, поки краєчки не стануть сухими і зверху не з’явиться потріскана скоринка.
  10. Перекласти готове печиво на тарілку й охолодити.

Корисні та лікувальні властивості фундуку

Поживні лісові горішки підтримують життєві сили організму та допомагають відновитися після важких захворювань. Рекомендовані людям будь-якого віку. Вітаміни, амінокислоти та мінерали, що містяться у фундуку, легко засвоюються організмом.

  • Кровоносна система. Блокування накопичення холестерину в крові. Профілактика недокрів’я й атеросклерозу. Поліпшення стану при варикозах, тромбофлебіті, геморагії. Нормалізація кров’яного тиску.
  • Ендокринна система. Протидія канцерогенним факторам. Сприятливий вплив на вилочкову залозу та її імунні функції.
  • Нервова система. Налаштування правильного функціонування НС. Гармонізація психічного стану, антидепресантний ефект. Боротьба із втомою. Зниження частоти та сили епілептичних нападів. Поліпшення зору.
  • Травна система. Поліпшення функціонування ШКТ, виведення з організму шлаків, усунення запорів. Запобігання газоутворенню та гнильним процесам у кишечнику. Антигельмінтні властивості, загоєння пошкоджених слизових.
  • Покривна система. Лікувальний ефект при трофічних виразках. Підтримка молодості шкіри, прискорення росту волосся, зміцнення нігтів.
  • Опорно-рухова система. Зміцнення кісток, зубів і м’язів.

Особливості вживання та зберігання фундуку

  • Для вагітних та годувальниць: необхідний продукт.
  • Для дітей: дуже корисний для організму, що росте (в помірних кількостях). Починати вживати бажано після 3 років.
  • Зберігання: до 6 міс. (найкраще в холодильнику, уклавши в паперові пакети або полотняні мішечки).
  • Добова норма: 30-50 г.

Протипоказання фундука

Важкі форми діабету, ураження печінки, захворювання підшлункової залози, зайва вага. Фундук може викликати індивідуальну непереносимість і алергію.

Корисний склад фундука

  • Вітаміни: група B, C, E, K.
  • Біологічно значущі елементи: залізо, калій, кальцій, кобальт, магній, марганець, мідь, натрій, селен, фосфор, цинк.
  • Корисні сполуки: гліцериди олеїнової, пальмітинової та стеаринової кислот, антиоксиданти, каротиноїди, феноли, паклітаксел.
  • Клітковина та білок (8 незамінних амінокислот).

Характеристики

  • Білки   30,24 г на 100 г продукту
  • Жири   49,93 г на 100 г продукту
  • Вуглеводи   30,82 г на 100 г продукту
  • Калорійність   579 Ккал на 100 г продукту
  • Тип тари   паперовий крафт-пакет або мішок
  • Термін зберігання   6 міс. при температурі від +4°С до +18°С
  • Країна походження горіхів   Україна

 

Більше горіхів та сухофруктів у цьому розділі

Усі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
ТипФундук
ФасовкаПакет
Тип обробкиСирий
Упаковка
Вага, г100 г
Інформація для замовлення
  • Ціна: 64 ₴/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner