Нутове пюре гостре
188 ₴/упаковка
- Готово до відправки
Натуральне нутове пюре гостре
Нутове пюре гостре – зручний, швидкий, ситний перекус для любителів гостроти. Крім нуту та кунжутної клітковини, до складу додали ще подрібнене насіння гострого перцю чилі. Пюре має антибактеріальну дію і підвищує рівень енергії в організмі. Нут – концентрація білка, фолієвої кислоти та заліза. Перевагою є не лише користь бобових, а й зручність приготування. Декілька хвилин і поживний гарнір готовий.
Нутове пюре – повноцінний гарнір із добовою нормою кількості білків. Один з найпопулярніших бобових у вигляді зручного порошку, який у будь-якому місці можна перетворити на перекус чи гарнір. Натуральне пюре з нуту поповнить ваш ресурс, швидко позбавить голоду і додасть вітамінів.
Подрібнене насіння перцю чилі має перчинку завдяки капсаїцину, який дарує продукту цілющий ефект. Цей активний компонент червоного перцю знімає біль і налагоджує роботу серцево-судинної системи. Капсаїцин вважають дієвим антиоксидантом, який запобігає виникненню новоутворень та розвитку цукрового діабету.
Нутове пюре – зручна, швидка та дуже корисна їжа для поціновувачів здорового харчування чи корисних перекусів у дорозі, горах чи роботі.
Особливості виробництва нутового пюре гострого
Ми ретельно контролюємо весь процес виробництва продуктів аж до розфасування. Усі інгредієнти натуральні та вирощуються/добуваються далеко від великих міст і промислових підприємств. Водночас мінеральні добрива, пестициди та інсектициди не використовуються.
Свіже гостре пюре фасується в крафтові склянки або паперове паковання — залежно від обсягу замовлення.
Спосіб застосування нутового пюре гострого
Взяти необхідну кількість суміші та залити окропом у такій кількості, щоб отримати бажану консистенцію. Розмішати та дати настоятися кілька хвилин.
Для поліпшення смаку та поживності пюре можна приправити сиродавленою олією, часником та зеленню. Як гарнір підійде до баклажанів, брюссельської капусті, білого м’яса, птиці, риби.
Корисні властивості нутового пюре гострого
В усіх складових гострого нутового пюре – цілий спектр унікальних корисних властивостей: від антиоксидантних до знеболюючих. Страва відмінно підходить для тих, хто стежить за фігурою, дотримується правильного та здорового харчування.
- Травна система. Нормалізація травлення та мікрофлори ШКТ. Підвищення еластичності кишечника та перистальтики.
- Ендокринна система. Нормалізація рівня цукру в крові, профілактика цукрового діабету. Прискорення метаболізму. Запобігання авітамінозу. Підтримання гормонального балансу та здоров’я щитовидної залози. Зниження ризику онкології.
- Нервова система. Поліпшення розумових здібностей і обробки інформації. Нормалізація сну. Підтримання стабільного психічного й емоційного стану. Легкий знеболюючий ефект.
- Кровоносна система. Зниження рівня холестерину та тригліцеридів, артеріального тиску. Сприяння утворенню клітин крові.
- Опорно-рухова система. Надання міцності кісткам і зубам. Відновлення після травм і хвороб. Профілактика захворювань суглобів та остеопорозу. Сприяння набору м’язової маси (важливо підліткам і спортсменам).
- Видільна система. Виведення продуктів розпаду ліків та інших токсинів. Профілактика захворювань сечостатевих органів. Абсорбція та виведення токсичних речовин.
Особливості вживання та зберігання нутового пюре гострого
- Для вагітних: рекомендується для усунення токсикозу та поповнення фолієвої кислоти. Але через наявність чорного кмину в складі застосовувати потрібно з обережністю.
- Для годувальниць: посилює лактацію та покращує якість молока.
- Для дітей: через наявність перцю чилі в складі дозволено тільки від 7 років.
- Для літніх: корисна для зниження ризику захворювань опорно-рухового апарату, серцевих захворювань, хвороб Альцгеймера та Паркінсона.
- Зберігання: до 6 місяців за температури не вищої від 18 °C і відносної вологості повітря не вище ніж 70%. Відкрите паковання з продуктом зберігати в холодильнику.
Протипоказання нутового пюре гострого
Не рекомендується при тромбофлебіті, холециститі, подагрі, нефриті, варикозі. Варто утриматися від продукту при захворюваннях ШКТ; прийомі седативних, гіпотензивних і кроворозріджувальних препаратів; підвищеній пітливості; чутливості до інгредієнтів.
Корисний склад нутового пюре гострого
- Вітаміни: A, група B, C, E.
- Біологічно значущі елементи: калій, цинк, кальцій, магній, селен, мідь, марганець, залізо, кремній, фосфор, натрій, йод.
- Корисні сполуки: лігнани, пуринові основи, полісахариди (пектини, целюлоза), жирні кислоти омега-3 й омега-6, капсаїцин, каротин, синапова та ферулова кислоти, ферменти (ліпаза), фітостероли.
- Клітковина та білок.
Характеристики
- Білки 13 г на 100 г продукту
- Жири 4,8 г на 100 г продукту
- Вуглеводи 17,8 г на 100 г продукту
- Калорійність 310 Ккал на 100 г продукту
- Склад нутове борошно, клітковина кунжуту та перцю чилі, сіль із травами, чорний кмин, приправа до м'яса
- Тип паковання паперовий крафт-пакет або стакан з кришкою та дерев’яною ложкою
- Термін зберігання (рекомендований) 6 міс. у темному сухому місці при температурі від +5°С до +18°С
- Вирощене (вироблено) власне виробництво
- Країна виробник Україна
Більше товарів групи "Пластівці, каші, пюре" можна переглянути в цьому розділі
Всі наші товари на сайті vegan-tehnika.com.ua
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Вегетаріанські продукти |
Термін придатності | 6 міс |
Склад | нутове борошно, клітковина кунжуту та перцю чилі, сіль із травами, чорний кмин, приправа до м'яса |
Упаковка | |
Упаковка | 1 кг |
- Ціна: 188 ₴/упаковка